Sanırım beni özleyen biri olmadı. Zaten ben de birinin sevdiği biri de olamadım. Hayat çok garip
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Olmadım herhalde, beni kim önemsesin be abla. Ne bileyim kimsenin özlediği, sevdiği, değer verdiği biri olamadım. Bu dünyada yerim olamadığını düşünüyorum bazen, ölümden korkmuyorum ama kendimi öldürmeyede gücüm yok. Ama Rabbime tek duam alsın canımı artık, soruna gözüm daldı gözüm doldu. Yaşamak istemiyorum ne abla artık valla bak...
#bribón 🙏🏻🌹
02 Yorumla- 1 yıl
Öyle de deme be hayat ne olursa olsun yaşamaya değer
- 1 yıl
Yok ya abla valla sıkılıverdim artık bazen bunalıyorum şu canım sanki çıkıverecek gibi oluyor nefes alamıyorum, bazen zoruma gide gide ağlıyorum ya abla ne bileyim ben mi yanlış düşünüyorum Allah yüklemişte yüklemiş sanki tüm dertleri yükleri hiç derdimizin tasamızın bittiği yok. Neyse abla kusura bakma hakkını helal et gece gece ✋😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
10Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Geçen hafta İstanbul'dan ziyaretime gelen dostum, kardeşim. Yıllardır görüşüyormüyorduk, en sonunda özleme dayanamayıp yanıma geldi. 😃 Özlem hissi güzel duygudur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Diyenler oluyor da inanayim mi bilmiyorum. cok onem de vermiyorum onemli olan benim ozledigimin beni ozlemesi... o da oyle degil galiba
00 Yorumla- 1 yıl
Oldum ama ben onu özlemiyorum ki o yüzden değersiz.. 🤣
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet hala beni çok özlediğini biliyorum, çok yakında tekrar biraraya geleceğiz
00 Yorumla- u1 yıl
Hayır maalesef. beni kimse özlemedi bir kere bile.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. O kadar umutsuz olmayın. Bir gün inşallah yaşayacaksınız. Yeni yıla yakın zamanda tanışacaksınız.
00 Yorumla- 1 yıl
olmuşumdur muhakkak
14 Yorumla- 1 yıl
Özlenseydin belirsizlik içerisinde olmazdın🥲
- 1 yıl
niye yav 🙄
- 1 yıl
Özlenen özlendiğini bilir. Çünkü özleyen özlediği kişiye bunu söyler 🥲
- 1 yıl
çok duydum zamanında 🙄
Evet oldum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hayır pek olmadı
00 Yorumla- 1 yıl
Özlenmiyor isen sevilmiyorsun demektir
00 Yorumla olmadım. olmayı cok isterdim ama olmadım
00 Yorumla- 1 yıl
Kader aynı ama acılar farklı
00 Yorumla Bilmem olmuşum dur herhalde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,8b cevap paylaştı. Beni izlediğini bildiğim birileri var
03 Yorumla- 1 yıl
Bunu bilmek de güzel
- 1 yıl
😂😂
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Beni özlediğini düşündüğüm iki kişi var.
01 Yorumla- 1 yıl
Buda güzel
- 1 yıl
Bunu bilemezsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı. Olmadımm
00 Yorumla- 1 yıl
Olmadim
00 Yorumla Sanmam
00 YorumlaOldu
10 Yorumla- 1 yıl
Bilmiom
10 Yorumla Hiç olmadı