Arkadaslar ne olur yardımcı olun😢😢?

Merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır evlym kynnmla beraber oturdk 2 yıl sonrasında onlar merkezden ev alıp gittiler bzde köyde kaldk. Evimizi ayirdigimizdan beridir kaynanam gil sürekli gelip gidip karisiyorlar herşeye. Tavuklarin yavru cikarmamasindan tut bahçeyi supurmeme kdar karisiyorlardi benmde 2 yasnda oğlum var onunla bahçe falan supuremiyordum. Benim bi tane kaynım var yurtdışında evli her yıl geliyorlar bu yıl da gelcklr kynnm gil merkeze gittiği için sürekli diyorlar onlar merkezde kalamazlar köyü seviyorlar diyordu kaynanam sürekli. Diyorduk gelip bzde kalırlar döne döne bir lafı yüz kere diyordu. Kaynanami bide kendi ailemi oğlumun doğum gününe cagrdim o zaman bile kaynanam beni anneme sikayt etti kızınız tutumsuz tasarrufsuz malının kıymetini bilmiyor vs vs dedi. Şimdi ise eşim kaz almıştı yavrulamisti kaynnmda yavrusunu evime getrdi evde bakcaksn dedi 2 gün baktm oglum durmadi illa oynuycam diye tuttrdu ağladı bagrdi bnde eşime soyledm yavruları annesinin yanına götür bn bakamiyrm dedi gotremem dedm o zman kendi annen gile gotr gotrmedi evde cam kapi birakmadi indirdi beni dövdü kendi kolunu da yaraladı Allah beni öldürseydi keşke kolu yaralanamasaydi 25 tane dikiş atilmis koluna kendimi çok suçlu hissediyorum canıma kiymayi bile düşündüm başaramadım nolur akıl vern bana 😢😢😢😢
Arkadaslar ne olur yardımcı olun😢😢?