Arkadaşlar diyelim biriyle tanıştınız ve bu kişi 8 ay önce nişan atmış uzun süreli bir ilişkiden çıkmış. Sizinle sevgili olmak istese kabul eder miydiniz?
Cevabın nedir?
Neden kabul edilmesin? Ben önce kişinin geçmişine bakarım. Çünkü geçmiş geleceğin aynasıdır. Görüyorsun ki sen bile geçmişe bakıyorsun, o kişinin geçmişine göre bir ilişkiye başlanabilecek biri olup olmadığına karar vermeye çalışıyorsun. Çok da haklısın. Ama bunu kendisiyle açık açık konuşmalısın. Eğer aklında hala o varsa hiç başlama çünkü çok acı çekersin. Bunu vurgulaya vurgulaya en az üç defa sor birkaç gün arayla. Benim de başıma geldi benzer bir olay. İnsan yediremiyor kendine gerçekten. Ama eğer unutmuşsa ki unutmuş olması da çok büyük bir ihtimal, o halde kabul et derim. Belki de senin çok daha iyi biri olduğunu görünce sana deliler gibi bağlanacaktır. Çünkü kötü şeyler yaşamış kişilerin karşısına çok iyi biri çıkınca insan dış görünüşüne bile bakmadan sanki dünyada ondan başka biri kalmamış gibi, sanki bir daha böyle birini bulamayacakmış gibi sarılıyor ve evlenmek istiyor. Hayırlısı olsun!
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
ben 2006 yılında biri ile tanıstım kendisi gercekten iyi biri idi temiz eski nisanlısı evlenmeden yapalım demis bu kabul etmemiş nisan atmıslar kız sonra benle bakireligine yada anal gibi bir seyler yapmadım flort gibi 3 ay cıktım sonra askerligimede 3 ay kalmıstı.bu cocuk aileleride kafaya almıs kızında gönlüne tekrar girmis ama kız kararsızdı. benim düsüncemi sordu.
daha dedim askerligim var. geldikten sonra 1 senede toparlanmam var.beklersen kabulumsun dedim ama elinde bir fırsatın var ve hala seviyorsan git derim kendisi kararsız kaldı.ama bana cok koydu ne yalan söyleyeyim
sonra aradan uzun zaman sonra facete beni arayıp buldu mesaj attı
merhaba oglum oldu adını serdar koydum umarım huyu sana benzer.
:-)
onun icin dikkat et diyorum sap gibi kalma sonradan20 Yorumla
+1 yılBu sorunun altında karşı tarafın piskolojisinden şüphe durumu var sanırım.Ama kendini bilen birisinin bir ilişki yaşaması nişan atması boşanması vs.durumlar önemli dğeildir fazla.Kişi kendisini biliyorsa otla çöpü ayırt edebilir.Piten ilişkisinin güvensizliklerini korkularını vs.sini yeni ilişkisinde aramadıktan sorgulamadıktan sonra,karşısındakini olduğu gibi kabul edebildikten sonra bir problem olmaz bence.Ve tabiki bu bunu kabul eden kişi içinde geçerli.O kişi bişeyler yaşamış diye şüphe içinde olmadan zamana bırakıp tanımaya çalışmalıdır.
00 Yorumla
kimse kimseye yara bandı gibi yarasını saramaz uğaşmazda kelin ilacı olsa kendine sürer kendi işin hallerdedi işin yoktuda bide onun yarasını bantla sarmakla uğraş dur çenesi durmaz onun sana karşı güvende vs olmaz hep kafasında birşey olur sana karşı kurguları olsun işin çok zor bence etme derim en asla kabul edemem ne kimseye yara bantı olabilirim nede kimse benim yaramı saramazdı
04 Yorumla- +1 yıl
Nidanyal birisini sevdin ve o kişinin geçmişi çok temiz daha sonrada Allah yaşatmasın ama yarıldığını farzedelim. Senin şuan ki yorumuna göre sana hangi gözle bakalım biz? Yorum yaparken telepati yapın lütfen, yorum yapmak için yorum yapmayın. Bu hayatta insanın başına herşey gelebilir..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
51Cevap
+1 yılAslında yara bandı Görevi görmüyor 1.5 senelik ciddi ilişkiden ayrılıp başka bir insanla çok sevmeme rağmen beraber olmuştum ama yaptığı bazı yanlışlar yüzünden tamamen kendimi ona bağladım 1 aylık gibi bir süreçte hoşlanmaya ve sevmeye başladım ve 2.5 sene beraber olduk o yüzden bazen birini tamamen hayatınızdan çıkarmak isterseniz çok sevmiş olsanız bile onu tamamen hayatınızdan çıkarmayı deneyebilirsiniz fotoğrafları varsa kaldırın ortak anılarınızı hatırlatacak elinizden geldikce kaldırmaya çalışın onu hatirlatacak hiç bir şey olmasın hayatınızda ve eski sevgilinizin konusunu asla birdaha açmayın ve onun hakkında asla konuşmayın kimsenin onun hakkında size gelip konuşmasına izin vermeyin herşeyi kendi halinize bırakin onunla tamamen iktibatinizj kopartin ve yeni insanları tanıyın içinizdeki birbikmiz kedi oraya ktarin ve yavaş yavaş baglancaksiniz emi olun.
00 YorumlaAsla aşk acısı çeken birine aşık olmayın. O kişi yaralıdır ve yara bandı olarak sizi kullanır
ama eger bırseylerı bıtırebılmısse tanımayı ısterdım esıt sartlarda oldugumuz ıcın bırbırımızın yarasını daha ıyı sarar ve daha anlayıslı olabılırız dıe dusunurdum bende bosanmıs bırıyım cunku10 YorumlaBu kadar ön yargılı olmaya gerek yok, hoşlanıyorsan, seviyorsan neden olmasın. Bu herkesin başına gelebilcek bir şey. İnsan birisiyle birlikte olurken geçmişte yaptığı hataları yargılayarak hareket edecekse eğer o insandan bir cacık olmaz. Hata aklı selim olan insanı olgunlaştırır. Eğer karşındaki insanın aklı selim biri olduğuna inanıyorsan hiçbir şey düşünme derim ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen üç senelik ilişkimden 2 ay sonra biriyle tanıştım.Onun da aklında hala unutamamışsındır,yok ben boşluk doldurmam tarzı şeyler vardı.Ama ben ona aşık oldum.Şuan 1.senemiz olcak inşallah 9 gün sonra.Her şey çok güzel kendini öyle güzel sevdirdi ki.Bunun zamanla alakası olmadığını anladım
12 Yorumla
Soran+1 yılkendini nasıl sevdirdi
- +1 yıl
arkadaşlar yukarıdaki yazıya inanmayınız bu hanım kızımız o erkeği yara bandı olarak kullandı ama aklı hep o 3 yıllık sevgilisindeydi ha sonradan duyguları değişmiştir onu bilemem ama ilişkinin başlangıç nedeni belli hiç kimse 3 yıllık ilişkisinden sonra 2 ayda yeni bir ilişkiye hazır olamaz.
+1 yılEğer kız olsaydım evet çıkardım (Çünkü erkekler mazide kalanları hemen siler yenisine odaklanır)
ama erkek olduğum için kız uzun süreli bi ilişkiden çıktıysa hayat boyu onun kuyruk acısıyla ve özlemiyle yaşayacaktır ki bu bir erkek için en çekilmeyecek şeylerden biri.Kesinlikle kabul etmezdim10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya şöyle söyliyeyim hem diğer tarafa gitme olaslılığı yüksek ardından benim başımdan bir ilişki geçmedi bu kadar uzun süreli olarak 4 veya 5 sene gibi onlarda bayağı samimi olarakta birşeyler yaşamışlardır yaniii bunları bir erkek düşünür ben beraber olduğum bayanın geçmişinin temiz olmasını isterim yanii kendim gibi birini isterim... daha önce böyle biri karşıma çıktı eski okul arkadaşımdı ama ben istemedim yanii belki oda beni kabul etmeyebilirdide...
00 YorumlaKendi adima yarali insanlardan uzak dururum sende oyle yap bence.yoksa seninle sevisirken kimi dusundugunden emin olamazsan cok uzulursun cokk.iyi gozle once uzaktan.gercekten unutmusta olabilir.bunu sen anlarsin ancak.
00 Yorumla
+1 yılzaman göreceli bi kavramdır ne kadar uzun kişiden kişiye değişir yıllar sürmüş bir ilişki vardır ama aylar süren ilişkinin yerini tutmayabilir daha fazla şey yaşanabilir insanına bağlı ben uzun süreli bi ilişkiden çıkmış bir kızla olmak istemezdim çünkü sizin bir olumsuz tavrınızda eskisi aklına gelebilir o öyle yapmazdı diyebilir vb..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. bende nişan atmıştım bir zamanlar :) 8 ay kendisini toparlaması için makul bir süre emin olabilirsin. ama sizinle yakınlaşma, arkadaşlık kurma niyetine kefil olamam :)
00 YorumlaAnlık ruh bunalımı, kısa vadeli sarhoşluktur, kesinlikle uzak durulması gerekilen en nadide kişiliktir. Kazara, sıradan bir tebessüm dahi yanlış anlaşılabilir, uyarısı benden. :)
00 Yorumla
+1 yılUzun ilişkiden çıkan bir bayanla kesinlikle beraber olmazdım.
çünkü kalbini bana veremez sağlıklı düşünemez elimi tutamaz
birşey yaparken zorunlu gibi hisseder kalbi karşı taraftaysa benim için biter uzaklaşırım00 Yorumlaeee napacak peki o adam nişan attı diye ömür boyu yalnız mı kalacak :) saçma. 8 ay oldukça yeterli bir süre.
00 Yorumlahayır etmezdim.cünkü genelde bu tarz ilişkiler yara bandı görevi görüo.kendini kandırma.sonunda üzülen sen olursun
00 Yorumlakesinlikle hayır..çünkü o beni ötekinin yerine koymaya çalışırken hem kendini üzer hem beni. hiç kimseye bu konuda yarabandı olmak istemem
00 Yorumlaaklından çıkardı mı çıkarmadı mı diye düşünmekten paranoyak olurdum .istemezdim heralde ya ...nişan bu ciddi bişey neticede evlenmeyi düşünmüş yani ..
00 Yorumla
+1 yıl8 ay iyilesmek icin gayet guzel bi sure yardir git derim ben
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
kesinlikle etmem şimdilik kendini arayışlara vermiş onlar mutlaka barışırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılettim ve şuan bi sorun yok.ama içimde hep şüphe var acaba onu unuttu mu diye.her sözünden hareketinden bi anlam çıkarmaya çalışıyorum.unutup unutmadığını yada bana değer verdiğini nerden anlarım biri yardımcı olabilir mi
01 Yorumla
Soran+1 yılask sarkılarını dınleyıp uzaklara dalıyorsa,ılk tanıstıgınızda uzunca bır sure eskı sevgılısınden bahsedıyorsa unutamammıstır
+1 yılşahsen iki kere düşünürüm,daha önce başıma iki sefer geldi,boşlukta olduklarından dolayı sana adını koyamadıkları bir değer ilgi verirler,sen o esnada aşık olduysan geçmiş olsun.
00 Yorumlaolur mu ? o zaman kimse 100.000 km yapmış araba almasın :)
00 Yorumlagüvenemezsin ona. unuttumu diye her hareketini paronaya yaparsın. güven olmayınca da gerisi malumm
00 Yorumlaçivi çiviyi söker mantıgıyla yaklaşmaya kalkısılırsa yuurumez o ilişki... yazık olur iki tarafada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben tavsiye etmem. eski anılar küllerinden doğabilir. bi de nişan olduysa...
00 Yorumla
+1 yılöyle birini sevmeyeceğim için sevmediğin insan jenıfır olsa para etmez teklifte etmesin kafa karıştırmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmazdım uzun ılıskıden cıkmıs o bi yaralı kuş .. yara bandı olarakta senı kullanmak ıstıyor ..
10 Yorumlauzun ılıskıden cıkmıs bırının ılk sevgılıı olmak rıklıdır. bocalama kendını tekrar bulma donemı gecmısle gelecek arasında sıkısır. en az bi kaç adres değiştirir anca normalleşir. ilk adres sen olma
02 Yorumlaolmaz hacı ben yatakta başkasını aklına getiren insanla olmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. uzun süreli bir ilişkiden kısa süre sonra olan süresi belirsiz bir ilişkiye karşıyım aga.
00 Yorumla
+1 yılatılan nişandan geriye ona girenlerin acısı 8 ay'da çıkmaz ki :)
00 Yorumla
+1 yılhayır etmezdim, üzüntüsünü derdini çekemem, 7-24 eski sevgilisini bana anlatır durur...
00 Yorumlasevdiğim biriyse neden olmasın ama herseferinde eskileri hatırlayıp durursa beni rahatsız eder
00 Yorumlaben olurdum. çünkü onun toparlanması ve de hayata başka türlü yön vermesi gerekicektir. ilişki olmasa bile onunla arkadaş olurdum.
00 YorumlaSamimiyetine inanırsan.. Bir süre daha gözlemlersin.. Bitti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olmam karşı tarafın en ufak sinyalinde dönüş yapacak bana yazık .
00 Yorumla
+1 yıleğer kendini bilirsen ve ölçülerini belirlersen neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Hayırrr... Olmuyor. Uzun ilişkiden çıkmış biriyle denedim kesinlikle eski sevgilisinde oluyo kalbi
00 Yorumlabu işlerin takvimi olmaz. 8 ay önce veya 12 ay önce veya tam tersi. her şey mümkün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden ayrıldığında ilk arayacağı kişi eski nişanlısı olur
12 Yorumla- +1 yıl
Basına glmş gbi konuşuosn =(
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmayın, yarabandı falan değil direkt kullanır atar. Kendimden biliyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılya neden kullandın kızı ayıp degıl mı yaptıgın
Cevap sahibi+1 yılAyıp.
+1 yılniye olmayayım ki ne oldu yani nişan attı diye sokağa mı atalım onu.. yazık..
00 Yorumla
+1 yılkendini dış kapının mandalıymış gibi hissetme olasılığın yüksek panpa
00 Yorumla
+1 yılzannetmem belki bişeylerin intikamını almak isteyebilir
00 Yorumla
+1 yılEtme bu tuzağa kanma... Sonunda üzülen sen olursun...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok olmam abi onun be bok yedigi belli degildir uzun süreli ilişkide.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa ilişkiler yaşayan birinden daha sağlıklı olacağı kesin
10 YorumlaYara bandımyım lan ben :D
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbakireyse olur ama karakteri çok önemli
15 Yorumla- +1 yıl
Değilim ama o bakire olmalı.
- +1 yıl
Haketmiyor tamam da bu benim tercihim. Ciddi düşüneceğiz diye bütün kızlar bakireliğine veda mı edecek yani? Kaldı ki kız olsam asla evlenmeden ilişkiye girmezdim.
- +1 yıl
helal sana birader+1
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılbence zarar verecek bir durum.. kaçınılmalı..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Boş olsaydım sevgili olurdum nolacak :P
00 Yorumlafarketmez nefes alsın yeter =) ahaahah
00 Yorumla
+1 yılKabul Etmen caizdir kızım sakıncası yok dinen:D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç çekilmez ..dinlemeyi seviyorsanız başka tabi
00 Yorumlabazı erkkeler takıntılı bu konuda
00 Yorumla
+1 yılHoşlanıyorsam, neden olmasın?
00 YorumlaAcayip kafa ütüler.
11 YorumlaDoludur o simdi. ayrıca boşta kalmamak için yapar.
00 Yorumla
+1 yılMümkünse hiç ilişkiye girmesin.. kattiyen olmaz.
00 Yorumlao riski göze alamam
00 Yorumlao şahıs kişilikli ise neden olmasın
00 YorumlaKader de varsa olur neden olmasın
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?