Sevgilim benimle ciddi düşünüyor mu sizce?

Arkadaşlar 23 yaşındayım ve 4 yıldır bir ilişkim var. Ben üniversite okumuyorum fakat erkek arkadaşım hemşirelik okuyor. Aynı yaştayız ve onun okulunun bitmesine bir yıl kaldı. Ailesinde herkes ismimi falan biliyor. Ama 4 yıl olmasına rağmen beni hâlâ ailesi ile tanıştırmadı sadece dedesi ve babannesi ile tanıştırdı. O da dedesi falan çok istediği içindi. Ben onun 3. çıktığıyım. Beni neden hâlâ ailenle tanıştırmadın dediğimde herşeyin bir yeri ve zamanı var diyor. Ben daha okulumu bitirmedim askere gitmedim işimi elime almadım hangi yüzle gidipte seni ailemle tanıştırcam diyor. Bana sormazlarmı neyine güveniyosun diye diyor. 4 yıldır sevgiliyiz ve 100 defa ayrılıp barışmışızdır hep ayrılan yaraf ben geri dönen taraf ise o oldu benden de hiç ayrılmadı bu zamana kadar. Ben sana güvenemiyorum sürekli ayrılıyosun benden diyor. Bende o kadar güzel bir kız değilim o da o kadar yakışıklı bir çocuk değil belki benden bir tık üstte güzellik bakımından arkadaşlar sizce beni seviyor mu ciddi düşünüyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl