Arkadaşlar çok canım acıyor ya napayım nasıl geçicek?

Uzun ilişkim vardı bu seneyle 4 oldu.. Ama son 1 senesi kaos kargaşa.. Aileler tanıştı etti güzeldi ama benim ailem biraz uzak onlarda aceleciydi, sonra benle cok kavga etti beni engelledi onun da ailesi neden aramıyorlae diyordu o gitti ben biraz uğraştım ama sonra bıraktım ama çok acı çektim.. Zar zor toparladım öyle sanmışım daha doğrusu sonra bir gün engelimi kaldırdı, yazmadı ama gene benden bekledi baktı ailem gene ikna değil bagırdı cagırdı kızdı iyi de sen durmadın dedim ama asla kendi yaptıklarını görmedi hep beni suçladı.. Neyse aylarca öyle geçti ara ara buluştuk yanyana sarıldık konustuk yemek yedik gezdik ama asla aileme karşı öfkesi geçmiyordu, bakıyorum istiyor ama birşey yapmıyor, ben aileme anlatıyorum annem çok katıydı kafayı yedirtti bana, normalde babam söz takıcaz demişti annem bozdu.. Çok canım yandı hala da yanıyor anneme dedim anne ben biticem yapma şu an geldiğimiz durum ben eridim bittim kilo verdim aşırı annemle gene kavga ediyorum şimdi de diyor toparla bakın dedim istesem evlenirim 1 yıldır köpek oldum size artık anlayın diyorum, yoksa evden defolup gidicem diyorum aklımı kaybediyorum ya resmen.. Erkek arkadaşımda dengesiz ben de ama bir olumlı birşey olmuyor ona da diyorum kendini yargıla az, geçen gene güzel gidiyordu salı günü hatta eve girmiş çekiliş linki attı bana onu izledik çıkmadı ama dediki olsun beklicez napalım birdahaki çekilişi, ama dediki baban aklıma geldikçe sinir oluyorum dedi, babam biraz saçmaladı bikaç yerde ama diyorum ki nolur öfkeni at tedavi oluruz dedin sen de ben de sen de bak daha iyi olcaksın dedim düzelcekmi dedi bana , düzelcek ama nolur inan dedim, sürekli ben böyle onu düzeltmekle ugrastım, istiyor umut ediyor ama sonra gene çarşamba nolcak sonumuz dedi bana bir patladı dedim kendine gel ama neler dedi anlatamam, gene diyorum kendine gel pat pat saydı engelledi, sonra sms attık ertesi günü cocukluk yapma lütfen ac engeli dedim konustuk dedim , burdan da engellendin dedi engelledi, bir tek instadan ekli değiliz ama engellemedi ordan yazmadım ona tabi,3 gündür engelli hep böyle yapıyor hep, iyide silah tutmadım ona zorla konusturmadım daha salı konustuk inşallah su sıkıntılarımız biter evimizde oluruz yoksa kafayı yicem dedi bana, bende nolur sakin ol aşıcaz dedim, ertesi gün ne kurdumu ne oldu patladı, canım cıkıcak gibi acıyor artık kafayo yicem ben de kurup duruyorum birimi var ama biri olsa ya daha salı neler dedik diyorum ruh hali bitik onunda , ama canım cıkıcak artık bir tarafı topluyorum diğer tarafa napacagımı şaşırıyorum ben bunca cefa cektim baskasımı sefa sürecek mutlumu olcak diyorım ben hep suclu hissettim hep ağladım şu an 13 kilo verdim ve kilo alamıyorum, annem de toparlan diyor lan diyorum bu işten dolayı böyleyim sen nasıl annesin diyorum başladık kavgaya sonra kardesim dedi orta yolu bulun yeterannem babamı istese gene ikna eder ben kötüyüm yok eridim iyide sana dedim diyorım anne canım cıkıcak hasta da olucam dedim sana hala anlamıyosun diyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Annem kendi cekti diye bende cekicem sanıyor beni delirtiyor evlenirsemde evden kacmak için evlenicem dedim anneeeeee yeter bıktım dedimmmm ya bana bişey diyin nolur kendime zarar verecek duruma geldim gidip simdi o insan baskasıyla olursa kafayı yerim yerim ben cok cektim ben suclandım ben agladım ben herşeyler ugrastım günahım neydiiiiiii nee aileme köpek oldum sevdigime köpek oldummmm ne yaptım onlaraaa bu nasıl imtihan artık dayanamıyorummmm
Arkadaşlar çok canım acıyor ya napayım nasıl geçicek?