Selams
.. yoksa ağzına geleni söyleyen misiniz¿

Dipnot: sevgilim yok’cular, mesela yani diye düşünün 😒
Selams
.. yoksa ağzına geleni söyleyen misiniz¿

Dipnot: sevgilim yok’cular, mesela yani diye düşünün 😒
Frenlerim bazen fevri laflarım olabiliyor ama ilişki içinde tartışma tabi ki olacak bana yeter ki tartışma olduğu zaman bitsin falan demesin yani illa ki bir yolunu bulup yine hallederiz.
ama asla çok küfür edip cirkeflesmem yakismaz
Öyle olması gerek güzelim
Yani bir ilişkiye başlıyorsan bütün zorlukları beraber aşacaksın , astığın zaman tartışmalar bir gün biter gider.
Ağzına geleni söyleyen ve karşılıklı diyalog kurmaktan çekinenlerin bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Bu sorunda bence kendini yeteri kadar geliştirmemiş olmasından kaynaklı. 20-30 yaş arası gençlerin bu tarz davranışları makul ölçülerde kabul edilebilir. Çünkü tecrübe kazanacakları daha çok yolları var.
30 yaş üstü kişilerin "alttan almam, ağzıma geleni söylerim" gibi ifadeleri bence kabul edilebilecek bir davranış biçimi değil. Olgunluk seviyesine henüz erişememiş ve kendini geliştirmemişlik ile bağdaştırıyorum. Daha oturaklı ifade biçimleri ile karşı tarafa aktarmak varken, bu tarz davranışlar tartışmaların alevlenmesine ve sonuçların ağırlaşmasına yol açar.
Yine de herkesin tercihi. Sadece bu tercihe saygı göstermek zorunda değiliz.
Sadece sevgili olarak değil normal her tartışmada sakin kalmaya çalışırım elimden geldiğince alttan almaya çalışırım, tabi damarıma basılmadığı sürece damarıma basıldığında kontrol elden çıkıyor haliyle ve sonucuna katlanmak zorunda kalırlar o zaman da. evet bu kadar 😃
Normal şartlar altında tartışmayı sevmem tutarım tutarım sonra patlarım.
Kaç saniye sürüyor kendini tutman :D
Çok uzun bir süreymiş shdja
😌🌺
Cevap
29Cevap
Kendimi frenlemem ne varsa söylerim hatta canını sıkacak keyfini kaçıracak şeyler dahi söylerim. Alttan almam...
Sende benden çok var, bende senden çok var 😃
Aynen canım 😀
🩵 maviş
Kendimi frenlerim ama söylenmesi gerekenler varsa da söylerim.
Söyle tabee
Frenlememi gerektirecek kadar sinirlenmem..
Ne kadar da kendinden emin 😌
Çok absürt bir şey olmadıysa kolay kolay sinirlenmem, en fazla alt metinden söyleyeceklerimi ifade ederim..
Söylememek iyi bir şey mi bilemiyorum bir küçük 🦁 cık
Her şeyi sorun haline getirmek ve üzerine yoğunlaşmakta çok mantıklı gelmiyor.. Eğer ortada konu edilecek bir sorun var ise kelimelere dökülür.. 🏴
Niye kara bayrak açıyorsun :D tamam sus de susayım Allah Allah ya sjjd
Sana lazım olursa al kullan diye uzattım da.. 😅
Bana niye lazım olsun hıh 😌
Birilerinin üzerine atmak istersen diye.. İnce düşündüm, tedarikli ol dedim işte..
Atmam kimselere :D
Tamam çok bilmiş.. 😅
Senin kadar olmasa da 😛
Tartismadan uzak kaçarım kalbini kırmam 1-2 saate barışıriz☺️
Sağım solum belli olmaz yardırır geçerim :D
Sen var ya sen :D ezip geçiyorsun
😅😅
Hiç sevgilim olmadı 😂😂
Olduğu zaman başlarda frenlerim. Baktım olmuyor ki kadın milleti susmaz yorumlardada belli oluyor. Bıcak kemiğe dayanınca fren filan kalmaz. Sonrada erkolar böyle erkolar kapatılsın olur. Adamın damarına damarına basan şerolar zeytinyağı gibi üste çıkar
Ahaha doğru 😃
Kendimi tuttuğum zamanlarda oldu, içinden geçtiğim zamanlarda oldu
Birisiyle kavga ederken bile keyif alıyorsam ya da gecenin sonunda küs yatmıyorsak doğru ilişki içindesin demektir bana göre gel gelelim günümüz kadınları bir tuhaf
Hep kadınlar tuhaf dimi
Soru mu sitem mi?
Sitem
Haklı bir sitem mi haksız mı?
Haklı tabii ki
Haksız olduğunda haksız olduğun kısmı kabul etmekte mutlu ediyormuş biliyormuydun :D
Bilmek istemiyorum :D bilmem mi gerek
Haadsiz gıcık seni
Teveccühün
Ağzıma geleni söylemem.
İnsanın ne söylediği kadar nasıl söylediğinin de çok önemli olduğuna inanırım. Konuşma ve iletişime de çok değer veririm. Öfke sorunum da yoktur. Bu nedenle konu ne kadar ciddi olursa olsun sakin bir şekilde konuşabilirim.
Normalde sakin uysal biriyimdir ama herkesin de bir damar noktası olur işte ozaman bizi tutmak gerçekten mümkün olmuyor gerekirse o evi ateşe bile veririz hiç birşeyi o esnada gözümüz görmez oyuzden kabuklu ve boynuzlu burçlardan uzak dursunlar derim 🤣 bir akrep olarak öyle degilmi @SwordOfDemocles haksızmıyım bizim iyiliğimiz çok iyidir ama kötülüğümüzde çok kötüdür
Kabuk mabuk ben diyom ne diyo bu köyün delisi.
Kabuklu hayvanlardan korkmak lazım. Mesela kaplumbağa, midye, ıstakoz. Hepimizin iyi yanı iyidir, pis yanımız çekilmez :P
@SwordOfDemocles bende öyle düşünüyorum 😂
Hehehehehe
yav @r_engarenkyollar Ne orcinal tipleriz arkadaş
@SwordOfDemocles değil mi efenim 😂 biz orjinal insanlarız çünkü 😂 bizim yan sanayimiz , çakmamız olmaz zaten 😂 çakarsak tam çakarız çakılıp kalırlar 🤣
@r_engarenkyollar Çakıldım bak şimdi turan çarpsın :>
@SwordOfDemocles sen birde beni çaktıktan sonra gör 😂
sesli güldüm yaaa
@SwordOfDemocles bu kadar çabuk mu yaouw 😂 agaa senin çakılasın varmış 😂
Sevgilim olaydı tartışmazdım çünkü öğrendiğim bir şeyi onunla paylaşırdım. Aşkım derdim cllcklcmx bizim tartışmamıza hiç gerek yok kafandan benimle tartışıyormuş gibi hayal edip tartışmayı bitirene kadar devam et sen mutlu ben mutlu ilişkimiz çiçek gibi. Ama dersen ki ben kaostan beslenmeyi seviyorum o zaman benimle ters düşersin haberlere manşet
Gürlemeden yağdırmıyorum ya Davranışlarımı oyun hamuru gibi şekillendirecek olan karşımdaki kişinin ta kendisi 🤔🤔 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk önem verilir
Yok demeyeceğim :D kendime de laf sokmuş olurum 😅
Laf sokuşturuyoruz djdja
Ne kısa kırıyorum ne de alttan alıyorum çoğu zaman.
Son zamanlarda üzerimde ölü toprağı varmış gibi sessiz sakin deli rolü yapıyorum.
gibisi fazla olmuş 😁
Deli mi didin ölümü didin anlamadım
Her ikisinide kastettim biri ötekine sebep olmuş djdj
Hadi bugün gömmene müsaade edeyim, gençlerin kalbini kırma derdi babam :)
Ben gömmedim vallah billah, sen dedin 🙄
ahahaha yeminde ediyor
Yemin içtim :D
Oruçta gitti ahaha
Oha bir an aklım karıştı :D sjdja gitmedi mecazi o
Tamam stres yapma, ben kendi sevaplarımdan veririm sana eksiğin olursa
ahahaha sende sevap ne gezer ya :D centilmenlik mi yapıyorsun
Şartlanmış gibi sürekli kibarım. Sevap falan yok sana, sevap yetmediği için kapıdan içeriye giremezsin. Kapıda dam beklersin ahaha
Ölü toprağı nerde, alooo :D noldu bu adama ya benlen uğraşırken enerji depoluyor sjdja
Son çırpınışlarım :D
İyi adamdın vesselam 😒😒
Sende öyle.
🥹 ölme emi
Üzülme emi
Tamam 😃
:D
Kontrollü olurum dinlerim anlarım, benimle ilgili sebep var mı bakarım. Başka nedenden dolayı ise sakinleştiririm. Eğer haksız yere bana yükselmişse bir taraf ateşken diğer taraf su olmalıdır.
Hee çokta oluruz ya ateş su falan
O da beni korkutur. Ağız tadıyla tartışamayacak mıyım, kan gövdeyi götürmeyecek mi 😅 heyecan bitmiş kskda
İkimiz de üzülürüz tabii, birbirimize sarılırız sonra 😅
Ben yapım gereği kimseye öyle ağzıma geleni söyleyemiyorum. Hep bi kontrol hep bi alttan alma var.
Sen böyle söylediğime bakma. Serde Adanalılık var. Nerde ne zaman çıkacağı belli olmuyor😃
😃 bilemeyiz herkes istediğini yazıyor zaten bir de kavgada gör bunları
Sen ponçik ponçik şeyler söylersin sanki 😃
Hııı 😃 çooook
Yok😂Dümdüz dalıyorum. Hatta 6 ay önceki konulara bile girebilirim bir bağlantı bulur cımbızlar sjsjs
Kadın kadının dilinden anlar 😅
Aman Allahım :D sen de mi başaksın
Hayır ben başakların sevdiği burçtan; boğa :D ahdja
😃 benim kız kardeşim de başak yemek yapıp yedirdiğini hatırlamam sfgg tembel şey
O da burçla alakalı değil :D burçlar aynı olsa da bazen zevkler ayrı oluyor herhalde djjd
Tabii olabilir, mesela benim tanıdığım başak burçları da titiz değiller :D ama hep titiz oldukları söylenir aksine hep arkalarını birilerinin toplaması gerekiyor djdk
ahaha :D benim dedem öyleydi kibar adamdı böreği bile çatal bıçakla yerdi. Ama mesela kardeşim okula giderken giyeceklerinin hepsini yatağın üstüne dökerdi sonra eve geldiğinde kenara iter uyurdu 😂
Freni patlamış bir tırın yokuş aşağı geldiğini hayal edin, işte ben o an o tır gibi oluyorum 😄
Bakamicammm 🫣
Bence böyle anları izlemek çok zevkli oluyor ben olsam bakardım 😄
Parmak arasından izliyor olacağım 😃 hep şooov djdj
Ben herkesle tartışırken fren yaparım, kaldı ki sevgilim olsa onunla tartışırken de fren yaparım yoksa kaza kaçınılmaz olur.
Frenden ayağını kaldırmayan Semih 😃
Tabii boşta olmalı :D
Ayağını frenden çekmezsen ilerleyemezsin zaten 😃
Tabii 😀
Sakin kalmaya çalışiyorum elimden geldikçe, kedi gibiyim uysal🤣kuyruğuma basarsa çikaririm o tırnaklari😌
Basmasınlar bi zahmet djdj
Hayır banane sevgilim frenlesin ben niye kendimi frenliyorum ki nsnsdnjs
Katıldım djdj
Hiç kontrolü bırakmam. Ayrılırken yüzüne bakacak yüzü olmalı insanın
Amaaan onların da çok derdiydi :D şeytan görsün
Aşkım öyle deme bazılarına en büyük ceza kibarlık, muhakkak geri dönüyorlar işte o zaman güzel bir 🖕 😄 sektirsin gitsin sonra
İlk defa farklıyız :D ağzıma geleni saymazsam geceleri uykularım bölünür
Ben onları küfürle değilde sıralı cümlelerle yapıyorum 😄 senin ağzına sağlık bebeğim sen dediysen hal etmiştir eşşoğlısu😂😂
Hıhımmm bana güven :D
Her zaman ❤
🩵🫠
Ağzıma geleni değil düşünüp akıllıca cevaplar veririm
O an düşünebilmek güzel avantaj 😄
Eyvah eyvah 😃
Hayır, ağzıma geleni söylemem, onu kaybetmekten korkarım, uzaklaşmayı, içime dönmeyi tercih ederim, tartışmak istemiyorum derim. Sözlerin geri dönüşü olmuyor çünkü, unutulmuyor, kalpte sızı olarak kalıyor nahoş sözler.
Ay nerede, daha çok sinir krizi geçiyorum. Nedense sevgilim söylediği her şey batıyordu dsdlk
Çünkü insan en çok sevdiğine kırılır, kızar dimi Alfia 🥹
Aynen be güzellik...
Benim tartışmam bile naif frenleyecek bir durum yok hehehhee 🥳
Oyş 😅
Çok ponçiksin 😃
O üstüme bodoslama gelirken frene değil gaza basilir 😂
Sen mi?
Ahaha müşteri geldi aklıma 😃
See yuu 😆 gibi oluyor
Yooo sürekli hızımı arttırırım el frenim onun elinde o çeksin bana ne 😜
Bak bu güzeldi djdk
Ramazan ramazan toobe ya jxmdmd
Bu işler de böyle djdj
İftardan sonra bi gel de alt dudak alayım senden 😜😜😘
Ooo iftardan sonra şenlik var 😂
Ehehehehehe seni cennete götürücemmm 😜🥵😘
Gidelim bakalım :D
😄😘
Ulan keşke erkek olsaydım be keşkeee varımı yoğumu verir tüm çabamı seni tavlamak için harcardım. Allahım şu dudaklara bak Ya Rabbim, 2 saniye öpsen 20 yıl ömrün uzar be 😍😍😍
Utandırma beni masal 🙈😬
Çok kalppp 🩵
😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️
Sakin kalmaya çalışıyorum, naif bedenim aksini kaldıramaz.
🥹🥹
değil mi🥹
Genelde ağzıma geleni geçiririm sksjs hiç sakınmam bu konuda kendimi
Tipik başak :D
Eleştirmeye bayılır ama eleştiriye gelemez 😄
Ömrümü yediniz djdjs
Sülalem başak :D yordunuz beni shjdj
Sadece burca indirgemek olmaz tabii, yetişme tarzı ve kişilik de önemli. 😅 bazısı baldan tatlı bazısı zehir zıqqım
Öylesin ☺️
🩵😘
Yarış mı yapıyoruz hayırdır ne freni el freniyse benim elim kadınlara sadece çiçek vermek için kalkar.
Dil freni Colin ya öff
ahahja Mehmeeet 😅
Hayde bye
Hiç yoramam kendimi, şöyle acık suyuna gidelim şarkısını da ekliyorum buraya 😅😉
https://www.youtube.com/embed/tUDD7LA_sJQDeğişir
Tartışmanın sebebine, saçmalığına ve gerekliliğine bağlı olarak
özellikle tekrarlanan bir şeyse balatalarda sıkıntı olabilir :D
Sabrımı sınama çabasına girmediği, hırlamadığı sürece kükremem, içinden geçmem,"Hangi çılgın bana zincir vuracakmış ha!" dimem..
😃😃 kükreyerek seviyoruz bizler de ya
Seviyoruz 😂
Kadinlar dogurgan varliklardir, narin olurlar o yuzden susarim.. birakirim hatasi varsa kendi anlasin. Kendimi zorlamam.
Kendime hakim olamam kusura bakmasin ağzıma geleni sayarım kaşınmasın 🤷♀️ ha çok hakim olmayı öğretmek istiyorsa ona hep iznim var
Bence bu soru sorulmaması gerken sorulardan birisiydi sevgilinle tartışırken frenlemeyeceksen hele de erkeksen bence hiç sevgili olma daha iyi
Ben de öfke anında fren çalışmaz :)
Çok üstüme gelmediği sürece sakinliğimi bozmam ama şansını zorlarsa o zaman küçük çaplı bir dehşet saçarım.
Frenleyen tarafım her şey söylenmez. Herşeyi söylersem ertesi gün yüzüne bakmaya utanırım. Bana öyle yapılırsa da ben soğurum ondan.
Dilimin kemiği yok bazen acitiri soylediklerim..
İlk anda iyice gaza basıyorum sonra vites düşürerek ani fren yapıyorum, kendini boşlukta buluyor.
Ben genelde tartışmalarda savunmaya geçiyorum. Ama eğer haklıysam.
Bu aralar hiç sakin kalamıyorum umarım öyle bir ana denk gelmez onun dışında frenlerim sağlam
Evet sırf uğraşmak istemediğimden heeeeeee diyorum öyle.
Frenlemesini bilirim sevdiğim kızla bir keresinde kavga etmiştik 😂
Bazen frenlerdim. Ağlamasına dayanamazdım çünkü
Evet ikimizde çok öfkeliysek ortamı terk ederim o an için kendimi dinler sakinleşirim
Ben sakinimdir yüksek enerjiyi severim ama sinirlenerek göstermem kvvkvvk
Frenleyemiyorum
Frenlemek istemiyorum de şuna djdj
😌👌
Genelde frenliyorum. :D
Pardon Seinjerlinin hesabını mı çaldınız :D
Yok ben has kendisiyim. :D
Frenlerim insanları kırmam
Aferin modumsu
Sakin biriyim zaten frenleyecek bi durum yaşanmaz
Nasıl sakin kalabiliyorsunuz, hayret
Bana geliş hiddetine göre şekil alırım 😀
Evet ya, karşındakine bağlı bağırınca bir kere uyarıyorum misal sonra Allah ne verdiyse 😅
Ortalık savaş alanı, ortalık kaos 😃
Dişe diş kana kan shdj :D aynı bendensin ya
Genelde agzima geleni söylerim kendimi frenleyemiyorum
Tutumuna bağlı yoksa babamı tanımam
O beni frenler😂
Kırmamak için evet veya kaybetmemek için
ortamı terk ederim genelde
Sessizlik her zaman iyidir.
sevgilimle tartışmayı sevmem👀
Normalde frensizim gerisini o düşünsün😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?