Sizce sevgilim benimle bir gelecek düşünmüyor mu?

Sevgilim ve ben 27 yaşındayız normalde başka bir şehirde yaşıyor bulundum şehirde subaylık okuyor. 8 aydır sevgiliyiz. İlk başta sevgili olduğumuz zaman sürekli gelecekten evlenmekten bahsederdi bende niyeti ciddi diye daha önce boşandığını ve bir kızım olduğunu söyledim. Tabiki kabul etmedi ben seni çok sevdim ama çocuğun olması benim ve ailemin arkasından kötü konuşulmasına neden olur aileme bunu yapamam dedi yollarımızı ayırdık. Ama hiç iletişimi kesmedi ara ara nasıl olduğumu sorardı Birgün annesini tanıyorum annesi beni aradı oğlum senden ayrıldıktan sonra toparlanamadı onu üzgün görmek istemiyoruz ailecek dedi görüşün barışın dedi neyse biz konuştuk görüştük derken şu an işte 7. Ayımızdayız ama hiç yanlışı olmadı bana karşı, her mesajıma anında döner, bana çok iyi davranıyor seviyor da bunu hissediyorum asla kırmıyor her hafta buluşmaya elinde çiçekle geliyor. En ufak bir tartışma olsa beni kaybetmekten korkuyor. her şey çok güzel. Lakin hiç evlenmekten hiç bahsetmiyor. Benimle bir gelecek görmüyor mu sizce?

Sizce sevgilim benimle bir gelecek düşünmüyor mu?