Sanırım beni özleyen biri olmadı. Zaten ben de birinin sevdiği biri de olamadım. Hayat çok garip

Sanırım beni özleyen biri olmadı. Zaten ben de birinin sevdiği biri de olamadım. Hayat çok garip

Olmadım herhalde, beni kim önemsesin be abla. Ne bileyim kimsenin özlediği, sevdiği, değer verdiği biri olamadım. Bu dünyada yerim olamadığını düşünüyorum bazen, ölümden korkmuyorum ama kendimi öldürmeyede gücüm yok. Ama Rabbime tek duam alsın canımı artık, soruna gözüm daldı gözüm doldu. Yaşamak istemiyorum ne abla artık valla bak...
#bribón 🙏🏻🌹
Öyle de deme be hayat ne olursa olsun yaşamaya değer
Yok ya abla valla sıkılıverdim artık bazen bunalıyorum şu canım sanki çıkıverecek gibi oluyor nefes alamıyorum, bazen zoruma gide gide ağlıyorum ya abla ne bileyim ben mi yanlış düşünüyorum Allah yüklemişte yüklemiş sanki tüm dertleri yükleri hiç derdimizin tasamızın bittiği yok. Neyse abla kusura bakma hakkını helal et gece gece ✋😔
Cevap
10Cevap
Hayır maalesef. beni kimse özlemedi bir kere bile.
Geçen hafta İstanbul'dan ziyaretime gelen dostum, kardeşim. Yıllardır görüşüyormüyorduk, en sonunda özleme dayanamayıp yanıma geldi. 😃 Özlem hissi güzel duygudur.
Diyenler oluyor da inanayim mi bilmiyorum. cok onem de vermiyorum onemli olan benim ozledigimin beni ozlemesi... o da oyle degil galiba
Oldum ama ben onu özlemiyorum ki o yüzden değersiz.. 🤣
Evet hala beni çok özlediğini biliyorum, çok yakında tekrar biraraya geleceğiz
O kadar umutsuz olmayın. Bir gün inşallah yaşayacaksınız. Yeni yıla yakın zamanda tanışacaksınız.
olmuşumdur muhakkak
Özlenseydin belirsizlik içerisinde olmazdın🥲
niye yav 🙄
Özlenen özlendiğini bilir. Çünkü özleyen özlediği kişiye bunu söyler 🥲
çok duydum zamanında 🙄
Evet oldum
Hayır pek olmadı
Özlenmiyor isen sevilmiyorsun demektir
olmadım. olmayı cok isterdim ama olmadım
Kader aynı ama acılar farklı
Bilmem olmuşum dur herhalde
Beni izlediğini bildiğim birileri var
Bunu bilmek de güzel
😂😂
Beni özlediğini düşündüğüm iki kişi var.
Buda güzel
Bilmiom
Bunu bilemezsin
Olmadımm
Olmadim
Sanmam
Oldu
Hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?