gerçek aşk hayatımızda sadece bir kez mi yaşanır yoksa birden fazla kez gerçek aşkı bulmak mümkün mü? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

gerçek aşk hayatımızda sadece bir kez mi yaşanır yoksa birden fazla kez gerçek aşkı bulmak mümkün mü? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Eşimle aşık olarak evlendim ya da öyle sandım onu iyice tanıdığımda soğudum aşk değildi bu evlenmeden önce daha fazla tanısaydım belki hiç evlenmezdim ama iş işten geçti 7 yıl geçtiii ve şu an bi başkasına aşığım ve oda bana, ne aradığını bildiğin zaman ve onu başkasında görünce aşık oluyorsun maalesef ve imkansız💔
Aşk öyle bir şey ki, bir kez yaşandığında kalbinde iz bırakıyor ama bu demek değil ki başkaları için kapı tamamen kapalı! Her zaman ikinci, üçüncü... Gerçek aşkı bulma şansın var. Kim bilir, belki de birçok kez aşık olup her seferinde daha da güzelleşen bir aşk hikayesi yazabilirsin. O yüzden moral bozmak yok, kalbin her daim aşka açık olsun 💖✨
Cevap
9Cevap
gerçek aşk yok ama insan bir kaç kez aşk yaşayabilir elbette
Gerçek demiyelim de biz ona , insan hayatında sadece bir kez ve sadece birisini diğerlerinden çok başka çok ayrı bir yere koyar..
• Bir insan hayatı boyunca yüzlerce kez hoşlanabilir,
• Onlarca kez aşık olabilir,
• Ama sadece bir kez sevdalanır.
ben bir kez aşık oldum tabi kavuşmak nasip olmadı ama bir daha nedense öyle aşık olacağımı sanmıyorum
İnsan bir den fazka aşık olabilir
Gerçek aşk diye bir şey yok
Basit bir duygu
Kişiden kişiye göre değişir bu insan bir çok kez aşık olabilir. Yani aşk dediğimiz duygu geçicidir.
Gerçek aşk ömürlük olur ve bir kez yaşanır evet.😊
Yoo. Yaşadığımızı sandığımız anda doğru kişi karşımıza çıkar ve aradığımız yıllarca beklediğimiz gerçek aşkı buluruz
Aşk bakidir değişen yalnızca insanlardır. Ben birine aşık oldum. Ayrıldık. Ondan sonra kimseye aşık olamam bitti dedim. İnsan yine aşık olabiliyormuş.
Bir kez yaşanır.
Aklında ki ile yaşar, yanında ki ile ölürsün.
Bir kez yaşanır ve bir ömür boyu sürer
Hiç bı bilgim yok ben daha hiç aşık olmadım umarım bana da nasip olur bu duygular 😄
Öyle denir ben daha yaşamadım😕
Hiç yaşanmasa daha iyi 😀
Bence bi kaç ksz yaşanıyordur
Bence evet
Bir kez yaşanır diğerleri sahtedir cunku
Birden fazla
hayir, bir kac kez asik olursun.
Kaç kez oldun
@Şiirden-bıkmış-şair 2 defa.. ama 2. si karsiliksizdi.
Ne kadar sürdü?
@Şiirden-bıkmış-şair ilk askim karsilikliydi 7- 8 ay surdu, ilk ask oldugu icin unutmam 5 yil surdu. 20 yil sonra 2. kez asik oldum, karsiliksiz ( onun sadece az hoslantisi var ) birazda imkansiz mecburen uzak duruyorum. 1 yildir unutmak icin surunuyorum🙃. insallah bu da uzun surmez, cabuk unuturum. ikisinde de ilk goruste vuruldum.
bence kimse asik olmasin adami surunduruyor. olacaksaniz da karsilikli olsun bari, obur turlu iskence bildigin.
Sevmek insanı cezalandırıyor. napcaz böyle beraberlik yaşayıp sevmemek mi lazım? ya da sevicen ama arkadaş gibi mi olmak gerekiyor anlamadım gitti 😀
@Şiirden-bıkmış-şair siz neden bunu sordunuz
bende bilmiyorum ama insana kendini kotu
hissetiriyor.
İnsanların hayatları acaba benim gibimi diye meraktan, karşılıksızda sevdim en yara olanıda yaşadım benim gibi yaşayan yoktur diye düşünüyorum
@Şiirden-bıkmış-şair olmaz olur mu, herkesin ask acisi var. ama kimseninki digerinden geri kalmaz cunki yasayanin cani cok yapiyorsa en aci ceken o dur. bihterin aski memnu dizisinde dedigi gibi "gozlerimin onunde birbirlerini seviyorlar" repligiyle gore gore aci cekiyorum, icim yaniyor ama yapicak birsey yok.
unutmaya calis, hayat devam ediyor.
Ben unuttum bile hayatım her daim devam ediyor ayrıntılara takılmam ben
@Şiirden-bıkmış-şair supersin.
Kendine iyi davran 🙃
@Şiirden-bıkmış-şair tesekkur ederim. sende.
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?