Arkadaslar canim aciyor ya bir seyler deyin bana help yapin😐😐?

Arkadaslar ben biriyle tanismistim. Yani gerçekten tanistigim diger erkeklerden cok farkli. Yemege kahvaltiya kahve icmeye gittik ve hicbirinde bana fiziksel temas yapmadi. Yanagimdan bile opmedi. Ama tabi biz kotu bir zamanda tanisip birbirimizin arkadasi dostu olduk. Ama sonucta erkek ya hani. Ve hicbir erkek benle dost olsa bile oyle yaklasmadi. Direkt cinsellik dusunurlerdi ama bu cocuk oyle degil. O yuzden ben ondan hoslanmaya basladim hatta hoslaniyorum baya baya. Ama cocuk beni dost gozuyle goruyor bir kere ben disaridayken bu beni aradi merak etti bende neden merak ediyorsun ki dedim bu cocuga. Sonra bana canimli melegimli konusuyordu bende bunu tersledim biz dostuz neden oyle konusuyorsun diye oda sadece yaninda olmaya calisiyorum yalniz hissetme kendini diye yakin olmaya calisiyorum yoksa dedigimin arkasindayim ben sana dost gozuyle bakiyorum aradan yillar gecse de yine oyle olacak ve o zaman gorursun yalan mi dogru mu konusuyorum simdi yargilama beni dedi. Ama ne bilim ben bir kere buna yazmayinca bana yazdi sonra da trip atti hic mi deger vermiyorsun iyi geceler diye trip atti. Bende o gun ne bilim hislerimi yanlis ifade ettim buna dedim ki merak etsen arardin beni dedim her zaman rahatsiz edemem diye bahane yapmazdin neyse ne sen ne ben birdaha birbirimize yazmayalim dedi oda bana goruldu atti. 2 gundur ne o ne ben birbirimize yaziyoruz? Arkadaslar biliyorum cocukca davrandim ama hislerimr engel olamadim bir anda patladim iste. Sizce napmaliyim onun bana yazmasini mi beklemeliyim yoksa ben mi yazmaliyim? Ya da o ben hic yazmasam o bana yazar mi? Gerci mesajima goruldu atip 2 gun yazmamasi birdaha yazmicani mi gosterir?
Arkadaslar canim aciyor ya bir seyler deyin bana help yapin😐😐?