Soranlar cevabı da yazsın.. :))

Ne varsa eskilerde var.. 🤌
Soranlar cevabı da yazsın.. :))

Ne varsa eskilerde var.. 🤌
Çook. Öyle güzel rol yapmış ki, benim onu sevdiğimden bile çok seviyor düşüncesini aşıladı bana. Arkadaşlarım bile bir gün biterse giden sen olursun, o değil diyordu. Sırf beni değil çevremi de kandırdı. Fakat düşünüp sorguladığım zaman her doğum günümde aksilik çıkardı hiçbirinde bile mutlu giremedim hep kavga ederdik ne hikmetse)) hediye bile aldığımı hatırlamıyorum ondan doğum günlerimde. Sadece bir kere gül. Ama ben... Utanmasam dünyaları satın alacağım şekilde fedakârlıklar yaptım. İşte "doğru sevgi, yanlış insan" tabiri dedikleri bu olsa gerek. Sevgiyi böyle yok yere harcayıp ellerinde maşa yapanlar sağolsun, ne diyeyim. İnsan da sonra da heves bırakmıyorlar hiçbir şeye.
Genelde hep kendimizle ilgili cevap çıkar bu sorudan, ben ilk beni çok güzel sevdiği için sevmiştim, sonrakisiyle benden vazgeçmeden ısrar edişinden vazgeçilmezi olduğum için sevmiştim 😅 sonrakisiyle çok huzur içinde, sakin duygularla ilişkim olmuştu onunla olan sakin kendimi sevdiğim için sevmiştim. Sonrakisi ile çok heyecanlı, duygularımın adrenalini yaşamıştım, bende o duyguları uyandırdığı için sevmiştim.
İyi analiz edince olay hep kendine dönüyor ilişkide.
Erkekler ise genç yaşlarda daha çok libidosu ile sever, gerçi kadınlarda da durum böyle olabiliyor. Olgun yaşlarda ise daha oturaklı, huzur odaklı severiz falan filan böyle işte. Daha da derine indiğinde Freud’un teorisiyle karşılaşıyoruz. 😅
Uzun süre sordum ve hâlâ tam olarak anlayabilmiş değilim. Ne güzel karakteri vardı, ne yakışıklıydı ne eğlenceliydi ne rayında giden işi vardı. Bu kadar zehirli ilişkide ne işim vardı zerre beğenmeme rağmen hâlâ bilmiyorum. Üstelik heba ettim kendimi aylarca. Allah bana akıl fikir ve de bunları kullanmayı nasip etsin.
Sordum. Cevap asaleti, iyi niyeti, anlayışı, gülüşü... Gidiyor böyle ama işte...
Rica ederim.. 🖐
Cevap
12Cevap
Ben onun beni sevmesini sevdim. Bana değer vermesini ve gülüşünü sevdim.
Ne güzel, kendimi hatırlattı bana bu yorumunuz teşekkür ederim ☺️
Sordum cevap şuydu
İlk tanıdığım o bu kadar değeri hak ediyordu keşke biraz insan olsaydı
Kimseyi sevmediğim için sormuyorum. belki de bu yüzden sevmedim. bu soruyu kendime soracağımı bildiğim için
Leman Sam_Aşkımsan Vazgeçme şarkısındaki sözlerin adamı olduğu içindi. Ancak büyüyü bozan oydu. Masal biteli yıl oldu. 🖤 Yeter ki sen üzülme
Kendine dert etme
Varsın uzasın yollar
Sen aşkımdan vazgeçme
Yeter ki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme Karışır hüzünlenirim sen aldırma Susar dillerim yanarım ben aşkınlaKarışır hüzünlenirim sen aldırma
Tenimde taşırım kokunu hala
Bu durum bende yok maalesef. Birini sildim mi tam siliyor ve bir daha anmıyorum. Çünkü eskiyi anmak bile hala umursadığını gösterir. Ben umursamıyorum :)
Oldu öyle şeyler. Sonra insanın aklı başına geliyor işte, değmeyeceğini anlıyor. Yanar oluyoruz hasretinden ama vazgeçiyoruz o teninden. Çünkü ona değmezmiş bu sevda..
Evet, bu soruyu sormuştum kendime. cevap şöyle çıktmıştı: her şeyini sevmiştim sesine bile aşıktım yorgun bir sesi vardı alışık değıldım kendi sesim çok cıvık olunca telefonda konuşurken hep hasta mısın derdim🤦♀️ yani sevmiştim işte onu güzel sevdim
Bu soruyu kendi kendime ilk sorduğumda bana olan ilgisi, sevgisi ve güzel bakan güzel davranan hâllerini derdim.
En son sorduğumda ise hayıflanarak "Ben onun neyini sevebildim cidden ruhsuz, odunun teki" diyordum.
Evet ozellikle de bugun bu soruyu cok sordum kendime... Ne s. kme sevdim lan seni ben diye 😡😡
Ayrilirken arkadas kalalim deyip, bugun yanimdan gecerken yuzume bile bakmayan, bi selam bile vermekten aciz insan. Bu mu arkdslik anlayisin? Ahh ahh canım kafam, saf ruhum. Ne kadar da yanlis tanimisim seni 🤦🏻♀️
Sordum ara sıra hâlâ daha soruyorum..
Masmavi gözleri vardı deniz gözlüm derdim o gözlerini sevdim, bakışını, gülüşünü, saç telini sevdim aslında niyesiz sevdim onu o olduğu için sevdim ama sadece sevdim işte uzaktan uzağa seviyorum şimdi düşman görünsem bile içimde ona vurgun birisi var.. O deniz gözlerinde boğuldum.. 💙" M"
Evet sordum. Hem de çok kez sordum. Çünkü resmen sürükleniyordum peşinden. Sonra buldum, sadece bir kere bana çok kızmasını beklerken, sessiz kaldı ve dedi ki "sanırım ben de seni seviyorum". O an ve bakıştan çok zordu benim için.
Hayır öyle derinlemesine kimseyi sevmedim iyi veya kötü yaşadığımız her şey acı tatlı bir hatıradır çok da düşünmemek lazım yaşamam gerekiyormuş yaşadım derim
bazen hepimiz saçma sapan şeyler yaparız.
ama yalanını yakalamak, hatta sürdürmeye çalışması, narsisistlik.. bak bunlar aniden soğutuyor. o an biter içinizde. bunu iliklerime kadar hissettim. ne kadar güzel, kültürlü olsa da biter/bitiyormuş. saygı duymak/duyulmak çok değerli bir şey.
Bu soruya gerçekte duygularımı yazsam taş çatlar, yerle gök birleşir. O yüzden ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Zekasını, tavrını, duygularını, hayallerini gücünü, gülüşünü, mimiklerini, sesini , soluğunu, ismimi ondan duymayı ,... daha birçok şeyi
Bana sarıldığında kendimi güvende hissediyordum, yanında huzur buluyordum mutlu oluyordum sevdim.
Ben onu O olduğu için sevdim. Tek bir şeyi yok ki gözümde. Her şeyiyle, her kelimesiyle, her özelliğiyle... Sadece kendisi olduğu için. ❤
Aşkım gözlerimi kör kulağımı sağır etmişti yoksa o aşka layık değildi sevilecek yani yoktu şu an sevilmiyor asla da öyle sevilmeyecek
Çok acı
Sormadım çünkü bunu sorgulamak eskiden yaşadığım duyguları küçümsemek gibi geliyor, sevmişsem illaki bir sebebi vardır diyorum
görselde ki yazının altına ıslak imzamı atarım
soruya cevabım ise evet hep derim ben
İnsanlar k*hpelik yapabilir ama bitince bitiyor bende. Geçmişi sorgulamakla uğraşamam
Nedensiz sevilir bazısı. Sabaha kadar konuşsan cevabını veremezsin.
Cok soruyorum da cevabini alamiyorum maalesef
Sevmeyi bırakalı çok uzun zaman oldu çünkü kimse buna değmiyor ne yazık ki..
Evet sordum çok tipsiz di ama aşık olmuştum ve her şeyini seviyordum özellikle ses tonunu
Neyse ki bunu sorduracak birisi daha doğmadı anasından çok şükürrr
Sordum sormaya devam ediyorum. Geri dönüp bakınca ne canım diyorum.
Onun yüzünü gözünü sevmişim karakteri sevilecek gibi değil nağlet bir şeymiş.
Yoo sormuyorum aşk sorgulanacak bi şey değil..
Bi ara sordum hakikaten bu çirkinin neyini sevmisim diye 😂
Herkeste hemen hemen olacak şeyler ama onda ayrı bir güzel oluyor.
Dış görünüm takıntım var güzel olması lazım mutlaka
hala seviyorum neyini sevdim bilmiyorum galiba komple o'nu
Kapkara gözleri vardı boncuk boncuk bakardı🙂) bidahada kimse öyle bakmadı, kimsede öyle sevilmedi zaten..
Hayır hiç sormadım çünkü hemen unutuyorum 😃
Ben onun gülüşünü sevdim onu tanımıyorum ismini bile bilmiyorum ama çok güzel gülüyor dik duruşlu asil biri imkansızım o benim...
Cevabını bildiğim soruları sormam
O kadar çok sordum ki anlatamam
İlgisini askini fedakarligini ama sonra cöp hepsi
Yakışıklılığını bakışını gözlerini
Hea la sordum yaw
Enerjisi olabilirdi
Sormadım, her şeyini sevdim.
Sordum ve karar verdim bn p. c seviyorum 😂
Bize faydası olmayanları çok sevmişiz
Yillar yillar once , Evet, sordum..😌
Gözlerini sevmiştim...
Ben gözlerini sevdim oda yandı gitti