Aşk İlişkileri Sevgilim beni düşünüyor mu sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Regl olucam ve hormonlarım alt üst ve biraz ilgi istiyorum bu neden böyle biri🥲 Sevgilim beni düşünüyor mu sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Düşünmüyor hayır 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kıyamam dese inandırıcı gelmez. Yani sevgilin net biri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dalgaya alıyor gibi. Ama regl olacağını , duygusal olduğunu ve biraz ilgi beklediğini söylersen çok iyi olur. Direkt söylemek yerine belli de edebilirsin 0 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Anlamazlar onlar ruh halimizi bende aglicam şimdik ota bka 0 0 Yorumla
kaderiocb Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Seni düşünmüyor diye dusunme çoğu erkek bu konuda boyle bence pek fazla dile getirme regl konusunu 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bazı erkekler anlamaz 1 0 Yorumla
Gkhn222 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Bizde yalnız oluşumuza ağlamalı 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ağla (Yankılı) 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bune gı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Düşünmüyor hayır
Kıyamam dese inandırıcı gelmez. Yani sevgilin net biri
Dalgaya alıyor gibi. Ama regl olacağını , duygusal olduğunu ve biraz ilgi beklediğini söylersen çok iyi olur. Direkt söylemek yerine belli de edebilirsin
Anlamazlar onlar ruh halimizi bende aglicam şimdik ota bka
ayyy ne heycanlı... kız nasıl yakışıklımı sevgilin
Seni düşünmüyor diye dusunme çoğu erkek bu konuda boyle bence pek fazla dile getirme regl konusunu
Sevgilin malmis
biraz toxic gibi ikiniz için diyorum.
Bazı erkekler anlamaz
Bence gayet normal bu
Bizde yalnız oluşumuza ağlamalı
Ağla (Yankılı)
Ağla diyor bu düşünmek mi sence ya
Düşünme yetisi yok bence
Bune gı
Trip atıyorsun
Bence gale almıyor
Yaşlar 13 14 mü