Fikirlerinizi yazar mısınız?

Merhaba arkadaşlar daha yeni 2 haftadır falan biriyle konuşuyorum. Yani birisinin önerisiyle tanıştım daha doğrusu 2 ay önce birinden ayrıldığım için istemiyordum aslında ama işte hani bir konuşayım dedim. Çocuğun niyeti gerçekten ciddi olarak birini bulmakmış tanışma olarak güzel gidiyor şu an. Yani bir kere görüştüm çok çok güzel vakit geçirdik işte gezdik yemek yedik. Hatta bana gül almis bir de not koymuş bu çocuk ocuk annesini kaybetmiş geçen sene. Şunu demek istiyorum kısacası hastanede çalışıyor bulunduğum yerde geçen gün teyzemler de hani otururken teyzem şey demiş ablama ben böyle böyle bir şey duydum kadınlar konuşuyordu hastanede bir çocuk varmış herkesle konuşuyormuş işte gözlüklü uzun boylu falan diye o da gözlük takıyor yani insanı ister istemez modu düşüyor tabii ki hani çocuğa sapık mısın diye soramadım sorulamz da zaten ama görüştüğümüzde pek bir yanlış hiçbir şeyini görmedim. Kesinlikle gayet aklı başında da bir çocuğa benziyor. Zaten amcam falan çok yakınen tanıyor bu çocuğu. Hani ben de diyorum ki eğer o çocuk sapık olsa şey olsa beni Amcana sor istediğine sorabilirsin demez diye düşünüyorum sapıklığı ortaya çıkacak mantık olarak ablam da dedi moralini bozma belki o değildir nereden biliyorsun dedi çocuğun ablası ile benim ablam arkadaşmış sonradan öğrendim. Ablam ben onu birisine daha sordum sessiz sakin iyi çocuktur dedi bana dedi yani bence o değildir dedi. Yani hastanede çalışan sadece o yokya burada dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Aklımı kemiriyor inan ki
Güncellemeler
+1 yıl
Bende çocuğa karşı pozitif güzel hisler almaya başladım oysa ki 🥺
Fikirlerinizi yazar mısınız?