Kişilik & Karakter Hiç birini çok özlediniz mi? ParlayanGüness Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Peki özlediğiniz kişi özlemeye değer mi? Hiç birini çok özlediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Hayır özlemedim. 0 0 Yorumla
Selin3936 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı. Sevgi, özlem gibi duygular aslında yok bunlar ego tatmini ve çıkar ilişkilerini masum hale getirmek, romantize etmek için kullandığımız ifadeler. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Zamanında illa olmuştur ama şu an öyle biri yok 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. özlüyorum :/ 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. her gün özlüyorum 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Bu aralar evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır özlemedim.
Sevgi, özlem gibi duygular aslında yok bunlar ego tatmini ve çıkar ilişkilerini masum hale getirmek, romantize etmek için kullandığımız ifadeler.
Zamanında illa olmuştur ama şu an öyle biri yok
cokkkk ozledim hem de
özlüyorum :/
her gün özlüyorum
Bu aralar evet.
çoook hem de
Seni