Mesela sen onunkini kutladın tarihini de laf arasında vs duydun ama sen de sorabilirsin değil mi bahane olmamalı başka şeyleri hatırlayan en yakınının bunu unutması affedilemez
Düşün ki sen çok güzel şekilde kutladın hediye aldın o seninkini unutsa hoş olur mu aranızda da öyle normal arkadaş muhabbeti yok samimi siniz ama cevap için sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok yakınsak beklerim tabi kutlamazsa kırılırım
Mesela kırılırim dedin ya ona karşı tutumun nasıl olur
Soğuk yaparım mutsuz üzgün
Peki ne yaparsa affedersin
Gerçekten unuttuğuna inandırsa ve haklı sebebi varsa pişman olduğuna inandırsın
Mesela sen onunkini kutladın tarihini de laf arasında vs duydun ama sen de sorabilirsin değil mi bahane olmamalı başka şeyleri hatırlayan en yakınının bunu unutması affedilemez
Hatasız kul olmaz. Yani hatta kendiminki kutlamasalar bile pek umursamam. Ama sevdiğim insanınkini kutlardım.
Cevap alamadım hala
Unutmuştur yani her kız o kadar düşünmüyo olabilir. Beli sürpriz flan yapıcaktır. Ama unutmuş olması sevgisi olmadığı anlamınada gelmez.
Sıradan biri olsa tamam ama değil unutmaması gerekir herşeyi erkek yapmamalı bence
orası doğruda net bir şey diyemiyorum.
Düşün ki sen çok güzel şekilde kutladın hediye aldın o seninkini unutsa hoş olur mu aranızda da öyle normal arkadaş muhabbeti yok samimi siniz ama cevap için sağol
Benim bu yaşta hiç öyle beklentilerim kalmadı kendimde unuturum sorun etmem.:)
Cevap değil soruya bu
Üzülürüm ama sevgilim olmadg icn yapck bsi yk der gecerm