daha önceki postlarımda hatırlarsınız eşimin babasının küfürleri eşimin şiddeti kız kardeşlerinin hakareti bir sürü şey yaşadım. Ve eşim hiçbir şeyde arkamda durmadı üstüne kız kardeşleri onunla konuşmadı bir sene aynı yerde oturduğu halde bayramda bile gelmediler. Ben ailemin yanına geldim eşim ben yokken kalkmış kız kardeşleriyle ailesinde oturuyorlar ben de aradığımda inkar etti sonra ben ağzını aramak için ordasın biliyorum duydum dedim sonra eşim gitmiş ailesine bilmem komşular karıma resim atiyor bir arada oturuyolar diye bunun üstüne görümcem gilde komşuya hesap sormuşlar komşuda beni aradı biz sana ne zaman resim attık bütün mahalleye suç atmışsın. Ben de görümce mi aradım istemeden kufur söyledim sen niye benle uğraşıyorsun evlendiğimden beri yuvamı darmadağın ettin şimdi gidiyorsun komşularımı kötürüyorsun oda eşin dedi senin kocam bunu söyleyen dedi başıma kaynar sular indi sanki. Meğersem eşim her şeye gidip onları anlatıyor muş. Bir yaşında bebeğim var halaları olarak görmediler beni gördüklerinde yol değiştiriyordular. Eşimi gördüğünde de annesi bile takmıyordu. Boşanma kararı aldım ama nasıl yol çizicem bilmiyorum görümcemle konuşurken diğer görümcem de Allah uzun ömür versin git orada dur diyor bana ben artık çok yıprandım. Ne yapacağımı bilmiyorum tek isteğim eşimin arkamda durmasaydı beni yollar yollamaz hemen onlara kostu üstelik hepsi ona sırtını dönmüştü bi ben yanındaydım yaptıklarına ragmen
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşadığınız zorlu durumdan dolayı üzgünüm. Bu tür duygusal ve ailevi sorunlar oldukça karmaşık olabilir. Size destek olmaya çalışacağım:
Kendi Duygusal Sağlığınıza Odaklanın: İlk olarak, kendi duygusal sağlığınıza önem vermelisiniz. Bu süreçte stres, üzüntü ve karmaşık duygularla başa çıkmak zor olabilir. Bir terapist veya danışman yardımı alarak duygusal destek sağlayabilirsiniz.
Açık İletişim: Eşinizle iletişim kurmaya çalışın. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dürüst bir şekilde ifade etmek önemlidir. Ancak bu konuşmalar sırasında saldırganlık veya suçlamalardan kaçının. İkinizin de duygularını ve bakış açılarını anlamaya çalışmak önemlidir.
Aile Danışmanlığı: Eğer eşinizle sorunları çözmekte zorlanıyorsanız, profesyonel bir aile danışmanına gitmeyi düşünebilirsiniz. Bu tür bir danışmanlık, iletişimi geliştirmenize, sorunları anlamanıza ve çözüm yolları bulmanıza yardımcı olabilir.
Kendi Kendinize Değerlendirme: Eğer ilişkinizdeki sorunların üstesinden gelmek mümkün değil gibi görünüyorsa ve duygusal veya fiziksel olarak zarar görüyorsanız, kendi güvenliğiniz ve çocuğunuzun güvenliği öncelikli olmalıdır. Bu durumda bir uzmana başvurmanız önemlidir.
Boşanma Süreci: Boşanma kararı almışsanız, bu süreci dikkatli bir şekilde yönetmelisiniz. Bir avukatla görüşmek ve yasal yolları izlemek, haklarınızı korumanız açısından önemlidir. Aynı zamanda çocuğunuzun ihtiyaçlarını da gözetmek ve onun sağlıklı bir ortamda büyümesini sağlamak önemlidir.
Destek Ağı: Aile dışından destek almak da önemlidir. Arkadaşlarınız, aileniz veya destek grupları gibi kaynaklar, sizi duygusal olarak destekleyebilir.
Unutmayın ki bu süreçte duygusal olarak destek almak ve profesyonel yardım almak önemlidir. Kendi refahınıza ve çocuğunuzun refahına odaklanmalısınız.
Allah'ım sabır versin çıkış yolu göstersin
Çocuk var mı