Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. Aşkın beni kendimden farklı biri yapması için yaşadığım aşkın kalitesine göre değişir. Yaşanan her aşkın etkisi farklı oluyor. Tek başına aşk değil de beraberinde sevda da yaşanırsa benim algılarım, mantığım bile değişiyor. Bu enerjiyi bana yaşatana bağlı.
24 Yorumla- 1 ay
Sen o enerji aktarırsın Liloş belli ve anaçsın bir ilişkide🍀💝
- 1 ay
Seni sorsunlar benden bir tek ben anlarııımmm🎶🎶🧚🏻♀️🌸😄
En İyi Cevaplar
- 29 gü
Aşk bazen gerçekten görmeyi engelliyor. Onun yaptığı yanlış birşeyi sevdiğin ona öyle bir davranışı konduramadığın için 'yok ya normalde böyle değil' gibi cevaplarla kendini kandırıyorsun. Böyle durumlar için çok yakın bir arkadaştan bazen objektif yorumlar almak iyi olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- u1 ay
Beni değil de, aşık olduğunda bambaşka biri olanını gördüm 😅🙆♀️
25 Yorumla- 1 ay
Doğrudur☺️
- 30 gü
Kuru iftira.. 😒
- 30 gü
Öyle öyle, seni bir anlatsam inanmazlar bana :D
- 30 gü
Ses kesini.. 😄
- 30 gü
Susturamazsın beni 🙆♀️😅
- 1 ay
Aşk beni bambaşka bir insana dönüştürür..
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)30 gü
Gençlikte daha neşeli ya da daha hüzünlü oluyordum. Birini seviyorken, aşıkken duygular daha yoğun ya da fırtınalı oluyordu ama ben yine aynı bendim. Bu yaştan sonra muhtemelen artik duygular da fazla rayından çıkmaz. Hatta oldukca tepkisiz de olabilirim. Yapım gereği hiçbir zaman birine karşı büyük bir hayranlık hissine kapılmadım. Yanında kalbim deli deli atıyorken bile hic umrumda değilmiş gibi davrandığım cok oldu. Serde gamsızlık var neyleyeyim. En fazla unuturuz gider. Az mı toprak attık kalbin üstüne?
10 Yorumla - 1 ay
Beni kendimden farklı biri yapıyorsa, bu bir aşk değil saplantıdır.
Herşeyin tek taraflı gittiğinin göstergesidir.
Bu herkeste neredeyse aynı olmuştur. Biz kafamızda kurduğumuza aşık oluyoruz aslında o kişiye değil. O kişiyi de tanıdıkça ne kadar bize uygunsuz, uyumsuz olduğunu anlıyoruz.
Hislerinize odaklanının. İnsan sevildiğini de, en çokta sevilmediğini net hisseder.
31 Yorumla- 28 gü
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Duygusal birine dönüşüyorum. Normalde hep mantık çalıştırırım. Fakat duygusallık da bir yere kadar sürer. İlgi, sevgi, değer ve saygı göremezsem o aşık kadından eser kalmaz. Yine soğuk nevale moduma geçerim.
23 Yorumla- 1 ay
Sendeki o aşk kadını hallerini hissedebiliyorum. Gerçek aşkta çılgın bir aşk kadını olursun sen🫶🏻🌸
- m1 ay
Ooo hem de ne çılgın 🤭🔥
- 1 ay
Whuuu💃🏻🦋🦋🧚🏻♀️
- 29 gü
Gerçek aşk her insana kendinden farklı bir kişilik yapar ama gerçekten aşk var mıdır bunu sorgulamak gerekir herkesin ağzında bir aşk kelimesidir gidiyor ama kimse gerçekten başka ne olduğunu biliyor mu ya da gerçekten yaşıyor muyuz bunu düşünmeliyiz çoğu zaman düşünmeden aşk kelimesi ve kullanıyoruz
10 Yorumla - 29 gü
Gerçek olan bir ilişki senden değişmeni beklemez, kendinden tavizler vermeni beklemez, bir X kişisine dönüşmeni istemez. Ama hiç farkında olmadan, seni yetiştirir, büyütür, ısıtır.. bambaşka bir sen tanırsın, sen bile kapasitene şaşırırsın. Değiştirmez, ama insanı geliştirdiği kesin.
10 Yorumla - 1 ay
Yapabilir, yaşam tarzıma uymayan hatta asla yapmam dediğim şeyleri gerçek aşkım olduğunu hissettiğim kişi için yaparım. Fedakârlık yaparım çünkü sevgi zaten fedakarlık yani"Emek"demek
27 Yorumla- 1 ay
Evet sevgi emek ister zehiri geride bırakıp bal gibi hissettirerek🍫🍯
- 1 ay
Aslında kullanıcı adımin anlamı " herşeyin fazlası Zarar" demek Delibal gibi, Füsun 'un barışa Delibal demesi ve barışın Füsuna zarar vermemek için hayatına son vermesi. Sevginin fazlası zehir tıpkı delibalın fazlasının zarar olmasi gibi. Kendimle bagdatirmanim amacı isteyene bal , isteme zehir olurum mesajı😂 Konusu açılmışken anlatmak istedim 🩷
- 1 ay
Yok anladım ben onu. İsmin bana hafif esprili geliyor ondan seviyorum nickine takılmayı😂🌸
- 1 ay
Takılan sen ol yeterki😂 o konuda sana söz yok🩷
- 1 ay
Ahh kalbimi bıraktım sağol bebek💜
Burada böyle tadı çıkıyor sataşmaktan daha iyi şaka ve mizahi konuşmalar diye düşünüyorum ve sende aynı fikirdesin bu beni mutlu eder🧚🏻♀️🦋 - 1 ay
burada olmamizin nedeni de o zaten eğlenmek kafa dağıtmak 🩷🎀
- 1 ay
Öyle bak anlayan ve kullanmayı bilen burayı nasıl da biliyor💓🦋
Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Gerçek aşk bizi tamamen farklı bir kişiye dönüştürmez ama var olan kimliğimizi daha güzel bir hale getirebilir ✨
22 Yorumla- 1 ay
Çok güzel boyut kattın🌼
- 29 gü
Beni farklı biri yapıyosa karşımdakinin vay haline köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen cinslerdenim demek ki. 🤣🤣🤣
11 Yorumla- 29 gü
😂😂😂
- m29 gü
Yaşamadım belkide yapıyordur, en fazla daha mutlu huzurlu şeker bir şey oluyorumdur
23 Yorumla- 29 gü
Evet mutlu ediyorsa aslında tam da dediğin gibi musmutlu şeker bir şeye çeviriyor🍬🍭
- 29 gü
Öyleyse ne güzel😊
- 29 gü
😸😸🥰
Daha farklı yapar da olumlu anlamda mı olumsuz anlamda mı bilmiyorum
24 Yorumla- 1 ay
Değişir kişiye göre ama daha çok olumlu platonik değilse:)
- 1 ay
Umarım en iyisiyle karşılaştırsın hayat🤍
- 1 ay
Elbette yapar çocuk ruhlu bile olabilirim 😂😂
Çünkü ben aşk insaniyim 😂24 Yorumla- 1 ay
Kanatlarım ruhumda diyorsun🤣🤣🪽
- 1 ay
He valla öyle diyom işte kıymet bilen yok 😂
- 1 ay
Hehehehe😂😂
- 1 ay
Hahhahah😂😂
- 1 ay
Romantik biri yapabilir belkii ya da tamamıyle depresif mutsuz biride
25 Yorumla- 1 ay
Platonik aşksa kesin depresif yapar😄
Ama karşılıklıysa bir o kadar mutlu💓 - 1 ay
Karşı taraf yalandan çıkarı için seviyorsa depresif mutsuz yapar diye düşünmüştüm ben
- 1 ay
Olabilir o durumda da ortada gerçek aşk olmuyor be Güzel Kontes💛
- 1 ay
😘😘💜
- 1 ay
🥰🥰🦋
- u1 ay
Hayır beni kendimden farklı biri yapmaz. zaten aşk diye bir şeye de inanmıyorum
211 Yorumla- 1 ay
Ahaha evet komşu bilirim inanmazsın🌼😂
- 1 ay
beni tanıyorsun komşum 😂🙏🌸
- 1 ay
Tabi komşu tanırım elbet😂🌼🍫
- 1 ay
çikolatasız olmaz 😂☕🌹
- 30 gü
Eee tabi komşuluk ikramsız geçmez o burada beni temsil ediyor artık ve tabiki 💜im😂
- 30 gü
çikolata diyince Biscolatagirl gelir akla 😂💖
- 30 gü
Şey diyormuşum arkasında eee ooo Bisco Biscoooo😅😅
Bu uydurmasyon söylemimden sonra orjinalinin paylaşayım hakkını vereyim😅😅🍫🍫
https://youtu.be/zNvP6OHCn7E?feature=shared - 30 gü
ahaha hep bu reklam aklıma geliyor komşum.. biscolata reklamı ☕🍫🍫😂😂
- 30 gü
Ahahah sitede ben gitsem bile sanırım markete giden biscolataları görenler hatırlar hiçbir şeyden olmasa bile😅😅
- 30 gü
o kesin tabi ki de ben de hiç unutmam artık bu nicki ve seni 🙏😅😅
- 30 gü
Aahahah cansın teşekkürler bende kesinlikle unutmam🤗🎉🍁
- 1 ay
Valla bilmiyorum azıcık yapması gerekiyor sanki edamsı🙄
23 Yorumla- 1 ay
Evet biraz yapıyor ya illaki Eylemsi😂
Sakinleştirip, durgunlaştırıp daha ılımlı hale getiriyor💛 - 1 ay
Sakin görünce beni bu kız aşık de o zaman anlaştık mı 🙄💜
- 1 ay
Ahahahah tamam aklımda💝😁
- 29 gü
Gerçek aşk seni farklı biri yapmaz ama bir güncelleme gelir sana yani seni daha iyi yapar
11 Yorumla- 29 gü
:))
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yapar ama bunu sadece aşık olduğum kişi görür.
11 Yorumla- 1 ay
Siyah beyazın dışına asla🤍😂🖤
- 29 gü
sadece icimdeki beni daha cok ortaya cikarir. zaten oldugum kisiyimdir ama sadece asikken o yonlerimi goruruz
20 Yorumla - 1 ay
Yapar aşk insanı apt@llaştırıyor hiç yapmam etmem dediğin herşeyin başrolünde buluyorsun kendini
20 Yorumla - 1 ay
Sanmıyorum ya bence bizi daha çok kendimiz yapar. Hatta daha iyi bir insan olmamız da katkı sağlar
20 Yorumla Yapar tabii ki diyorlar ya hani böyle midesinde kelebekler uçuşuyor falan onun gibi bir şeyler olur herhalde sen de olmuyor mu
21 Yorumla- s1 ay
Sanmıyorum ya ben aynıyım hep
23 Yorumla- 1 ay
Sen sakinsin şimdi sakinleştirir desem sana olmaz depresif de seni düşünemiyorum. O platoniklerde oluyor senin platonik aşk yasayacak halin yok gibi geliyor🧚🏻♀️💜
- 1 ay
Aman yok Allah korusun 😅🌸
- 1 ay
🤣🫶🏻🫶🏻
- 1 ay
Hayatımda bir kez aşık oldum. Cok farklı çok güzel bir duygu. İnsanin mutluluktan iştahı kesilir mi? Valla kesiliyormuş.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Yapabilir yaparda. İster istemez sevdiğin insan için değişirsin
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Bir insanın aşık olmasının etkisi ile z@lak gibi olduğu çok uzun yıllardır söylenen bir durumdur lakin daha zeki bir oldu diyeni duymadım henüz
15 Yorumla- 29 gü
Para insanı değiştirir mi? Çevre insanı değiştirir mi? Ülke insanı değiştirir mi? Bilgili olmak insanı değiştirir mi? hastalanmak insanı değiştirir mi? Zenginlik ve fakirlik insanı değiştirir mi? Bu kadar şey ile değişen insan...
Aşk insanı değiştirmiyor ise ben öyle insanın taaa...
@fesfs sen ne düşünüyorsun?
- 29 gü
Taaa derken :)
https://youtu.be/-jDEFIRkeg4?si=niLkUGAw9x4Qsvzd - 29 gü
- 30 gü
Bambaşka biri oluyorum. Onun için deli divane oluyorum.
20 Yorumla - 1 ay
Bundan korkmuyorum ya , aşk için Hersey feda olsun 😂
20 Yorumla - 1 ay
Tam tersi seni tam özün, gerçek kendin yapar
20 Yorumla - 29 gü
Gerçek aşk beni ben yapmalı, başkasına dönüşürsem o aşk değildir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bak çok güzel aşık olurum @r_engarenkyollar Bana aşka fısıldayan adam der ula 😂
13 Yorumla- 29 gü
- 29 gü
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 sizde öyle 👍🙋🌸
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tam tersine kendi kişiliğime bürünüyorum.
20 YorumlaGerçek aşk varya adama dünya kitabını sıfırdan yazdırır ne insanı başka biri yapması, içinden bambaşka birini çıkarır bulamassın bile
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Kendimden geçiyorum 🙂
26 Yorumla- 1 ay
:)
- 1 ay
Demekki sevince tam seviyorsun.☺️
- 1 ay
Hayırlısı🙂
- 28 gü
Bence yapmaz ama ilişkisi olan evliliği olan çoğu kişiye bakıyorum da hep kendilerinde kusur arıyolat güvenleri yok. Demek ki gerçek aşk vs yok kendilerini farklı biri yapmak istiyolar
10 Yorumla - 1 ay
Akıl sağlığımı yitiriyorum 😀
22 Yorumla- 1 ay
😂😂
- 1 ay
😀😀
- 1 ay
Kiminle beraber olduğunuz çok etkili olabiliyor kişiye göre değişmekle birlikte. Kaliteli biriyle birlikteyseniz kaliteniz artıyor.
20 Yorumla Yapar , sevdigin kisinin ruhuna bürünürsün, o mutluysa mutlu , mutsuzsa mutsuz olursun yank sevdigin kisinin ortalamasi haline gelirsin.
20 Yorumla- 1 ay
Yok ben iflah olmam 😂😂😂🥰🥰🥰🥰
21 Yorumla- 1 ay
😂😂🥰🥰
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gerçek aşkı yaşadığımda yazarım buraya
29 Yorumla- 1 ay
Bekliyoruzz🥰🥰
- 1 ay
Hahaha aaa bizim haberimiz olmayan eniştelerimiz varmış ya zaten bak şimdi nasıl duymadın?😂😂
- 1 ay
Yaa tabi çık çık😂😂
- 1 ay
Bozulsun çok kibar bal başka bir şey denir de sen anladın biliyorsun konuları😂😂🌸
- 1 ay
Evet evet bozmayalım tabi bize yakışmaz🌼
- 1 ay
Aşk diye bir şey yok ki gerçeği olsun.
23 Yorumla- 1 ay
Tartışmaya açık yıllardır var veya yok:)
- 1 ay
Var diyenler sürekli aldatılan duygusal tipler oluyor genelde. Sonrasında da oşkono do sovgosono do diye söyleniyorlar ")
- 1 ay
Bilinmez:)
- 1 ay
Yapar kesinlikle. Aynaya baktığında bu ben miyim dediğin bile olabiliyor
20 Yorumla - 30 gü
2 yıldır hiçbir şey yolunda gitmiyor beni daha farklı hiöbirşey yapamaz. Awqq
10 Yorumla - 29 gü
Yapmaz kendini huzurlu mutlu güvende ve her şeyi yapabilecek güçte hissettirmeli
10 Yorumla Gerçek aşk karşındaki insanı olduğun gibi kabullenmektir degismesini beklememek lazım
10 Yorumla- 1 ay
Kuru toprağımda çiçek açtırır ama ehline denk gelmek varya işte orası muamma
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)29 gü
Kadınlara olduğumuz gibi davranınca ve sevgi gösterince gidiyorlar.
Olduğumuzdan farklı ve sert davranmamız gerekiyor ki kadın ilişkide kalsın
00 Yorumla - 1 ay
Yapar ama yapmamalı.
30 Yorumla - Gizli Üye(18-24)28 gü
Fotoğraf hangi diziden veya filmden?
13 Yorumla- 28 gü
A Walk to remember:)
Güzeldir tavsiye ederim🤍 - Cevap sahibi28 gü
Çok teşekkür ederiim💗 konusu ne acaba
- 28 gü
Sevgi, inanç, fedakarlık😊
- 29 gü
Asıl beni ortaya çıkarır😂
20 Yorumla - 29 gü
Sana kendini buldurur
20 Yorumla - 30 gü
Çok farklı yapma bence daha yapar…
20 Yorumla - 1 ay
Daha sakin hale getirdiği kesin
30 Yorumla - 1 ay
Ben herkesle konusurken bıle farklı benım
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gerçekten sevince beni aptallaştırıyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Beni gerçek ben yapar
30 Yorumla- 1 ay
Hayır, farklı birisi yapmaz.
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Ne aşkı yaaa. Hoşuma gitmesi yeterli. Aşk falan hikaye.. hayatımda hiç aşık olmadim
30 Yorumla - 28 gü
Yapmaz belki daha iyi bir insan olabilirim.
10 Yorumla Yapmaz beni etkilemez..
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi