Sence beni sevdi mi?

Merhaba arkadaşlar bugün size bitmiş bir ilişkimden bahsetmek istiyorum ilk olarak ben namaz kılmaya onunla olan ilişkimde başladım yani namazlarımda onun için dua ediyordum namaz kılmadan öncede normal şekilde onun için dua ediyordum baya tertemiz sevdim sabah uyandığımda yazıyordum gün içerisinde arıyordum sokağa çıktığımda hiç bir erkek dikkatimi çekmiyordu normalde benim kalbim otel gibidir öyle diyim ama onun için snapimdeki tüm erkekleri sildim her neyse bana hep diyordu beni bırakma senin gibisini bulamam sen bana nasıl baktın vs vs adımı yatağının başına kazımıştı ve beni herkesle tanıştırmıştı yani her şey güzel gidiyordu ama 2 gün önce ayrıldık saçma bir neden yüzünden devam edebilirdik ama etmedik sana layık olamadım ama sevdim dedi bugün ortak bi arkadaşımla konuştuk onunla konuşmuş ne üzgünmüş ne mutluymuş sence seviyor mu unuttu mu anlamıyorum ve bugün yine ortak arkadaşımdan öğrendimki daha bu yaz beraber eskortlara gitmişler gerçek mi bilmiyorum ama düşündükçe nefesim daralıyor benim bakmaya kıyamadığım adamın sırtında tırnak kırdıklarına inanmak istemiyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun ondan doğru dürüst cevapta almadım seviyor mu sevmiyor mu özlüyor mu özlemiyor mu hiç bir şeyi bilmiyorum ne yapmalıyım
Sence beni sevdi mi?