Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, boy 157 kilo 70 kilo vermem gerektiğinin de farkındayım.. eskiden hep çok fit ve inceciktim 43-47 kilo fakat şu an stresli bir dönemden geçiyorum okul ve tatlıyı da çok seviyorum fazla ekmek yemesem de atıştırmaklar yüzünden eper kilo aldım, artık sağlıklı beslenmeye ve diyet yapmaya karar verdim. Fakat sevgilim beni çok kırdı bana manken fotoğrafları attı dedi onlar ne güzel taş gibi sen bayır domuzu gibi şişmişsin... Çok ağır bir hakaret direkt saydırip ayrıldım. Sonuçta kilo bu alınır da verilir de bir insanın karakteri zayıf olmasın yeter ki. Ki ondan da bana hiç birsey olmaz çok iyi anladım.. destek olacağına moralimi bozdu. Sevgimi haketmiyor gözü dışarda o yüzden engelledim asla affetmeyecegim,
şu an da kendi sağlığım için eskisi gibi olmak istiyorum? Spor salonuna gitsem 1 ayda kaç kilo verebilirim haftada en az 4 gün giderek şimdiden yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim..☺️🙏🏻
şu an da kendi sağlığım için eskisi gibi olmak istiyorum? Spor salonuna gitsem 1 ayda kaç kilo verebilirim haftada en az 4 gün giderek şimdiden yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim..☺️🙏🏻