Arkadaslar ben biriyle tanismistim. Yani gerçekten tanistigim diger erkeklerden cok farkli. Yemege kahvaltiya kahve icmeye gittik ve hicbirinde bana fiziksel temas yapmadi. Yanagimdan bile opmedi. Ama tabi biz kotu bir zamanda tanisip birbirimizin arkadasi dostu olduk. Ama sonucta erkek ya hani. Ve hicbir erkek benle dost olsa bile oyle yaklasmadi. Direkt cinsellik dusunurlerdi ama bu cocuk oyle degil. O yuzden ben ondan hoslanmaya basladim hatta hoslaniyorum baya baya. Ama cocuk beni dost gozuyle goruyor bir kere ben disaridayken bu beni aradi merak etti bende neden merak ediyorsun ki dedim bu cocuga. Sonra bana canimli melegimli konusuyordu bende bunu tersledim biz dostuz neden oyle konusuyorsun diye oda sadece yaninda olmaya calisiyorum yalniz hissetme kendini diye yakin olmaya calisiyorum yoksa dedigimin arkasindayim ben sana dost gozuyle bakiyorum aradan yillar gecse de yine oyle olacak ve o zaman gorursun yalan mi dogru mu konusuyorum simdi yargilama beni dedi. Ama ne bilim ben bir kere buna yazmayinca bana yazdi sonra da trip atti hic mi deger vermiyorsun iyi geceler diye trip atti. Bende o gun ne bilim hislerimi yanlis ifade ettim buna dedim ki merak etsen arardin beni dedim her zaman rahatsiz edemem diye bahane yapmazdin neyse ne sen ne ben birdaha birbirimize yazmayalim dedi oda bana goruldu atti. 2 gundur ne o ne ben birbirimize yaziyoruz? Arkadaslar biliyorum cocukca davrandim ama hislerimr engel olamadim bir anda patladim iste. Sizce napmaliyim onun bana yazmasini mi beklemeliyim yoksa ben mi yazmaliyim? Ya da o ben hic yazmasam o bana yazar mi? Gerci mesajima goruldu atip 2 gun yazmamasi birdaha yazmicani mi gosterir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya sen de direk benim gibi oğlan bulmuşsun. Asıl amaç gerçekten sevip sevilmek ama bunun altında illa ilerde cinselliğe evrilcektir. Çünkü erkeğiz.
Insan sevip sevilip deger hissettikten sonra yasanan o şey sevgiyle daha guzel olur zaten. Ve bunun erkeklikle alakasi yok. Iki seven asik olan insan birbirini ister bu cok normal. Ama once sevgi sonra o
Aslında kızla arkadaş kalabilmek güzel. Öyle arkadaş kalabildiğinle evlenmek daha iyi
Ama o beni gerçekten dost olarak goruyo sanirim,😑
Aşk olayını artık sevemiyorum. Hoşlandı deniyo buna. Bazı kızlar da aşırı ilgi meraklısı. Yaşamak istemiyorum artık
Dost olarak görüyorsa iyidir, bir de gözleri gülüyorsa seninle konuşurken saha iyi
Ama ona wp de mesajlarini bakmadan cikip goruldu atinca da bana bozuluyo trip atiyo. Disaridayken de ben gec yazinca merak edip yaziyo ariyo. Erkekler dost gordugune boyle ilgili mi yoksa eski nisanlisindan yedigi darbeden tekrar yemekten korktugu icin mi dost olarak gorunmeye calisiyor bana
Neden gozleri benle konusurken guluyorsa ve beni dost olarak goruyorsa neden daha iyi
Oha görüldü atıldı diye trip atan erkek prensestir. Onu düşünme, ya da direk açıl bakalım. Arayıp, ne dicek. Terslerse uzaklaşırsın, yoksa snei kullanır
Nasil yani goruldu atildi diye trip atan erkek presses prensestir derken😅
Kanka aslında trğp atana erkek net prenses, etek giysin
Ben ona bana yazma ben de yazmicam dedim oda goruldu atti bana kirildi herhalde. Iki gun oldu bana yazmadi. Ben mi yazim simdi yine de? Yazsam mi
Kral ona yaz tabi de, bu oğlan çok nazlı, kız triplerine girmesin söyle ona
Bizim kizlarin attigi tripten degil yani sadece sevmedigini soyledi bir kac kere falan oyle yani
Bilmiyorum ya yazsam mi acaba hic yazmasam oda mi yazmaz bana
Yaz ama görüldğ atarsa ya da tribe girerse onunla ilgilenme bir daha. Cidden ben bile cinsiyet değiştirsin topluma daha faydalı olur düşüncesine girdim
Haketten ya sen niye oyle tribe girdin
Ben değil oğlum, o çoxuk için dedim
Tatlım sevgili olmam seninle diyor ama işte arkds ayağına da yndna olup şansını deniyor takılmak için bı şans ondan meleğim vs yapio anlık gelişsin takıl die
Ama kac kere bulustuk gorustuk bana hic fiziksel temas yapmadi yanagimi bile opmedi. Ben cok erkekle gorusup tanidim baskalari olsa dost ayagina s*kerdi ama o o hic oyle bir yaklasim bile gostermedi ama kac kere bulustuk birde
knk bu seni aradığında büyük ihtimalle çekiyordu baktı ters yapıyon hemen dost ayağına geri döndü y. av. şak
Yok ya biz kac kere bulustuk. Bana hic oyle yaklasimini bile gormedim ki
Bana fiziksel dokunus bile yapmayan biri. O kadar bulustuk birde. Dedigini sanmıyorum
ayrıca senin yerinde olsaydım konuşmayı devam ettirmezdim, bu işin ucunda üzülen sen olacaksın
Niye? Bir sey dedim sanirim yazdiklarimi okumuyorsun
Git yapis dudaklarina her turlu girer icine
Konuşalım onunla.
Dua oku
Bence yazma
Neden
Gtü kalkar kendini bişey sanar o yazsın o koşsun. ama bence olumsuz
Oyle diyorsun demi ama oda yazmaz ki bence
Hem neden olumsuz dedin
Çokmu sevdin hoşlandın
Bilmem öyle olumsuzluk sezdim içgüdüsel güvenemedim
Evet😑😑 ama o yazmicak herhalde. Umrunds degil
Hayatimda ilk defa bir erkek benle sadece vakit gecirdi masumca safca. Ama o kadar durum atiyorum belki uzgun oldugumu gorur yazar diye ama sanirim bana dostca bile o kadar deger vermemis
Belkide seni kandırmak inandırmak için öyle yaptı sevse bırakmazdı peşini
Cocuk zaten beni dost olarak goruyo iki gunde sevgi olmaz hoslanti olur ama o dost olarak goruyo beni ne sevgisi
Hem ben cok erkekle tanistim en salagi bile fiziksel yaklasirdi bu oyle degil. Demek ki gerçekten beni dost olarak goruyo ondandir belki de ama dost olarak gorse de yine de yazar insan yazmaz mi
İnsan dost olarak gördügüne canım melegim dermi?
Uyudunmu
Tamam demez ama kac kere gorustuk cocukla cocuk yanagimdan bile opmedi beni ki benim bulustugum her erkek bana dokunmaya opmeye calisirdi. Zaten bu yuzden ben bu cocuga bu kadar hoslandim o oyle yapmadi benim neleri sevdigimi sorup beni tanimaya calisiyor. Amaci farkli olsa ben o kadar erkekle gorustum oda onlar gibi davranirdi anlar hissederdim ben
Sana neden yazılmıyor
Sence?
Neyse ya
Açarmısın msk yazcam