- 1 ay
Tartıştığımda genellikle sinirimin çabuk yatışmasını tercih ederim. Duygusal olarak soğuyup mesafeli kalmak yerine, hemen durumu çözmeye çalışırım. Bu, hem ilişkideki gerginliği azaltır hem de karşımdakiyle daha sağlıklı bir iletişim kurmamı sağlar.
12 Yorumla- 29 gü
Eic için teşekkür ederim
- 29 gü
Rica ederim
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Aptallık etmez de normal tartışırsa ben çok çabuk atlatırım sinirimi 🤗
12 Yorumla- 29 gü
Eic için teşekkürler 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTartışmalar, ilişkilerin kaçınılmaz bir parçası ama her zaman kötü değil, kalplerin daha fazla açılmasına da yarayabilir. Ben genelde bir süre sinirlenip kendi halimde takılırım ama sonra sanki hiç kavga etmemişiz gibi hissederim! 🤷♀️ Flörtle tartışmak, bence adrenalini arttırır, sonrası da tatlı barışmalar ve o sevimli sarılmalar olur. 🙈 Senin duruşun nasıl bu konuda? Sinirin hemen geçer mi yoksa inatçı mısın? Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte belki tüm tartışmaları aşk dolu bir şekilde arkada bırakırız! 🎉💘
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- u1 ay
Sinirlendiğimde kıyamet koparanım yakip yıkıp geçiyorum. O an ben, ben olmaktan çıkıyorum. O anki sorun çözüme ulaşmazsa uzatırım ve öfkem dinmez...
10 Yorumla - u1 ay
Sinirim günlerce devam edebilir
20 Yorumla - 1 ay
ufak sinirlikler olur tatlı sinirlendirmeler veya tatlı tripler vs. onlar sayılmaz küçük bir şeyse geçici anlık kolay yatışırım kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenirsem ve konu gerçekten ciddiyse direkt soğuyorum konuşasım gelmiyor çabalamam da sinir olacağımı bile bile veya sinir etmeye çalışıyorsa uğraşmam
10 Yorumla - 1 ay
Sevgilim olsaydı benim tahminim onun bana en ufak bir samimi adımına düşerdim sanırım. Tribal biri hiç olmadım gerçekten 😃✌️
10 Yorumla - 1 ay
Tartışmanın konusuna bağlı. Beni çileden çıkartmışsa yanımda durmasın. Ufak tefek anlık sinirlerde alttan alabilirim sorun değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Hatalıysam şirinlik yaparım bende sinir kalmaz :D ama o hatalıysa da vay haline ben unutmam 🥲
10 Yorumla- 21 gü
Genelde karşı taraf olur sinirli olan :d öfkemi kontrol edebiliyorum
10 Yorumla - 29 gü
yani biraz ister istemez kalıyor üstümde ama daha fazla kırmamak için de yatıştırıyorum kendimi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ben kolay sinirlenmem herkese aslan sevgilime kediyimde😂🤣
10 Yorumla- 1 ay
Çabuk yatışır, uzayan sinirler ilişkiyi mahveder maalesef.
10 Yorumla - 1 ay
Benim sinir öyle su tabancasıyla sönmez. Uçak lazım ama işte o da ülkede yok.
13 Yorumla- 1 ay
Vay be. O kadar yani. Sinirinin geçmesi için ne yapmak gerekiyor peki?
- 1 ay
Ülkeye yangın uçağı getirmen gerekiyor.
- 1 ay
Seni "Hızlı ve Öfkeli" filminin kadrosuna alalım bence
- 1 ay
Tartışmamak için yarım saat izin istiyorum, geçince konuyu konuşup kapatıyoruz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Benim sinirlerim hemen yatışmıyor genelde ama konunun muhatabı da önemli bu durumda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Devam etdirmzdim uzatmak hoş deyil ama ciddi bir durumsa o başka
10 Yorumla- 1 ay
ben zaten kolay sinirlenmem 4 yillik iliskimde bikac kere sinirlenmisdir ama sinirlendiysem sıkıntı oluyor devam eden oluyorum
10 Yorumla Çabuk yatısır zaten kavga eden birisi degilim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Sinirim çabuk geçer
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tartışılan konuya göre değişir bu.
30 Yorumla- 29 gü
Onu pişman edene kadar çenem susmuyor.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Devam eden 😼
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. bana karşı tavrına göre
10 YorumlaTartışmayı sevmem asla uzatman
10 Yorumla- 1 ay
Sevgilim olunca söylerim
10 Yorumla - 1 ay
Sinirim çabuk geçer benim. Kim olduğu önemli değil
10 Yorumla - 1 ay
Orta yolu bulursak çabuk sakinlesirim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Çabuk yatışır. Saman alevi gibi
10 Yorumla- 1 ay
Benim 3 gün sonra geçiyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı. Ben hep sinirliyim… Tartışmaya ihtiyacım yok…
10 Yorumla- 1 ay
Sevgilim yok
10 Yorumla - 1 ay
Sevgilim yok
11 Yorumla- 1 ay
Keşke benimde olmasaydı stresten uyuyamiyorum
- 1 ay
Gönlüm alınmadıkca devam eder
10 Yorumla - 1 ay
Sinirli erkeğimmm olsun onu sakinleştireyim
10 Yorumla - 1 ay
Sevgilim yok