Düşüncelerinizi yazar mısınız?

Sürekli geri dönüp durdu şimdiye kadar. 3 sene boyunca çoğu zaman olacak gibi oldu ama sonu hep hüsran, ocaktan beri bana doğru düzgün adım atmıyor artık. En son 12 Şubat buluştuk.. Konuştuk sarıldık.. ama olmadı yani hep kötü sonuçlandı bende artık bıraktım. O da tamamen bırakmış gibi, 4 Mart ben ona yazdım.. Eski ortamından kaşar dediği bir kızı geri eklediğini gördüm ve sinirlerim tepeme çıktı ona Bi sürü hakaret içerikli mesajlar attım, abaza mısın sen geri eklemişsin dedim Bi sürü küfür ettim.. Sonra beni aradı sen beni neden takip ediyorsun dedi, ben seni takip etmiyorum dün arkadaşlarla kızı stalklarkrn gördük dedim Bi daha beni takip etme dedi. Sen kimsin seni takip ediyim kardeşim dedim ve yüzüne kapattım. Geri aradı kardeşim sensin dedi. Aradan 1 saat geçince onu geri aradım. Sana ağır konuştum kusura bakma dedim, baktım artık dedi, o kızı takip ettiğimi görsen bile bana yazman mı gerekiyordu dedi. Hayır ama çok sinirlendim dedim.. Birdaha beni arama tamam mı dedi, tamam dedim ve kapattı beni engellemiş wpden, kaldırmamışta. artık hiç konuşmuyoruz tamamen koptuk gibi bu sefer. Sizce artık o geri dönmek istemez mi? Hiç umut yok mu :/
Düşüncelerinizi yazar mısınız?