Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Guncellll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önce bir gözlemlemenizi tavsiye ederim. daha sonra duruma göre davranırsınız. umarım kötü bişey çıkmaz altından...
Inanmak istemiyorum ama beni aldatiyo. Sence mantikli mi msuterisi gizliden arasin? Nasil sparis veriyo o zmn? Numarasını vermeyen adresni verir mi? Allah belasni versin
Yurtdışı falan hikaye hiç bir zaman gizli no olmaz aranıyorsa sıkıntılı bir iştir
Yahu bu srfsz bide bundan gizli sosyal medya acsam sozumu cignedin ben sosyal medya kullanmyrm seni aldatmiyorum ssn niye kullaniyosun erkkle konuştun diye ortalik ayaga kalkar ama su yaptigi srfszlik aldatmadir dimi? Gizliden neden arasin musterisi ki benden sonra kapamisti acti bide bu nasl serfszlk ve anltmadgm dahaaa cok yanls soz ve davranislari var uzun surer ztn anltmk.
Napmaya calisiyo snce
O bir haltlar karıştırıyor arayanda ya yeni ya da eski bir kırığıdır bunun başka izahı yok yani
Ya tamam da guzel kardeşim benim yaptigimi dusundugunde niye deliriyo? Yahu bunlaf insan degil
Her haltı yiyen insan sevgilisi yapınca daha çok delirir buda onun bu işleri çok iyi yaptığının ispatıdır bu suçluluk psikolojisinden kaynaklı bir histir yani bilimsel olarak kanıtlıdır
Bende beni seviyo ben yanlis anliyorum diye dusunuyodum ne kadar aptalim.
En azından tecrübe etmiş olursun tecrübe yaşanılacak kazanılır en azından tecrübe kazanmış oldun
Bu tecrubeyle napicam. Zaten psikolojimi bozmustu ilk iliskim degil ama ben boyle bi insan daha once hic gormedim. neler yaşadığımı bilmiyosun inancimi guvenimi aldi. Insanlara guvenmiyorum
Öyle düşünme her karanlığın bir aydınlığı her esaretin bir özgürlüğü vardır kendini bırakma
Biraktim iste keske anlasan beni. Yaptıklarının cezasini versin varsa bi tanri amaaaa yok. Once tecavuz edilen oldurulen masum cocuk kadinlari gorsun onlara ne zaman adalet ugrarsa bana da o zmn sira gelir. Tanriya da simdi sovcem
İnancını kaybeden herşeyini kaybeder inanç sadede dini olarak demiyorum kendine olan inancın başta kaybedersen sonrası geliyor malesef
😔
Sende birisini arat bakalım gizliden. Öğrenmenin yolu çok
Ben aradm zaten hani kapanmıştn dedim benden sonra acmis musteri diyo bu nasl srfszlk yaaa ben sosyal medya girsem Şu an yaptigim gbi erkekle konustun der ortalik ayaga kalkar kendi aldatiyo
aldattığı anlamı çıkarmak için yetersiz ama söylediği şeyin yalan olduğu bariz.
Yalan soyledigi icin aldatmiyo mu zaten? istemediğim birileriyle gizlide goruusyo demektir yani kizdir bu ya gecmisinden ya da simdiki yahu musteri niye gizliden arasin mantkli degil ama duygularim iste offff
yaptığı şeyin mantığı yok seni bu duruma sokan o. işkillenir insan.
Ya ben ondan gizli sosyl medya acsam hemen sinirleniyo gurur yapio ben hak ettm mi sana girme konusma demedim mi vs diyo ulan bu nasl serfszlik.
bundan ala serfszlik de zor yani
Bende onu anlamiyorum yaaa bu insanlar iyice serfszlesti Şu an burda senle konustfmu girde aldattin der ulan kpek kendi aldatiyo belliiiiiiii bu ne kafasi yaaaa ayrica kendisi sebep oldu hesap acmama sormam lazmdi pc
Numarasını vermek istemeyen gizli sevgilisi vardır
Allah onun belasni versin
Bi ğırtlar yemiş dır.
Niye pezvnkmi ya da gavt mı ondan kari istyler özelden arayp istiyor.. sonuçta zina yapanlarda müşteri
Aynen oyle niye gizliden arasin madem aldatıyo niye bana umit veriyo allah belasini versin. Bide ben sosyal medya kullaninca hak ettm mi gizli kullaniyosun kullanma vs diyo bu nasil pezevenklik
Ama suç senin. Evlenmeden sevgili olmak ne demek... Zaten söz kesildikten sonra nişan a kadar tanıma faslı var.
Söz kesilsin konuşun nişan gününe kadar, anlaşamadınız nişan yapılmaz. Anlaştınız zaten sonu evlilik
Ailem biliyodu soz olcakti
Söz olacaktısı diye birşey yok.. o bi bahane söz olacaksa o esnada olur.. söz kesilmeden senin onunla konuşman neden
Ama yinede ona belli ettirme
bakayımı aldatılıyormusun dıye
Niye boyle yapiyo sence insanda hic vicdan olmaz mi? Onun allah belasini versin. Ben sosyal medya acsam aldattin erkkle konuştun der. Ama aldatan kendisi bu nasil yuz bu nasil hesap sorma yuregini buluyo kendinde kafayi yicem