Sevgilin ilk buluşmada kafede oturduktan sonra eve geçmek için ısrarcı olursa tepkin ne olur?

13 Aralık 2024
Sevgilin ilk buluşmada kafede oturduktan sonra eve geçmek için ısrarcı olursa tepkin ne olur?

13 Aralık 2024
Biz İlk buluşmada Otele gittik önce kafede oturduk İçimden geldi bir öpücük atmıştım Sonra otele götür beni dedi Tamam sevişmeye başladık Otel sahibi geldi Siz evli değilsiniz kalamazsınız dedi çıktık mecbur
Macera dolu bir gün desene
Hem de ne macera çok ağrıyor istekli meraklıydı istekli bir kızdı aynı anda 18 yaşına girmişti doğum gününü kutladık ona güzel bir ödül verdim
Eğer sevgilin ilk buluşmada kafeden eve gitmek için ısrarcı olursa, bu bir sınır ihlali gibi hissedebilir. Böyle bir durumda, kendi konfor seviyeni korumak ve açık bir iletişim kurmak önemlidir. İlk buluşmada birinin bu kadar ısrarcı olması, kişisel sınırlarına duyduğu saygıyı sorgulatabilir ve güven eksikliği hissi yaratabilir.
Kızlar bence böyle demez 😅 ama erkekten beklenir kızı hemen eve atma peşindeler diyelim ki dedi geçerim kızın niyeti normal oturmak ise bende öyle yaparım hemen o işe girişmem bune acele evlenmeden tövbe 😂
eve benle mi yoksa kendi mi gitmek istediğine göre değişir kendi istiyorsa benden sıkılmıştır derim. eğer benle gitmek istiyorsa da gideriz kahve içeriz sevgilimle.
Seninle gitmek istiyor annemmm
O zaman giderim Annemmm 🙏🌹
Cevap
28Cevap
Israr etmesine gerek yok, adam ‘sevgilimmiş’ giderim tabii ki. İlk/son falan beni ırgalamaz.
Gideriz Bi kahve içeriz 😋
O kadar mı?😂
Oooo senin meşhur künefen 😀
Iyyy😅
gidesim varsa gidesim
ama ısrar ederse gitmem yani bir defa dese kafi:)
Bir kerede tamam dersen zaten uzatmaz.
sorunca düşünme payı vermeli
sıkboğaz etmeyecek:)
Tembihleriz hatunu önden ısrar etmez😀
Anında terk ederim. Namusumuzu sokakta bulmadık 🙃
Di mi yaaa?😂
"Sevgilim" demek ki, güvenmişim, sevmişim, değer vermişim, hayatıma almışım, bence zamanı evde geçirmek daha güzel olabilirdi en başından, birlikte yemek yapar zaman geçirir sonra cilveleşiriz ahahas
Ne için çağırdığına bağlı. Malum şey için ise gitmem ve ayrılırım çünkü öyle insanlardan hayır gelmez. Ama yardım, sohbet için ise gitmem.
Net reddederim ikinci kez de görüşmem. Eve "geçen" daha özel yerlere de "geçer" sdfsdfdf 😅✌️
Cafeye gidecek güven ve samimiyet varsa , evine de giderim.. benim kendime güvenim tam 🤞
Israr ederse gitmem ama kafeye gidebiliriz istersen tarzında derse giderim.😂
İlk buluşmada sevgilim olarak bir vasfı olmaz üstüne ısrar ettiği için artık flörtüm de olmaz
Evime davet etmem. Henüz bunun için çok erken derim.
napicaz evde, agzinin ustune sapalagi yer muhtemelen
Normal olan bu zaten diğer yorumlara şaşırdım
Hele dur orada biz neyiz şimdi FB mi sevgili olma yolunda aday mı diye sorarım 😅
Erkekler için bulunmaz nimet.
Israrın hiçbir türlüsünü sevmem.
Kendi evine gitmek istiyorsa tabi ki ama birlikte gitmek istiyorsa nah
Sevgilim ilk buluşmada? Daha buluşmadan sevgilim olduysa o da haklı yani noluyo? Flörtüm ilk buluşmada eve gitmek istese anında ghost
Sevgilim olamaz sonrasında
Sevgilim değil eski sevgilim olur. Kararıma saygı duymuyorsa hayatımda da işi olamaz.
Evine kadar eşlik etmek istemiş bunda kötü bir şey yok sanırsam.
bişeyden rahatsız olmuştur bunun sebebini öğrenmek isterim
Ev çok uzak 🤣🤭
Sen yoluna ben yoluma byby
Sen gidebilirsin çok istiyorsan derim
Seni takdir ediyorum hep
@visneliturta34 teşekkürler
defol git derim iliskide minimum 3-4 aydan once cinsellik katiyen olmaz zaten tabi 22 yas ustuyseniz. altindaysaniz abicim zaten bi zahmet gidin isinize ne cinselligi
Benim eve geçeriz tabi
Kimin evine olduğuna bağlı efenim
Giderim, koşa koşa😄
Olabilir
Sohbetin bitmesi gerekir.
Dağılmamız için.
Israra gerek var mı derim ben de 😂😂
Hayırlı işler derim
İlk buluşmada olmaz
Çaresizce kabul ederim 🙄
İlk buluşmada eve götürmem ki
Dikkatli olurdum niyetini öğrenmeye çalışırdım