Arkadaşlar çok acı çekiyorum 🥲?

Bu yaşıma kadar birçok kız arkadaşım oldu, ne bu kadar uzun sürdü ne de bu kadar sevebildim. 2 yıldır beraberdik kız arkadaşımla, bir ay önce benden ayrıldı, birdenbire gelişti tüm olaylar anlattığına göre. Aniden bana karşı duygularını yitirmiş, ne nefret ediyor ne de beni sevebiliyormuş. Ben değil iki yaşayacağımı bilsem 200 yılımı adardım ona. Ayrılığı beni çok derinden yaraladı. Şimdi bi flörtü var hatta sevgili olmuş olabilir bilemiyorum. Denedim her yolu, vazgeçmeye çalıştım ama aklımda düşündüklerimle kalbimde hissettiklerim aynı olmadığı için bir türlü vazgeçemedim ne yapsam ondan. Kırgınım, fazlasıyla acı çekiyorum çekeceğim de. Bir yandan da öyle seviyorum ki onu, öyle çok özlüyorum ki onun yanımda olmasını. En zor zamanımda yanımda olmasını istediğim tek insandı o benim için. Ben de onun için öyleydim. Temmuzun 22’si, ayrılmak istediğini söyledi bana sebebini sordum ve birdenbire bir şey hissedemiyorum dedi. Son kez sarılabilir miyim sana dedim düşündü tamam dedi sarıldım öyle sıkıca, hissettim o da bana sarıldı mesela. Eve geç sen de artık dedi eve gidene kadar ardına bakıp durdu ne halde olduğumu merak etti herhalde bilmiyorum. 11 Ağustosta tekrar yüz yüze gelebildik ve bana o zaman seni uzun zamandır sevmiyordum dedi bana, hangi dediğine inanacağımı şaşırdım. Keşke birdenbire hissedememiş olsa da uzun zamandır gönül eğlendirmemiş olsa diyorum. Keşke tanımasaydım seni dedi, onu sürekli kötü hissettirmişim son zamanlarında benim yüzümden psikolojisi bozulmuş yemeden içmeden kesilmiş. Aynı şeyleri ben daha çok yaşıyorum fakat bunları dile getirmedim bile, neden dedim? Niye benden ayrıldın silip attın bizi dedim. verdiği cevap da buydu işte. Kısacası arkadaşlar ben vazgeçemiyorum, zaman bir şeyleri değiştirebilir mi sizce? Ha bir de falcı olayı olmuştu, fala pek inanmam ama sevdiğim kız beni çok üzücek dedi, gerçekten başka dediği şeylerin hepsi de oldu veya gerçekten doğru bildi. Tekrar mutluluğu bulucaksınız demişti bana, her gece bu fala inanarak güzel şeyler olacak diye uyanıyorum. Ama olmuyor. Onu çok özledim, ama çok kırgınım napacağımı zerre bilmiyorum. Kendimi kandırıp başkasını sevemiyorum. Lütfen bana yardımcı olun 🙏🏻
Arkadaşlar çok acı çekiyorum 🥲?