Arkadaşlar çok acı çekiyorum ne yapmalıyım?

Çoğunuz alay edecek Xp almak için boş yorumlar yapacaksınız belki ama durum ciddi yanımda olun boş yapmayın büyük bu sizden naçizane ricamdir.
3 senedir aşık olduğum birisi var. Sevdiği varmış ama 2 senedir falan onu sevmiyor. Hatta o kızdan önce de sonra da ben vardım onu birakmasi benim ilgim sayesinde de oldu biraz. Çok içine kapanik çok duygulu ancak tüm duygularını iç dünyasında yaşıyan utangaç biri ve ömrümde gördüğüm en değişik insan. Duygularını kontrol etme özelliğine sahip bu her konuda böyle yani bı tek aşk değil. Sinirlense bile bı bağırır susar sonra. Neyse , yaklaşık 1 buçuk senedir başında büyük bir bela var borç vs. Temmuz gibi hafiflicek. Tek umudum bu. Ara sıra karşılaşıyoruz fakat konuşmuyoruz bakisuyoruz. Önceden zaten hep beraberdik de gitti çıktı işten o yüzden evimiz yakın gorebileyim diye evinin orda dolanıyorum 2 aydır goremiyorum çıldırmak üzereyim. Bı şeyler oluyor hep tam oldu dedikce.
Sevgili arkadaşlar ben çok güçlü biriyim. Çok güçlü gerçekten. Her anlamda , her savaşta yenerim. Ama onun karşısında mağlup ve güçsüz düşüyorum. Darmadağınık ediyor beni. Ara sıra hoşlandığım kişiler oluyor lakin sevgi hissedemiyorum böylesine derin şeyler yalnızca onda oluyor. Bu kalbim onun yanında değişik şekilde atmaya alışmış ben ne yapacağım bilemiyorum. Temmuzda ya olumlu gidecek her sey ya da bir daha göremeyeceğim. Çok eminim bir şeyler hissettiğinden ama mantığı ağır bastığından bırakmayı tercih ediyor. 4 senelik bir tanisikligimiz var ve ne olduysa her zaman dönüp dolasip birbirimizi buluyoruz lakin bu son şansım. Çok kötüyüm arkadaşlar. Etmediğim dua kalmadı artık. Duanin sonunda da diyorum ki kavusacaksam beklerim. Kavusmicaksak unuttur onu Allah'ım diyorum. O benim dengim o bana şiir yazdıran tek insan. Benim gücümü kıran beni mahveden tek insan. çok denedim başkalarını halen de denemeye çalışıyorum ama olmadıkça deliriyorum. Başkasinin mutlu edişinden ziyade aşık olduğum kişinin üzmesi bile daha iyi geliyor. Gözüm artık kor değil görüyorum tüm kusurlarını. İnanın hayal kuramiyorum yüzünü unuttum sesini unuttum. bu konuda bildiğiniz dua var mıdır?
Temmuzda mesaj atmalı miyim
Ne yapsam acım hafifler. Ne olur dalga geçmeyin canım çok yanıyor onsuz yapabiliyorum elbette ki bağımlı değilim ancak yürekten bağlıyım ondan bı adım öteye gidemiyorum tavsiye verin:(
Güncellemeler
+1 yıl
O konusmadigimiz süre boyunca bı kez mesaj attım beni niye görmezden geliyorsun diye uğraşamam isim var falan dedi ama başta çok kibar konuştu sonra da suçunu kabullenip özür diledi o olaydan bir gün sonra çok geç gördüm onu ve gözlerimin içine çok yoğun bi şekilde baktı başımı çevirdim hayvan gibi bakmak istiyorum ama buna gücüm yok
Neden olmadi der gibi bakıyorum bazen. Şey olurdu bir de benim olduğum yoldan yürümeye başladı ki orasi kendine çok uzaktı. Ve beni gördüğünde yavaşlar yüzüme bakar
Güncellemeler
+1 yıl
İlk başlarda iyiydi aramiz ama herkesin anlamadığı çok değişik sıkıntıları var kadınlarla çok mesafeli buna rağmen o duvarı astım defalarca sonradan konuşmamaya başladık işte biter dedim ama Kasım'da tam 2 sene olacak
Arkadaşlar çok acı çekiyorum ne yapmalıyım?