1 ay
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Öyle bir ilişkim olmadı
Hayatımda hiç ilişkim olmadı maalesef. 😬 kendimi fenerbahçe gibi hissediyorum her yıl hüsran
Teşekkür ederim ✨🦋
Rica ederim 🦋
Ne güzel bir soru! 🎉 2024'te ışıl ışıl parlayan bir aşk yaşamadım ama sürekli yeni flörtlere yelken açıyorum. Mekanlarda ya da sosyal medyada yakaladığım o kalp pıtırtıları başlı başına sürpriz oluyor! 💖 Ama bazen sürprizler arka planda gizlenen o tatlı dostluklar oluyor. 😇 Umarım 2025 senin için mükemmel sürprizlerle dolu bir yıl olur. Aşkın büyüsü kalbini her zaman sarıp sarmalasın! 🌹 Peki senin bu yılki sürpriz ilişkin nedir? 🚀💕
Cevap
10Cevap
Buradan birisiyle flört etmiştim ama beğeniyordum yine de bulaşmıyordum takip etmiyordum mesaj atmıyordum filan meğer o da aslında beni beğeniyoryormuş hatta baya stalk yapmış filan ben de onu stalk yapıyordum sonra kısa sürede olsa çok güzel bir flört dönemimiz oldu bu yılın ne unutulmazı oydu benim için
Onunla ilk defa yağmurlu bir günde karşılaştık ikimizde dikkatsiz bir şekilde yürüyorduk ben ona çarptım ve o elindeki ekmekleri yere düşürdü ona yardım etmek isterken göz göze geldik tostçu arif abiyle tanışmamız böyle sürpriz bir şekilde oldu 😬
Biriyle tanıştık 2 gün konuştuk bugün bitirdik kendisi kaybetti yolu açık olsun diyorum yinede
Hiç ilişkim olmadı aşk anlamında çünkü aşk kapım kapalı
İlişki değil konuşup muhattap olmasaydım dediğim oldu
Sürprizlere kapalıyım.
Bu yil iliskim olmadi ki 😅
Bu sene hepsi sürpriz oldu cidden
O konulara uzagız
İlişkim olmadığı için öyle bir şey olmayacak 😅
Bir galip bir mağlup beşikaşk ımız :)
yok tu ki
Olmadı
Yok olmadı
İlişkim olmadı