Herkes yorumunu yazabilir mi lütfen aşırı kötüyüm?

Herkese merhaba 23 yaşındayım sürekli çalıştığım iş yerinden ayrıldım, 1 ay bi depresyona falan girdim şimdi asıl konu sevgili, bu depresyon sürecinde bi sevgilim oldu, seviyodum ben bir bayanım ona hediyeler alıyodum kendisi hep bana borcum var param yok gibi şeyler söylüyordu, işe yeni girmiş olmama rağmen ona para desteği bile yaptım, kendime aldığım bi teknolojik aletim vardı mutlu olsun diye ona verdim, sadece benimle dışarı çıktığımda bi kere sadece hesap ödedi sinemaya gittik ben ödedim, elini bile cebine atmadı, 4 aydır sevgiliyiz bana bi kere bile hediye almadı beni bi kere bile adam gibi gezmeye götürmedi, hep ben yaptım ben ayarladım, 4 aydır parasal sıkıntı çekiyorum, bunu ona yansıtmıyorum bile, çünkü hep bana kendi para konusuyla geliyor, param yok vs ve bana en ağır gelen şey ne biliyor musunuz aynı gün avmdeyken kendine yüksek miktarlı giyecek bişey aldı kendi parasıyla ve o gün hesabı bile ödemedi ve o gün kendine kıyafet aldı yanımda kendi parasıyla , böyle şeyleri sadece erkekler yapmamalı evet kızlar da yapmalı ama, ben hep yardım ettim, hep fedakarlık yaptım ve o kadar sıkışık olduğum zamandı ki anlatamam, ayrılmak istiyorum toksik olduğu için tam kurtulamıyorum, beni sevmiyor gibi hissediyorum bana 4 ay içinde bile çiçek almadı, sordu evet ama sormak yetmiyor, çok üzgünüm, sevilmediğimi hissediyorum bana bi kere bile çok güzelsin demedi, ve ilişkinin en başında benim sarışın dışında sevgilim olmadı dedi, çok yorgunum ne yapacağımı bilmiyorum insan gibi ayrılmak istiyorum beni sevmemesi o kadar zoruma gidiyor ki arada o kadar alışmışlık var ve yalnız başımayım çevremde kız arkadaşım da yok en yakın arkadaşım dediğim insan da beni bıraktı kötü bi piskolojideyim bitek o var ama o da yok gibi bişey anladınız mı, hani ne yapıcam neden sevilmiyorum bilmiyorum , ben onun yanındayken bile bana neden makyaj yapmıyorsun diyor beni beğenmiyor, çok kötüyüm ayrılmak istiyorum başkasından mı hoşlanıyor telefonunu karıştırmama izin vermiyor mesela, galerisine girmeme izin vermiyor benim çoğu resimimi gördü gösteriyorum ve çok yalnızım bunu anlatcak tek dostum yok ve bitirirsem onsuzluğa nasıl alışacağım, beni arıyor evet ayrılınca ama bi çıkar için peşimde olduğunu biliyorum para vs ama ben öyle değilim benim isteğim çıkarsız ama hep çıkar ilişkisi var aramızda sıkıldım çok bunaldım beni bıraksın istiyorum çok yoruldum ve bende maddi olarak kötü bi zamandan geçiyorum.. herkes yazsın fikrini lütfen

Herkes yorumunu yazabilir mi lütfen aşırı kötüyüm?