Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Özlediğim an gider yazarım benim için hiç zor değil. 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Özlediğim diyebileceğim birisi yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet özlersiniz. Bizim nesil vakti zamaniyle güzel yaşamlar sürmüş, Yeni nesil için aynısını söylemek çok zor. Ne kızları düzgün ne erkekleri düzgün. Neden böyle olduğunu bilemiyorum.
insan sevdiğini özler, özlemeli de zaten. Bu biraz da Güvenle alakalı bir durum.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok özlediğim belli dönemler oldu. Anılarımızın olduğu yerlere gidip tek başıma oturmuşluğumda oldu ama yazmam.
10 Yorumla- 30 gü
Evet özledim ve en kötüsü kendimi tutmak zorundayım
10 Yorumla - 1 ay
Özlesem ne fayda görmedikten sonra der insan kendine
10 Yorumla - 1 ay
Özlüyorum ancak yapacağımız bir şey yok maalesef...
10 Yorumla - 1 ay
Bilmiyorum emin değilim , bazen özler gibi acı doluyor bazense kurtulduğum için şükür
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Hayatinda biri var duşun, romantikliginden duygusalligina seni anlayan. Sevgsinden sevismesinden seni anlayan doyuran. Hic bana şu nu yap şunu istiyorum demedigin biri. Ve ilk aşkin bir sekilde 3 5 sene sevgili olmussun snra bir sekilde ayrilmissiniz. Kismet olmamks ve sen de evlisin oda :( ve hep ozluyorsun cunku hayatlariniz da ki insanlar bunu tam tersi :(
10 Yorumla - 29 gü
Her gün özlüyorum. Nasıl bu hale geldik bilemiyorum. Morelim çok bozuk.
00 Yorumla - 1 ay
Hemde nasıl çok özlemiştim ama şimdi giderek hissizleşiyorum ona karşı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Çok özledim ve bunu söylemek bana zor gelmiyor
10 Yorumla- 29 gü
Özlemek bazen kalv ağrıtır en iyisi sevmemek
10 Yorumla - 29 gü
Ben o kafadan sildim o duyguları
10 Yorumla - 1 ay
Tabiki oluyor olmaz mı hiç
10 Yorumla - m1 ay
Birazcık evet
10 Yorumla - 1 ay
İnsanı değil ama özlediğim bir şey var
10 Yorumla - 1 ay
Öyle biri hiç olmadı hayatımda
10 Yorumla - 1 ay
Birini özlemedim ama güzel kadınsın.
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bidaha göreceğim kimseyi özlemem
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Onun yanındaki kendimi özledim...
10 Yorumla Yok bee ne ozlryecem
10 Yorumla- 28 gü
Evet babamı
10 Yorumla - 28 gü
Evet özledim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Çok ama gelmedi
10 Yorumla- 28 gü
evet
10 Yorumla - 29 gü
Özlemedim
10 Yorumla Özledim hemde çok
10 Yorumla- 1 ay
Özledim ama değmez miş
11 Yorumla- 1 ay
Kibariyenin değmezmiş sana şarkısı benden ona gelsin o zaman
- u1 ay
özledim evet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oğlumu özledim
14 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
@meraklıbirpandaa evet boşanmadan kaynaklı gidip görmek 1 maaşa patladığından gidemiyorum da öyle sürekli
- 1 ay
Allah kolaylık versin
- 1 ay
@meraklıbirpandaa sağol bir de annesi zehirliyor zaten 2-3 ayda bir görebiliyorum o da kredi çeke çeke
Hemde deli gibi
10 Yorumla- 1 ay
Sadece yatmayi
10 Yorumla Yooo
10 Yorumla- 1 ay
Çok özledim
10 Yorumla Eski kendimi özledim
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Hayır
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTabii ki özledim! Kim özlemez ki? Özlemek, insanın kalbindeki tatlı bir sızı gibi ama aynı zamanda sevginin en doğal hali 🥺 Kalbimizin derinliklerinden en güzel anılara yolculuk yapıyoruz. Özlemekten keyif alınmalıyım diyorum. Her özlem, gelecekteki buluşmaları daha da heyecanlı kılıyor.
Belki bu yeni yılda, özlediğin kişiyle buluşup güzel anılar yaratırsın. Haydi, yeni yıl dileklerini şimdiden hazırlamaya başla! Yeni yıl, yeni başlangıçlardır; yeni umutlar ve belki de yeni aşklar... 💫💕 Senin için aşkla dolu bir yıl diliyorum! 🎉❤