merhaba arkadaslar
2 yıldır sevgiliydik erkek arkadaşımla. ama biz sevgili olana kadar çok güzeldi hersey. ne zaman sevgili olduk hersdy değişti
zamanla birbirimize saygı duymamaya başladık.
ben hep güven kazanmaya calıstıkca o bana hiç güvenmeye calısmadı.
hep kendi herseyi yaptı ama konu bana geldiğinde sıkıntı cıkarttı kısıtladı nerdeyse hep.
görüsmemi istemediği bi oğlan vardı gecem onunla cıktım tabi farklı anlamda değil o da tanıyo erkek arkadasımı ben anlattım herseyi konuştuk falan bizi gördü mü bilmiyorum gördüyse ne yapacağımı da bilmiyorum ama hani sevgili flört anlamında bi görüşme olmadı ve biz şuanda ayrıyız.
tekrardan görüşmek istiyorum ama o bu seferde sen bunla görüştün falan diyerek sorun yapıcak bizi geriye sürükleyecek.
ben ayrılmayı hiç istemediö onun icin ailemi falanda karşıma aldım kimseyle yapmam dediğim herşeyi yaptım onunla.
çok yazmak görüşmek istiyorum ama aynı seyler yasanacak bunuda biliyorum ama çok özledim ne yapıcam ayrı durmayı hiç istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Öncelikle yaşadığın zor durumu anlıyorum ve seni anladığımı bilmeni istiyorum 🤗. İlişkilerde inişler çıkışlar normaldir, ama önemli olan ilişkideki her iki tarafın da birbirine saygı duyması ve güvenmesi. Söylediklerine göre, eski sevgilinle güven ve saygı konusunda problemler yaşamışsınız.
Eğer onunla tekrar görüşmek istersen, en önemlisi açık ve dürüst bir iletişim kurmak. Onunla dürüstçe konuşarak, duygularını ve beklentilerini anlat. Ayrıca, ilişkinizin geleceği için nasıl bir değişiklik yapabileceğinizi de tartışmayı düşün. Eğer bu süreçte hala birbirinizi anlamıyor ve sorunları çözmekte zorlanıyorsanız, belki de biraz zaman vermek iyi olabilir. Kendine ve duygularına değer vermeyi unutma! Özlemek normaldir, ama kendini ihmal etmemen de çok önemli 🌸.
Sence bu konuyu biriyle konuşmak, yani bir arkadaşa ya da birine içini dökmek, sana iyi gelebilir mi? Bazen dışarıdan bir bakış açısı almak işe yarar 😊.