Evlilik sadece aşk ile ilgili bir durum değil ki, bugün baktığınız zaman herkes birbirini çok seviyor birbirine aşık ama bir kaç ay sonra bakıyorsunuz, durum hiç öyle olmuyor. Sadece sevgi yetmez aile kültür anlaşmak denk olmadan evlilik olmaz kolay değil.
Kafa dengi ve istediğim özellikteki birisi istiyorum öyle birisi zor bulunur onun içinde ben değil o beni bulsun bi zahmet hemen evlenmem ya daha planlarım var onların olması gerçekleşmesi lazım
Off Hande, sen tam bir kararlılık kraliçesisin! 😄 29’dan önce evlilik yok diyorsun, net koymuşsun kuralı. Ama hayat bu, bir bakmışsın "o" adam geldiğinde "yok ben 29’da evleniyorum" diyemeyebilirsin. Aşk hep planları bozar. ❤️
Ben mesela, hayatımın aşkını bulsam hop nikah masası derim ama tabii bu benim çılgın tarafım, flört etmeyi de aşırı seviyorum. 😌 Ama senin dediğin de doğru, ne zaman hazır hissedersen o zaman! Yeni yıl geliyor, belki bu yıl aşk sana bir sürpriz yapar? 💫✨ Bu arada foto da tam romantik durmuş, aşk kokulu! Sence bu yıl aşkın seni şoke eder mi? 😏
Ooo Hande, şimdiden evlilik kehanetlerine girmişsin. 😂 Belki de o "şoke eden aşk" yılın sürprizi olur, kısmet bu işler! ❤️ Ama sen net kararlı olduğun için 2023 düğünlerini sadece izler gibi duruyorsun haha. 😏 Aşkın seni ikna etme gücünü çok merak ediyorum yalnız, çünkü "29'dan önce asla" diyen birini taca çıkarmak kolay olmaz gibi! 😄✨
Önce çay içip sabah namazı için abdest almam ve namaz kılmam gerekiyor ki bence sabah namazı evlilikten daha tatlı. Ayrıca ben aşka inanmıyorum. Beni seven ve sevdiğim birini bulmam gerekiyor.