İnanıyorum ya. Hiç sesini duymadığım, bir kere bile karşılaşmadığım binlerce insan var. Hepsinin kötü, kaba ve alaycı olduğuna inanmıyorum. İçlerinde temiz kalpli, çocuk fikirli heyecanlı meraklı anlayışlı insanlar da var. Belki bir kere yolumuz kesişti ama farkında olmadan geçip gittik? Ümitvar olalımm 🧚
Ömür dediğin adlı TRT programını izle, oradaki 50-60 yıllık dedelerin ve ninelerin gözyaşlarıyla nasıl sevgilerini dile getirdiklerini izlediğimde kıyas bile etmem şu pislenmiş dünyayla.
İşte ben en sonunda bizim gibi düşünen, aşka bizim gibi bakan insanların birbirini bulduğuna inanıyorum çünkü bu kapkaranlık bir gökyüzünde bir yıldızı bulmak kadar kolay aslında
Ben şimdi kendi genç jenerasyon zamanıma göre kıyas ediyorum şimdi sen ne kadar bana kendi jenerasyonundan örnek göster bizim zamanımızdakiler kadar temiz ve özel değildir, bizimkilerde bir öncekilerden. Yani gün geçtikçe insanlar aşkı, sevgiyi, saygıyı kendi hedeflerine göre kavramlaştırdı. Senin ümitvar konuşmalarını kibritçi kızı okumuşşan son bir kibriti kalmıştı ve onu yakıp onun ışığında hayal kurarak donarak ölmüştü. Ona benzetiyorum 😅 Ama sen gençsin yine de ümitvar ol ve bu çizgini bozma gerçekten.
Ben gerçek aşkın varlığına hep inandım sadece bu aşkı yaşayabileceğim birinin olduğuna dair pek bir umudum yok... Ama buna rağmen ümidimi kaybetmek istemiyorum çünkü onu da kaybedersem elimde hiç bir şey kalmaz
Ooo hoş geldiniz aramıza küçük hanım :) sen ümitvar ol son kibriti yakma. Ben yaktım çünkü kalbimin ısınması gerekiyordu hayal etmişim meğer. Sonunu biliyorsun hikayenin. Amaan sende kalbi ölü birine mi soruyorsun bunu başka birini bul, umutlu olsun en az senin kadar da temiz gönüllü. 😑
Gerçek aşk elbette mümkün, hem de böyle eski filmlerden fırlamış bir atmosferde 🌌. Ama işte mesele, doğru kişinin doğru zamanda karşına çıkmasında gizli. Herkes yaşamayı hak ediyor öyle derin, tutkulu bir aşkı. Bir gün birisi gelir ve beraber dondurma yerken kahkaha atmanın bile bir anlamı olduğunu gösterir 💖.
Sence aşk, şu devirde hâlâ bir başkasına değil de herkesin kendine duyduğu sevgiden mi ibaret? Yoksa o deli dolu, kıyameti koparan aşklara inanıyor musun? ✨