Benim neyimi sevdi ki?

Aynı iş yerinde çalışıyorduk 3-4 aydır ama nadiren görüşüyorduk haftada bi kere falan sigara molalarında

ben ruhsal olarak kötü olduğundan işi bıraktım ve hep yazıp nasıl olduğumu sordu

intihar girişimimin olduğu gün duygularımı kontrol edemeyip ona patladım her gün yazmaya devam etti

İşten çıkıp beni 10 dakika olsa bile görmeye geliyor, hatta evi ters tarafta kalıyor ekstradan yarım saat sürüyor

Yemek yemediğimi anlayınca ben geleceğim pişireceğim dedi hayır ev çok dağınık olmaz dedim yine de geldi ve evimi benim için toparladı bulaşıklarımı yıkadı yemek hazırladı ve beraber yedik

çarşafımın pis olduğunu görüp değiştirdi başımı okşadı sen her gün görmeye geleceğim yalnız değilsin dedi

bende teşekkür ettim her şey için, dün bana çikolata getirmişti kafese oturmuştuk bugün bana hatta motor kaskıda aldı onunla beraber motora binebileyim diye.

ama ben kendimde sevilecek bir şey görmüyorum, o bende ne görüyor anlamıyorum iyice ruhsuzlaştım içe kapandım ama yanımda olmayı yine de istiyor bazen tek kelime etmesem bile

çok garip

aramızds sarılmadan başka bir şey olmadı

Benim neyimi sevdi ki?