Bu yıl içinde yaşadığınız sizi çok mutlu eden en büyük sürpriz neydi?

Bu yıl içinde yaşadığınız sizi çok mutlu eden en büyük sürpriz neydi?
Çifte sürprizle mutlu oldum. İlk sürprizimiz annemin köyünden (Dağküplü) rahmetli anneannem ve kardeşlerinden miras kalan bahçeyi (tapuda tarla diye geçiyor) aldık. Annemle babam bahçeyi almak için zor anlar yaşadılar. Temmuz'un 20'sinden Ağustos'un 15'ine kadar bu işlerle uğraştık. Hatta 7 kez Sarıcakaya'ya gidip gelmek zorunda kaldılar. En sonunda 1 dönümlük bahçenin tamamı bizim oldu. İkinci büyük sürprizimiz ise, kendime ailemden ayrı araba aldım. Bulduğumuz arabalar kötü çıkıyor diye düşük fiyatlı bir şeyler ararken, babamın çıtayı yükseltmesiyle 2 Peugeot 206 ile 1 Volkswagen Polo arasında kararsız kaldık. Babam internetten Polo'yu bulunca hemen ardından arabayı inceledik. Her şeyiyle güzel duruyordu, sonra motorcuya kaportacıya ve ekspertize gösterdik. En sonunda bu yılın bitmesine 1 ay kala arabayı aldım. Arabam 2001 model Volkswagen Polo 6N2. Babamın Renault Clio Symbol'ü duruyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim
Annemin ekstraya gittiği iş yerinde benden bir yaş büyük bir aşçı ile tanıştım oraya annemle çalışmaya gittiğimiz 2 gün falan sohbet etme şansımız oldu sadece ama geçen Tuğçe napiyor falan diye sormuş ve onu düşlerimde 1 kez gördüm öyle farklı hissettirdi
Belki devamı gelir
Yok evlilik yolunda birisi ama beni niye soruyor anlamadimmmm
adamın aklını mı aldın :))
Hayir sadece farklı bir hissiyat oluştu aramızda
Platonik bir şey mi?
Evlenecek adama ne platonigi
farklı hissiyat ne?
Ya iste onu iş yerinde ilk umursamadim sonra onunla biraz sohbet etme şansım olunca gözlerimi kaçırdığımı fark ettim o da niye kaçırıyorsun falan demişti sonra annem moladan donerken Tuğçe git annen geliyor dedi en son da anneme beni sormus
Sonra Bi kere onun yüzünü inceledim farklı bir his oluştu işte yüzünü gözlerini
hoşlandın yani adamdan
Evet ama imkansız evlenecek
nasip değilmiş
Evet.
ciddi düşündüğün biri olmadı mı?
Hayir dogru insanla henuz karsilasmadim
E beni niye soruyor ki annemeee sebep nedirr
Benim için mutluluk ; insanlara ışık olmak bilmiyorum ben mesleğimi yaparken mutlu hissediyorum. Soru çözerken konu anlatınca vs.. Veya bir canlıya mama verince. 🐈Bunun dışında sevdiğim adam beni destekleyince mutlu hissederim.
Yorumunuz için teşekkür ederim
Rica ederim. 🙏🏻
Aniden gelen uçak bileti sürprizi ve kısa çaplı bir gezi haberi ¢
Yurt içi mi?
Evet, kısa sürdü ama olsun
Nereye gittin?
Şanlıurfa
Peygamberler şehri 😇
Evet, değişik bir şehirdi
Çok gezme şansım olmadı ama güzel şehir
Aynen çok gezilecek yeri de yok zaten. Ama farklı bir kültürü var işte
Evet kültürel olarak farklı
Eyw eig için
Rica ederim yine bekleriz :)
Cevap
3Cevap
Bu yıl maalesef beni mutlu eden hiç bir şey yaşamadım. ama yine de umarım yeni yıl herkes için güzel ve mutlulukla dolu geçer
Bu ayın sona ermeden bir kaç gün önce o hayatıma girmesiydi şimdiye üzgün ayrılık yeni yıl vay be 🥹😞
Her şerde bir hayır vardır canını sıkma bunun için
Olede biraz zor
neden?
İste
kaçamak cevap algılandı :))
Anlamadim
nedenini sordum işte diye geçiştirdin :))
Laf gelisi
anladım
Ailem ile birlikte bu yılı yaşamak Allah'ın bana verdiği en büyük surprizdi çok şükür.
bu yıl önemli ne oldu peki?
önemli olan şey arkadaşımın iki parmağının birden kopması ve kopan parmaklarını gormemdi. İylisti çok şükür iyileşmesi çok önemliydi benim için
İkiside önemli biri üzücü diğeri sevindirici.
Kötü olmuş arkadaşına üzüldüm
Evet maalesef 😓
Bazen hayat toz pembe olmuyor
Aynen öyle attığı çığlıklar gitmiyor aklımdan kapı Cat diye kapandı birden parmakları yere yuvarlanmisti. Cok ağlamıştım. Allah göstermesin.
dikildi mi parmaklar
Dikildi çok şükür ama yamuk oldu dikildi ya çok şükür çok caliskandi cerrah olmak istiyordu zekiydide MaşAllah cerrah olamayacağım diye ağlıyordu. Ama hala cerrah olmak istiyor İnşAllah olur çünkü gerçekten hakediyor.
Bir sürü şaşırtan olay yaşadım, ama en güzeli son bulduğum işti. Beklediğim anda aramışlardı
Beklemediğim *
işini seviyor musun?
Mutlu eden bir durum yaşamadım.
2023 te umarım yaşarsın
bu kadar olumsuz olmaya gerek yok :)
Ailemize yeni katılan ikizlerimiz 💜
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim 🌼
Rica ederim
Oldu bişeyler ama çok kısa sürdü maalesef
aşk mı :))
Onun gibi bişey 😔