• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evim, çeyizim ve bir miktar param var ama çalışmıyorum ileride evleneceğim adam sorun eder mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

? Sorun mu?

Evim, çeyizim ve bir miktar param var ama çalışmıyorum ileride evleneceğim adam sorun eder mi?
Evlilik Soruları Çeyiz Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

6

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sorun çünkü çeyiz bir nimet değil. Birikmişe de dağ dayanmaz. Kadın dediğin çalışacak bana göre. Yok öyle yan gel yat

0
    45 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sadece maaşı olan, birikimi, herhangi bir mal varlığı olan erkekler evlenmesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eşitlik ve iki tarafında çalışmasını isteyince neden kuduruyorsunuz? Bi kadının çalışmasına ihtiyacım olmadığı halde kadın çalışmalı diyorum. Ne ben kadının sırtına binmeliyim ne de kadın benim sırtıma binmeli. Tutturmuşsunuz erkektir evine karısına bakmak zorunda diye. Yok öyle bir zorunluluk. Kadın da çalışacak. Hayat müşterek. Tatlı geliyor evde popo devirip müge anlı izlemek oyalanarak evi belki toplamak ama olmaz. İş dünyasına kadın girip çalışacak ve maaş alacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evlenme kardeşim sen. Kimsenin başıni yakma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erkek evini gecindiremiyorsa erkek demem ona

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Karşında İstediğin gibi yolunacak kaz görmeyince hemen böyle erkekler evlenmesin kimseyi yakmasın oluyor. Asıl sizin gibi kaz yolmak isteyen çirkef kadınlar evlenmesin. Sırtına binme niyetinizi anlayan erkeklere saldırıp evlenme diyorsunuz. Erkek evini geçindirmek zorunda değil. Zorbalıkla baskıyla yok efendim erkek şunu yapmazsa erkek değil diye. Sen kendi haysiyetsiz çıkarcı düşüncelerine önce bi bak. Hayattaki amacı bir erkeğin sırtından geçinmek olan ayakları üzerinde duramayan ve birine kapak atıp yaşamak derdinde olan güçsüz eziksin. Önce kendi ayakların üstünde durmayı öğren diyeceğim ama senin için özün yolmak üzerine programlı. Erkekler senin için = cüzdan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benim evim var oğlum sen ne diyorsun? Çalışmasam da olur erkek bakmak zorunda bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben senin gibilerinin saç kırıklarını gözlerine soktum. Kes sesini. Erkeklerin çoğu artık uyandı ve o yüzden artık evlilik oranları düştü. Bi cinsel ilişki için evde camuş besleyecek değiliz. Uyanan erkeklere karşı zorbalığınız da etkilemiyor bizi. Erkek değilsiniz demeniz sırtımıza binip yolmanızdan daha az acılı. O yüzden istediğin kalıplara sok. Temel ihtiyaçlarını kendisi karşılamayan hiçbir kadın evlenmemeli ve bakmak zorunda değiliz. Ailesinin bakamadığını doyuramadığını biz alıp bakmak zorunda değiliz. Erkek evine bakamıyorsa erkek değildir diye de diretemezsin. Diretme sebebin de kudurmandan dolayı çünkü sırtına bineceğin eşek istiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen sen evlenme zaten. Seni kabul eden safin tekidir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eşitliği müşterekliği kabul eden nadir de olsa kaliteli kadınlar var. Senin gibi yolma peşinde olan, tıka basa camuş gibi yiyip erkeğe ödetme derdinde olan çirkefler çoğunlukta. Tek bir bakışta senin gibileri ayırt edebiliyorum. Ben zaten senin gibilerle evlenmem ve aynı ortamda senin gibileri rezil ediyorum. Senin gibilerle sanalda değil yüz yüze de tartışıp yerin dibine sokuyorum. İş hayatında çalışmaktan aciz olup evlensem de birine kapağı atsam erkenden uyanıp işe gelmesem diyen rezilleri yüz yüze yerin dibine sokuyorum. Bedava peynir fare kapanında olur. Köpek gibi çalışacaksınız. Yok öyle popo büyütüp erkeğe her şeyi ödetip kendine baktırıp yan gelip yatmak. Dayatamazsın zorbalayamazsın. Bunu yapmaya çalıştığın her saniye nefesim ensende olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ruh sağlığın yerinde değil senin gerçekten. Senin paranı yemişler ya ailen ya da eski kız arkadaşların. Düşman kesilmissin kadınlara.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Asla böyle bir durum yok. Çok şükür ailemden emek, helal haram gibi ve kendi ayaklarının üstünde durma gibi kavramları erkek kadın olarak tüm kardeşlerimle öğrendik. Benim gibi olmayanlar evlensin ki senin gibi kazlar yolsun. Sırf sırtına bineceğin eşekleri uyandırdığım için “erkek değilsin, yok ruhsal sorunun var” gibi ithamlarda bulunuyorsun. Şaşırmıyorum ilk de değil. Senin gibi paracı kadınların standart cümleleri bunlar. Sağlıklı olduğun elin ayağın tuttuğu halde Temel ihtiyaçlarını karşılayamamaktan ve başka birine eşin bile olsa ödetmekten dolayı utanmıyor musun diye soracağım ama utanmıyorsun. Senin için giderlerini canım bi erkeğe ödetmek büyük bir zevk. Senin amacın aşk evlilik yuva falan değil. Giderlerini birine ödeteceğin kaz bulmak. Kars’ın kazı falan iyi olur bi bak istersen. En güzel zamanları da kârı ilk yediğinde olur. O zaman kesersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sadece maaşı olan erkek evlenmemeliymiş 🤣 sende maaş bile yok. Sende olmayan şeyleri başkasından isteyecek cürreti nereden buluyorsun? Evi varmış da nimetten sayıp yüze vuruyormuş. Hep çıkar zihniyetinde çalışıyor kafan. Benim evim var ve karşıya sunuyorsam o da bana bakacak. Senden kadın eş falan olmaz. Özün ruhun çıkarcı. Sen yuva birleştirmezsin. Sen böyleysen aileni düşünemiyorum. Erkek tarafının iliğini düğün öncesi sonrası isteklerinizle kurutursunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir zahmet masrafları karsilasin yani işine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Maaşım var benim sen merak etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

gayrimenkullerden seni bile satın alırım ben 😁🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkek masrafları karşılasın ama kadın elini taşın altına koymasın kıçını devirip yatsın yesin. Ama kadın aynı zamanda keyfi alışverişini yapsın ve kendisine alttan alttan biriktirsin. Evin giderleri ihtiyaçları eşek erkeğin sırtında. Yok öyle dünya. Senden kadın olmaz. Sen bencil çıkarcısın. İşine gelmeyen şeyleri işine diye karşı tarafa atan birisin. Senin yetiştireceğin çocuğun topluma faydalı olma ihtimali yok. Ayrıca kadın düşmanı alsa değilim. Hala kaliteli kadınların varlığına inancım tam. Çıkarcı kadınlar senin gibiler sevmez beni ve cümleleriniz hep aynı klişe🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kaliteli kadın senin karşına çıkar mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Gayrimenkullerinin var olduğuna şüphem yok çünkü hep birilerine harcamalarını kilitleyerek bedava yaşamışsın ve gizliden alttan biriktirmişsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kaliteli çok kadın var ve karşıma çıkıyor. İş kariyer hedeflerimiz yüzünden evlilik düşünmüyoruz. Çünkü kaliteli kadının derdi sen gibi temel ihtiyacımı kilitleyeceğim erkek değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aklım var biriktirdim ömür boyu yeter bana kapiş 😁 sende akıllı ol ev al.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Düşünmüyorum geç onları. Onlar seni istemiyorlar bence. Kadınlar akıllıdir erkeği çözer.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Akıllılık değil bu yaptığın. Çıkarcı ve kaz yolmak. Gülüyorsun ve içindeki asıl niyetini amacını dışarı vurup sana da kendini gösterdiğim için kabullendin. Suç sana inanan kaz erkeklerde. Neyse ki o erkeklerin sayısı çok azaldı. Ekonomik kriz enflasyon bu tip erkeklerin gözünü açtı iyi oldu. Erkek eve bakmak zorunda diye zorbala çünkü alttan gizlice biriktirmen lazım, keyfi alışverişlerini gizliden yapman lazım altın alman lazım. Sen gibisi evlerden ırak. Boşanınca da nafaka bağlayıp yeni flörtlerinle yersin. Yemezsen 85 milyon yüzüme tükürsün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Onların beni isteme ya da benim onları isteme durumu değil olay. Slksın. Aklınca kadınlar seni istemiyor diye ezmeye çalışıyorsun ama yemezler. Kaliteli kadın görünce karşıma alış konuşuyorum ve benim hedeflerim kariyerim gelecek planım ona uymadığı için bitiriyoruz. Bi taraf bitirince karşı taraf ezik olmuyor. Senin kafa çıkarcı, kullanma ezme mantığında olduğu için böylesin. Cidden senin mayan sorunlu ama senden daha suçlusu seni yetiştiren aile. Onların eserisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eminim öyledir. Kıskanma birikimin yok diye. Hiç bir kadin birikimi olmayan , mal varlığı olmayan bir adamla evlenmek istemezler. Slkli değil bu akıllılık. Çalışsa bile.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşimize gelmiyor çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Şimdi kendi varlıklarının arkasına sığınıyorsun. Altın bileziğin kolunda yok. Temel ihtiyaçlarını karşılayamıyorsun ne konuşuyorsun? Bana gelirsek evim arabam var, şükür alıp da bitiremediğim bozulan yiyecekler bile oluyor. Senin hayattaki en sevmediğin insan tipi erkek tipi benim çünkü senin içindeki erkeği yolma ve alttan gizlice birikim yapma özelliklerini herkese duyuran ve farkında olan biri olduğum için nefret ediyorsun ben gibi erkeklerden. Erkek değilsin laflarınla bana diş geçiremezsin. Sana göre akıllılık alttan gizlice mal kaçırıp birikim yapıp harcamalarını hayatındaki kaza ödetmek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

ben üniversite menzunuyum mesleğim var. Her türlü her şeyim var çalışmasam bile diyorum SLK misin ha duvara ha sana anlatsam fark etmiyor 😁😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ayrınca kendin gibi tüm kadınları çirkef zan altına koyma. Sevdiği adamın peşinde ölüme gidenler böbreğini verenler var. Her kadın sen gibi çıkarcı, gizliden iş çeviren birikim yapan para kaçıran değil. Kendinle yüzleş aileni düşün dışardan bakmaya çalış. İnşallah bu çirkef çıkarcı kullanmaya odaklı zihniyetinden kurtulursun. Bu düşüncelerine kendince mantıklı sebepler bahaneler kılıflar uydurmuşsun. Uyan uyan. Yüzüne soğuk su çarpana iftiralar atıyorsun. Benim seni kıskanacağım bir durumum yok. Saygın bir işim var. Kira ödemiyorum, premium bir arabam var. İsteyip de alamadığım hiçbir şeyim yok. Benimle temel ihtiyaçları için hayatını birleştirmeyecek bir kadına da dünyada cenneti yaşatırım. Niyetinde çıkar yatmayan paracı olmayan kadına ben kendim zaten her şeyi önüne sererim. Sen bu çıkarcı, gizliden para kaçırma zihniyetinle evlenmeyi hak etmiyorsun. Bi erkeğin başını yakacaksın inşallah öyle bi durum olmaz. İnşallah düzelirsin diyorum ama özünde insanları kullanma var. Sana göre eş evlilik = harcamalarımı üstüne yıkacağım biri. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri sana anlatıyorum. Benden iyi biliyorsun kendinin nasıl olduğunu ve kendin de itiraf ettin işime gelmiyor diye. Senin kıçın alışmış erkekleri yolup gizlice biriktirip yemeye. Şunu unutma bu niyetle sahip olduğun her malın haram. Bi kanser olursun her şeyini satsan da tedavin olumlu sonuçlanmaz. Düşmez kalkmaz bir allah. Niyeti insanları yolmak sırtına binmek ve kullanmak olan hiçbir insanın sonunun iyi olduğunu görmedim. Görmedikçe daha çok iyiliğin ve iyi niyetim değerini anladım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olay senin ne mezunu olduğun ya da neye sahip olduğun değil. Senin zihniyetin hamurun bozuk. Amacın çıkarcı bi şekilde karşıya harcamalarını yıkmak kendi paranı harcamadan biriktirmek. Problem bu. Sen istersen en iyi yerdeki evlere sahip ol ya da en iyi okulları bitir. Niyetin için bozuk. Hamur bozuk olunca tarif tutmaz tutmuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Müslüman misin? Ona göre yorum yapicam gerçek anlamda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Din değil olay. Tüm dinlerden önce insanın ahlaklı vicdanlı olması lazım. Görüyorum ki sen o ahlak ve vicdani değerlerini yitirmişsin. Eşinden mal kaçırıp gizliden birikim yapan biri, iş hayatında kara para da aklar her vicdansız illegal işleri yapar. Bu son yorumum yoluna git. İnşallah düzelirsin. İyi akşamlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İslamda erkek kadına maddi manevi bakmak zorunda kardeşim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ayet var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben kimsenin parasıni yemedim aileden zenginim çok şükür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erkek kadına bakamayacaksa evlenmesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Müslümanlığı karalama bari. Senin şu niyetin hiçbir dinde helal karşılanmaz. Kalkmışsın bi de ayeti kanıt gösterip arkasına sığınıyorsun. Senin gibilerin hep standart kanıtları ve cümleleri bunlar. Zaten bu ülke ne çektiyse sizin gibi çıkarları için ayeti allahı kendine uydurup kılıf yapanlardan çekti. Sana laf anlatamam iflah da olmazsın. Kalbini daha fazla kırmak istemiyorum. Ailenden zengin olman ya da kimsenin parasını yememen değil olay. Niyetin bozuk. Geçmişte harcama yaptırıp birikim yapmışsın. Şimdi de bi erkek olsun harcamamı yapsın ben de popo devirip yiyeyim ve kendime birikim yapıp keyfi alışveriş yapayım derdindesin. Bunu derdini de uydurduğun kılıf: erkek kadına bakamayacaksa evlenmesin. Evlenmenin amacı sonucu erkeğin kadına bakıp bakmaması değil. Yuva birleştirmek kurmak sadece erkekle olmaz. Senin düşünce yapın ve iliklerine kadar çıkarcı oluşun tarif edilemez bir düzeyde. Şu düşünce yapından toplum ders almalı ve okullarda temel ahlak eğitimi olarak müfredata koyulmalı. Ayrıca söylediğin kadar zengin kaliteli bi ailen olsaydı, bugün bi erkek bana bakacak bakmalı diye acizce cümle kurmazdın. Hamurun ortada kendinle çelişiyorsun. İşine gelmiyor kendi giderlerini karşılamak. Senin o içinde yatan çıkarcı bedavacı ruhunu ve kokunu çok iyi alıyorum. Senin gibilerine kök söktürdüm gerçek hayatta. En sevmediğin erkek tipi benim çünkü senin konfor alanını ve erkek parası yeme düzenini bozuyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Vallahi biri senin canini yakmış. Ondan öylesin. Bizim kültürümüzde erkek kadının parasına göz koyamaz. Kadın ister çalışır ister calişmaz bunu da böyle bil. Benim param için gelecek erkek acizdir. O kadar net konuşuyorum. Senin gibiler bana kök sokturemez senin gibilerin ciyerini bilirim ben. Benimle kimse basedemez. Ben çıkarcı değilim gerçekleri konuşuyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Allahın üstüne yemin olsun ki hiçbir kadın para ya da çıkar konusunda canımı yakmadı. Çünkü ilk günden itibaren hep kaliteli, sevgiye önem veren kadınlarla iletişim kurdum. Erkeğin kadının parasına göz koyma durumu yok zaten. Sen erkeğin parasına göz koyup kendi ihtiyaçlarını erkeğe ödetip gizlice birikim yapma derdindesin. Kendi harcamalarını yapmak senin işine gelmiyor. Kendi ağzınla işimize gelmiyor dedin. Köşeye sıkıştırınca temiz düzgün rolüne bürünüp karşındakini suçluyorsun. İliklerine kadar çıkarcısın ki evim var şuyum buyum var deyip erkeğin sorun edip etmeyeceğini kıyaslayıp hesap yapıyorsun. İliklerine kadar çıkarcı olduğun için temel ihtiyaçlarını erkeğe rol olarak gösterip ödettirip gizliden birikim yapıp para kaçırma derdindesin. İliklerine kadar çıkarcısın ki başka erkeğe giderlerini güya çalışıyorum dediğin halde yıkıp üstüne ayet var diyip kılıf olarak kullanıyorsun. Madem çok müslümansın, inandığın dinde kocasından gizlice para saklayıp birikim diye para kaçıranın günahı nedir ya da inandığın dinde helal midir bu davranış. Kendinle çelişiyorsun köşeye sıkıştıkça. Yarın iş var, bir hayat düzenim var ve sen gibi özünde kendi parası kendisine kalsın erkeğin parasını kullanalım mantığında olan biri için daha fazla vakit harcamayacağım. Düzenimi uykumu senin için bozamam. Çüzzz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Başka yorumlarda çalışmama mı sorun edecek diye yazmışsın. Omurgan olsun. Kalkıp bana yalanlar söyleyip çalışıyorum diyorsun. Birçok cümlende kendinle çeliştin. Allah seni ıslah etsin inşallah bu çıkarcı ruh halin özün değişir. İyi günler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen neye inanmak istersen ona inan kardeşim. Senin gördüğün göz farklı benimkisi de farklı. Bu çıkarcılik değil sen olayı farklı yere çekiyorsun. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Kadına yatırım yapmayan erkek hiç bir kadıni sevmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen okunanları anlamiyorsan bir şey diyemem:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hamurun kokuşmuş cidden ya. Saçma sapan sosyal medya paylaşımlarının dayattığı cümleyi kullanıyorsun. Son zamanlarda çıkan düşünceye göre erkeğe harcama yaptırın ki sizden kopamasın sevsin gidemesin. Ne kadar büyük harcatırsanız o kadar sizden kopamaz düşüncesini söylüyorsun. Cidden midemi bulandırıyorsun ya. Kadına yatırım ne demek. Kadın bir mal mı? Her şeye para gözüyle baktığın için özünde para ve çıkar var. Sevgiyi de yuva kurmayı da yatırıma paraya koşullayıp bağlıyorsun. Şerefim namusum üzerine yemin ediyorum ki hayatın boyunca gerçekten sevilmemişsin ve sevmemişsin. İlişkilerinde hep maddi manevi çıkarlar olmuş. Senin ailen de bu şekilde bir araya gelmiş ve birlikte durmuş. Aman düzen bozulmasın çocuklar var diyerek ya da aynı şekilde ebeveynlerin para için birbirinin hayatında kalmış ya da bir taraf diğer tarafa evi geçindirmek zorundasın yoksa kadın olamazsın erkek değilsin diye baskı yapmış. Cidden incelenmesi ve toplumsal ahlak kitaplarında yer verilmesi gereken bir örneksin. Kalbini kırmayayım dedikçe sevgiyi evlenmeyi parasal çıkarlarına bağlıyorsun. Kadın demek bi mal ki sana göre yatırım yapılmalı. Aslında asıl söyleme niyetin şu, kadına para yedirilmeli. Parasız birbirini seven parklarda buluşup soğukta aç susuz sarılan bir sürü çift var. Sen bunları bilemezsin yaşamamışsın çünkü hep para üzerinden insan seçimi yapmış birisin. Hayatın boyunca sevilmemişsin ve gerçekten çıkarlarını ruhundan atamadan birini sevmemişsin. Bu dediğimde namusum şerefim kadar eminim. Özün ruhun çıkar, para gibi kelimelerle dolu. Değişmezsin sen. Sevgiyi bile yatırım para harcama olarak gören birisin. Başka azıcık umudum vardı allah ıslah etsin diyordum ama sen ıslah olmazsın. Artık yorum yazsan da yazmıyorum. Sen derinleştikçe sohbet uzadıkça başka boyutta çıkarcı halin paracı halin ortaya çıkıyor. Dediğin gibi çalışsan ya da ailenden iyi şeyleri görmüş olsaydın, bi erkeğe muhtaç olacak şekilde ihtiyaçlarını karşılatacak kadar muhtaç etmezdin kendini. Ama sen bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Muhtaçlık olarak görmüyorsun. Sana göre kendi giderlerini karşılamamak ve bir erkeğe yıkmak “işimize gelmiyor” demek. Üstüne de erkek ödemezse erkek değildir ya da dinde ayet var zorbalıkları yapıyorsun. Emin oldum iflah olmayacağına

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Şunu da unutma senin gibiler yuva kurunca, daha zengin erkeği görünce içi gider, karısına daha güzel imkanlar sunan erkeği görünce zihninle kocanı aldatırsın. Aldatma sadece fiziksel olmaz. Senin harcamalarını karşılayacak ya da daha iyi lüks şeyler sunabilecek her erkek senin aklını çelip yanına alabilir seni. O yüzden evlenme cidden. Senin allahın para. Evlilik kelimesi düşüncesi geçtiği anda bile ev maaş çalışma gibi şeyleri sorun eder mi diye düşünüyorsun. Gerçekten aşık olan bir çift ya da insan bunları sormuyor akıllarına gelmiyor bile. Sende böyle çıkarcı maddiyatçı şeytani düşünceler var. Hadi iyi günler. Dönüp dolaşıp aynı cümleleri söylemekten gına getirdin bu gece

Yorumla
  • eğlenbenimle
    eğlenbenimle Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Hiçbirseyin olmasa da olur onemli olan baska seyler

0
    0 Yorumla
  • Hasan-ARSLAN
    Hasan-ARSLAN Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Hiç olamsa ne olur ki❓

0
    0 Yorumla
  • Slimgirly
    Slimgirly Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.

Bence gayet yeterli en azından biseyler var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

paran bitene kadar idare edersin

0
    0 Yorumla
  • cankall
    cankall Takip Et
    Master Yaş: 45
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Niye etsin

0
    0 Yorumla
  • Bay_Gentleman
    Bay_Gentleman Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Neyi sorun edecek

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Calışmama mi

Yorumla
    • Bay_Gentleman
      Bay_Gentleman
      1 yıl

Sorun eden biriyle evlenme

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evim, çeyizim ve bir miktar param var ama çalışmıyorum ileride evleneceğim adam sorun eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İş yok, atama bekliyorum, baba evindeyim; böyle bir durumda evlenmek mantıklı mı? 13 cevap verildi
Kendim parami kazaniyorum evim yok arabam yok sizce beni boyle bir kiz kabuleder severmii... 17 cevap verildi
Evlenirsem çalışmak istemiyorum, sadece ev işi yapmayı kabul edecek erkek var mı? 47 cevap verildi
Evim arabam yazlığım iyi bir işin ve maaşım var evlenmeli miyim? 4 cevap verildi
Evlenince çalışmak istemiyorum bikaç evi olan biriyle evlensem olur mu? 6 cevap verildi
Evlenip kendi villamda otursam kocam maaşini bana verir mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çabuk sinirlenen insanlar mı daha gerçekçi?
  • En son ne zaman bebis öptünüz🥲?
  • Konserde giydiğim eteğim nasıl?
  • Müzik ondan sorulur! Mahmut Orhan gerçekten iyi bir dj mi?
  • Bazı şeyleri görmemek için sergilediğim performans! Bu gözlüğü satın alayım mı?
  • Siz kilo almada mı zorlanıyorsunuz kilo vermede mi?
  • Size hangi abur cuburu vereyim?
  • Hiç kemiğiniz kırıldı mı?
  • Gece insanı mısınız gündüz mü?
  • Albenisi yüksek biri misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨