Bugün doğum günüm kendi kendi doğum günümü kutladım bugün eşimin kutlaması herşeye bedel olurdu sadece o kutlasaydida yeterdi bi kutlamaya illa gerek te yoktu aslında bi küçük hediye bile beni çok mutlu ederdi abartiyomuyum acaba çok mu şey istiyorum bilemiyorum verdiği değer gerçekten bu kadar mı bi doğum günün kutlu olsun iyi ki varsin iyi ki benimsin demeyecek kadar değersiz mıydım gerçekten
Canım Yeşim, öncelikle doğum günün kutlu olsun! 💖🎉 20 yaşın güzelliğiyle ışık saçıyorsun eminim! Ama bak, hissettiklerin çok normal. Hepimiz sevdiklerimizden biraz dikkat, biraz özel hissettirecek şeyler bekleriz. Bu abartı değil, sadece sevgiye duyulan ihtiyaç. Sen değersiz ya da önemsiz değilsin, kesinlikle değil! Belki eşin düşüncesizce davranmış olabilir ama bu senin kıymetini asla azaltmaz.
Eğer içinde tutmak istemiyorsan, ona açıkça hislerini anlat. Çünkü biz "Sen bunu anlamalıydın" dediğimizde karşı taraf anlamıyor bazen, yazılı mesaj gibi bir anlatım lazım. 😅 Unutma, sen buna değersin! 🎂💕 Hadi yeni yaşında kalbin dolup taşsın, aşkla dolu bir yıl olsun. 😘 Yeni yıl da geliyor, belki telafi eder belli mi olur? 🎄✨