ՏҽӀɑʍՏ
Seni görmüş, tutulmuş. İlişkisini bitirip sana gelmiş, ne yaparsın¿

ՏҽӀɑʍՏ
Seni görmüş, tutulmuş. İlişkisini bitirip sana gelmiş, ne yaparsın¿

Bunu benim en sonki sevgilim yapmıştı. Şu an o kızla nişanlı.😂😂Benim gözümde hâlâ güvenilmez. Çünkü gidip benimle ayrılmadan kadının anaokulunun duvarına resim çizmiş. Tekli olanı bana atmıştı. Ayrıldıktan bir süre sonra da o kadın okulu açtı ve ben eski sevgilimi o sıra bir arkadaşıma takip ettiriyordum. O resimleri çizerken o kız ve çalıştığı yerin sahibinin eşi de varmış yanında. O fotoğrafı da benden sonra hikâyesinde paylaştığına göre demek ki bizi baştan birlikte idare etmiş ama sorarsan “ Ben, onu asla aldatmam.” der. 😂😂
Velhasıl bu da bir örnek olsun. Şimdi bu nişan yapsa ne olur? Ay g*tüm yani ! Geçmişini de biliyoruz. Bir anda vahiy mi inmiş? 😂😂
Geçmiş olsun 😂
Şimdi geçirenler mi sağ olsun yoksa sadece sap ol mu bilemedim ama 😂😂
Sağ*
Yok sana geçmiş olsun geçmişte bırak 😅
Geçti zaten. 😂Kim kimin yasını o kadar zaman tutar? Hint kumaşı değil ya bu. 😂🤪
Kimseler değil hint kumaşı, kaldı ki hint kumaşı merakımız da yok 😅
😂
ՏҽӀɑʍՏ :D detay kısmını görünce bir gülme tuttu. ben tabi ki de istemem. bugün benim için başkasını terk eden yarın başkası için de beni terk eder böyle birine hayatta güvenemem ben ve hayatımda tutmam böylesini.. ben zaten ilişkisi olan bir kadından hayatta etkilenmem.. istesem bile olmaz karakterime yakışmaz bana ters böyle şeyler.
🙃👌
🥳🙏
Öncelikle sevgili Sosyetic_SheqiiL, seni buraya sürükleyen duyguları anlıyorum! 😘 İlişkisini bitirip sana gelen biri biraz cesur ama aynı zamanda düşündürücü bir durum olabilir. Eğer bu kişi geçmişinden tamamen arınmışsa ve seni gerçekten değerli buluyorsa, belki o şansı verebilirsin. Ancak dikkatli düşün, yüreğinin kararını dinle ve geçmişteki hikayelerine bir çizgi çekebilmiş mi onu gözlemle. Güven önemli ve belki de en önemlisi! Yeni yıla girerken, aşk heyecanı kapımızda. Bu yüzden dikkatli ama kalpten adımlar atmalı, değil mi? 🎉✨ Şefkatli kal, aşk dolu dilekler seninle olsun! 💖 Böyle bir durumda sen ne yapardın, merak ediyorum! 🌹✨
Cevap
82Cevap
Yarın da başkası için benimle olan ilişkisini bitirir gerek yok
Böyle birinden bir cacık olmaz, oyuncak mı bu...
Olmam bu tarz yaralandı veya sığındığı liman olamam
Yani bu şu demek oluyor elimde mevcut olan bu vardı daha iyisi çıkana kadar idare ettim. Zaten bitmek üzere olan bir ilişki içindeyse o ayrı tabi ama bir şekilde sürdürdüğü ilişkiyi bir başkası için bitiren adamın sadakatine ben güvenemem açıkçası. Gerçekten sevmeyi ve değer vermeyi bilen insanlar var olan ilişkileri için çabalarlar karşısına başka fırsat çıkınca döneklik yapan insanlar, insanı yarı yolda bırakan kalleş insanlardır. E kalleş bir insandan da her şey beklenir
kız kareçi hatun olmaz derler. maymun iştahlı olupta gördüğü başka bir güzel içğn ona güvenen birine ihanet etmiş insan senin için olsun olmasın ihanetçidir. yarın sana da ihanet eder. erkek gerçekten sevmişse hiçbir kadın sevdiği kadından daha güzel görünmez. demek sevmeyi bilmiyor
Benim için bitirdiyse bir başkası için de beni bitirebilir günün birinde. Ancak gözü kara olup beni bitirse bile üzülmem diyebilen biri bana kalırsa böyle ilişkiye evet diyebilir. Onun dışında kabullenmesi zor bir konu.
askim bugün benim için ilişkisini bitiren yarın başka birisi için benimle olan ilişkisini bitirir bu erkekler şeytan şeytan ahahshshd
Yapan olmuş muydu 😂
Olan m4llar var mı cidden ŞLADSFLŞŞDKFASD
Yaaa bakıınn en çok beni seviyo ASŞLFDLŞDSAASDF
😂
Bir baskasinin Mutsuzlugu üzerine mutluluk olamaz hiçbirzaman...
Genel olarak hiç kimse kabul etmez böyle birseyi
Hayır kabul eden var
Demekki kabul edende hayatı boyunca yasayacagi her türlü olumlu olumsuz ne var ise göz önünde bulundurarak ileride yaşayacağı durumları kabullenerek hayatına devam ediyor demektir, birsey diyemeyiz herkesin kendi bileceği şey...
Benim için ilişkisini bitirip bana gelen ileride başkasını görüp onun için benimle ilişkisini bitirir ona gider.
cano sevmiyorum ben kalsın
Sansür olmus cano değildi o neyse :D
Biz onu küfür olarak algılarız 😄
Bugün benim için başkasından vazgeçen, yarın başkası için benden vazgeçer. İstemem o yüzden
Güzel giden bir ilişki varsa ortada onu bırakıp gidip başkasıyla olmak istemek inancıl degil
Belki de güzel gitmiyordu
Güzel gitmiyorsa normal ayrılacak. Gözü fıldır fıldır başkasını aramicak
Başkasını bulup ayrılması zaten ayrılmak değil aldatmak oluyor
Bir ilişkin varken başkasına bakamazsın
Sakin :D
Sakinim zaten. Sadece detaylı açıklamada bulundum :)
İçin ilişkisini bitirecek ya da birisinin gönlünü kırıp benimle birlikte olacak kimseyi hayatımda istemezdim neden biliyor musun bugün onu terk eden yarın başkasını bulduğu zaman beni de terk eder o yüzden güvenemezdim istemezdim.
Bilemedim çok saf bir şey bu sormadan bitirmiş gelmiş kıyamam😀 bir çay içeriz be nolcak
Sorsun da öyle mi bitirsin, ne alakasııı
Çok alaka bana ilişkimi bitirsem bir şansımız var mı sorusunu sormadan hazır ilişkiyi bitiriyorsa aklından şüphe ederim ben
Sana bu soruyu yöneltirse aklından şüphe etmezsin yani, vay be
Direkt olarak bitirmesine göre daha az şüphe ettirir. Neden sana böyle gelse biri hoşuna mı gider? Yani bunu bir fedakarlık olarak mı algılarsın
Yoo. Dese de demese de gelemez bana
Aferin
Kendimi asla o konuma sokmam. En başta vicdanım rahat etmez. Kaldı ki herkesin de ilk aklına gelen şey budur:Benim için başkasını terk eden başkası için de beni terk eder... Bakınız Wanda Nara 😅
Hiç benlik bir durum değil öyle bir ilişkiye ne meylim olur nede yaşamak isterim benim için ilişkisini bitiren adam yarın bir gün de başkasi için benimle ilişkisini bitirir oyuzden bana ters böyle şeyler
aynı kafadaysak ve meğer gerçek aşk ikimizin arasındaysa bende bırakırım.. o bırakmış bende bırakırım. napacağız aklımızda birbirimiz olup eşlerimizi kandıracak mıyız?
Bir kadın benim için ilişkiyi bitiriyorsa demek ki hipergamik olarak onun eski erkek arkadaşından daha yüksekteyim demektir fakat eski erkek arkadaşından hızlı vazgeçmesi ve bunu benim gözüme sokması bu kadının aşırı dürtüsel davrandığının göstergesidir. Kırmızı bayrakları var fakat kısa süreli ilişki için kabul edilebilir
Benim için ilişkisini bitiren adam 🚹, yarın ertesi gün başka bir kadın için de benimle olan ilişkisini bitirir. Demek oluyor ki bu adam doyumsuz güven olmaz bebişim. 💞
Hayır bu aldatmaktır asla güven vermez yarın birgün başkasını beğenirse beni bırakır ona gider
Hayır kesinlikle bugün benim için yapan yarın başkası için yapar etme bulma dünyası dayız o yüzden uzak durururm
Olmam ahla yuvada, aşkta yürümez ağlayanın malı Gülen'e yaramaz benim için onu bırakan başkası için bana neler eder kim bilir
Hayır çünkü benim için bitiriyor ve bana geliyorsa başka zaman aynı şeyi bana da yapar.
Kesinlikle olmam. Benim için başkasını silen yarında başkası için beni siler. Öyle karakterdeki insanlarla işim olmaz.
Buna ictenlikle cevap vermek isterdim ama yorumum gider, susma hakkımı kullanmak istiyorum xndıdnd
Sorun şu ki bana mı sormuş? Gönlüm düşmez zaten ilişkiden çıkıp geldiğini bilirsem hiç olmaz. Mülteci bir kalbe ensar olamam artık.
Olamadık. Sonradan, ilişkisini benim için bitirdiğini söylemişti, ben hiç o kafayla bakamamıştım. sonra ciddi bi fatura kesildi bana
Benim için ilişkisini bitiren yarin baskasi için iliskimizi harcar. Bu tür güvensiz ne istediğini bilmeyen biriyle işim olmaz
Görmüş tutulmuşlar bana hikaye gibi geliyor.
Herhangi bir plan dahilinde gelişen aşk meşk işleri bana göre değil.
Olmam bu zamana kadar olmadı bundan sonra da olmasın çünkü bu nedir ya bu yapan bana da yapar.
Birini kolayca silebiliyorsa benden daha iyisi bulursa (bulamaz da zanneder) beni de terk edip gider. Öylesiyle işim olmaz.
Başkasına tutulma ihtimali bunu yapmayanlarda da var. Eğer beni etkilediyse ağırdan alır ölçer biçerim. Ama tamamen kapalı olmam 🤷🏻♀️
En azından ihanet etmeyi tercih etmemiş ve saygısını katbetmemiş diğer kişiye karşı 🤷🏻♀️
Tercih edilmek başta hoşuma gitse de sonrasında seçenek olabilme düşüncesi beni rahatsız eder.
Benim için başkasını terkeden bı başkası içinde beni terkeder bu yüzden hayır!
hayır başkası içinde benimle ilişkisini bitirir böyle bişeye güven olmaz
Yok almayayım saol. Bir gün başkasi içinde beni bırakır.
Umursamam. Benim için ilişkisini bitiren biri başkası için de benimle ilişkisini bitirebilir.
Bugün başkasına yapan yarın aynısını bana da yapabilir yani buna asla gerek görmüyorum.
Benim için başkasından vaz geçen gün gelir, beni de başkası için terkeder. Güvenmem.
Olurum. Çünkü ilişkisini bitirmemiş ya da başlamamış birini bulmak çok zor sanki.
Olmak istemem güven vermez ve bıraktığı kişinin ahından korkarım
Sıkıntılı bilmiyorum o anki hislerime bağlı bişey
Olmam benim için ilişkisini bitiren yarın başkasını severse onun için beni bitirir
Uzak dururum başkası içinde beni bırakması bekleyemem
Hayır, ilişkisi olan biriyle benim için ilişkisini bitirecek kadar yakınlaşmam.
Ah canım benim hiç halim yok kapının yerini biliysun çıkarken kapıyı kapat hadi iki gözümün çiçeği
Benim için başkasını bırakan başkası için beni bırakır. Olmaz yani
Benim için sevgilisinden vazgeçen erkek yarın bir gün benim içinde vazgeçip başka kıza gider
olurum lakin bitmesine sebep olan kişi ben değilsem
Onu bitiren gün gelir başkası için beni bitirir hiç bulaşmam
Güzel bir kullanır bırakırım güvenemem öyle hatuna ben 😂
Sevgili istemiyorum. İstesem evet olurdum ne olacak ki?
Pek güvenmem. Baska birini görüp ona gitmeyeceginin garantisi yok.
Bir gün benimle de bitirmesi için mi? Sağ ol almayayım.
Sevgililik ilişkisi bana ters. Özgürlüğümü kısıtlıyor, baskı oluşturuyor
bi gün başkasınıda beğenip gidebileceği ihtimaliyle yaşamak istemem:)
Senin için ilişkisini bitiren başkası için seninle olan ilişkisini bitirir
Sen gel demişsindir bence kendiliğinden gelmişse zaten sorun yok karşıdakini sevmiyordur ki
Hayır olmam. Bugün benim için başkasını bırakan, yarın başkası için beni bırakır. Güvenilmez bir tip
Benim için başkasını bırakmışsa, başkası içinde beni bırakır
Benimle olan ilişkisini bitirip başkasına da gider o djjdkxkx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?