Saygılı şekilde fikir yazar mısınız?

Merhabalar ben 1 yıllık evliyim maalesef ailemden gördüklerimi doğru sandığım için her kavgamızda ayrılalım vs dedim. İkidebir kavga ettik ilk zamanlar eşim önemsiyordu. Sonra önemsemeyi bırakınca ben daha çok kavga etmeye başladım. Derken tamamen bittik eşim benden soğuduğunu sevgisinin bittiğini. Sadece saygı kaldığını ama o da mecburiyetten değil de sevgiyle saygı duyduğunu vs söyledi. Ben hatalarımı biliyorum ama ben eşimi de seviyorum. Tamamen dolduğunu ben sadece üstüne toz biber olmuşum onu söyledi. Yalnız kalmak istiyorum vs dedi. Ben 1 sans istedim enazından kendi yaptığım hataları düzeltim diye. Gece yatarken bana sarılmasını rica ediyorum , sabah ben ilişki için dürtüyorum ama o da hiç yok istemem modunda olmuyor mesela canımı acıtmak için uğraşıyor. Bunların yanı sıra ciddi bir maddiyat sıkıntımız da var eşimde şu an çalışmıyor. Daha doğrusu arkadaşının dükkanına gidip geliyor. Dükkanda bir de kız var bir ara kalpli mesajlarını yakaladım ama eşim aslında öyle olmadığını vs söyledi. Kızda nasıl biriyse artık evli olmasına rağmen başkalarına kalp gönderiyor. Ben bunu gördükten sonra da az az güvensizlik başladı ki normalde çok kimseye güvenemem. Ne olur bir fikir verin kocamı kendime nasıl tekrar sevdirebilirim? Belki gurursuz vs diceksiniz ama gerçekten çok seviyorum.

Saygılı şekilde fikir yazar mısınız?