İlk olarak herkes Yorum yaparsa sevinirim En azından bilgisi olan veya yakını yaşamış olanlar Sorularım şunlar Bu kanser Türü neden ortaya Çıkar yani Çevresel etkenlerden Mi Her Yaşta çıkar mı bu kansere Yakalanmamak Adına neler yapabiliriz Yani Ya da Ne kadar saglıklı beslenirsek Beslenelim Boynumuzda bi şişlik gördügümüzde direkt lenfoma oluyor Çok Fazla bu hastalıkla alakalı video izledim Morelim bozuldu Bu kanser türüyle alakalı Yani buna heran Kapılabilirmiyiz En Önemliside Belirtileri neler Ne kadar sürede ilerler Yani 3 Yılda bi belirti verirmi
Güncellemeler
1 yıl
Fikri olanlar
Güncellemeler
1 yıl
guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
doktora sormak lazım geçmiş olsun
Şeker en büyük zehirdir çok düşünmek yapar sağlıksız besinler yapar doğal ilaçlar kullanmak gerekir doğal beslenmek gerekir
ya of ben çok düşünüyorum en ayrıntısına kadar bunu bırakamıyorum özellikle düşünme sebebimde hastalıklar oluyor
Anladım kitaplar oku kötü ilaç Aidin Salih gerçek tıp
yani önüne geçilebilir mi hastalık mı
Bence öyle
şeker olarak en fazla tahin pekmez yerim çok oldu hayatımdan çıkaralı oda zararlımı acaba
Doğal olmaları lazım şekersizi de vardır muhakkak
Hep stresten oluyor bu hastalıklar, bir de yemene içmene dikkat ediceksin, obez olmayacaksın kilona dikkat ediceksin, bol su tüketeceksin ve spor hareketli yaşam sürdüreceksin ki sağlıklı yaşıyasın
Ya benim hastalık hastalıgım var yani vucudumu dinliyorum hep Ölümcül hastalıgım oldugunu dusunuyorum hastalık arastırıyorum ama eger bunları yapmayı bırakırsamda Ya gerçekten kötü bir hastalıgım olursa ve ben septomu takmazsam diye korkuyorum Bunlards Stres oluyor Allaha şükür Kilodan yana şansım var Kilom İdeal hatta zayıfım bile
mesela bu soruyuda binlerce kemik ve lenfoma kanseri kişilerin videolarını izleyip etkilenip yazdım belirtilerin cogu bende yok bile oysaki zaten belirtileri izleyip hastalık çıkaramam kendime o insanlarda sonradan fark ediyor ben hep gözlem üzerindeyim kendimi
sigara alkol hayatım boyunca içmedim içilen yerde bile durmadım kan degerlerime duzenli baktiriyorum bir sıkıntı yok 1 kez karnımdan 1 kez yumurtalıklarımdan ultrason oldum
bu arada izledigim kisiler hep yabanciydi amerika kanada gibi yerlerde yasiyorlar tükettigimiz urunler ayni bile degil veya her insanin bunyesi yasadigi cevresel şeyler ayni degil onlari izleyince direkt bendede olur mu olmamalı degil mi
Ve o kadar taktım ki mesela Tamam bir kanser türü yok kendimi ikna ettim birsuru kanser turu var bunlardan birinin illaki bende olucagını dusunuyorum Bacagım agrıyorsa durus bozuklugu degil kemik kanseri Başım ağrıyorsa migren degil beyin tümörü veya Bagırsaklarım acıyorsa kolon kanseri gibi dusunuyorum
Böyle şeyleri çok takıntı haline getirme, hastalık düşünürsen hasta olursun derler, başka şeylerle meşgul ol ne bilim çalışıyorsan işine odaklan kazancına odaklan aktivite yap sporla ilgilen
deniyicem teşşekür ederim tavsiyelerin icin🥹
Yorum