Sizce o beni sevmiş midir?

• Ben 21 yaşındayım üniveriste 1 sınıfta online okudum o sıralar sınıfımda bi çocukla konuşuyordum. Ödevler den derslerden konuşuyorduk, kendisi namaz kılan yazları camide hocalık yapan biriyd, bende kapalı biryim kendisi Marasta yaşıyordu, bende Ankara 'da yaşıyorum. Onlinede bi gün bana sence sınıfta erkek olarak kim yakışıklı diye sormuştu, bende ondan utandigim icin sen diyememistim arkadaşını soylemsitim oda senle olmaz diyip benle konuşmayı kesmişti 2. Sınıftada aynı siniftaydik o sürekli benle konuşmaya çalışırdı sınıfta ilk zamanlar nasilsin irem diye sorardı ya da okula geldiğinde öğlen oldu ya gelmeseydin gibi espiriler yapardı, ben sevgili yaptım oda gitti sevgili yaptı hatta kızla resim paylaştı ben gördükten sonra beni takipten çıkardı. Neden çıkardın dedim benim hesapta çok kişi var ben çıkardım demişti. Sonra ben ciddi bi ilişki yaptım beni sevgilimle kaç kez gordu aşk boş iş felan dedi. 3. Sınıfta aynı sınifta denk düşmedik ama her sevgilim benim okulumuma geldigin de gözleri üstümdeydi görüyordum fark ediyorsun. Şimdi depremde vefat etti ben hep konsuur gelir diye bekledim, çekindim, utandım aslında açık sözüyümdür, birini sevince gider derim onda niye yapamadim bilmiyorum. Belki aynı siniftayz diyedir bilmiyorum. Maraş depreminde vefat haberini aldım kendimi çok suçluyorum sürekli aklımda. Beni sevdimi? etkilendimi? onu bile bilmiyorum rüyalarima girmiyor ama her gozumu kapatigimda gözü önümde napcam bilmiyorum sizce beni sevmismidir?
Sizce o beni sevmiş midir?