Seni seviyorum ama artık heyecanlanmıyorum, diyor. Nedir bu heyecan bilmecesi?

Seni seviyorum ama artık heyecanlanmıyorum, diyor. Heyecan bilmecesi?

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımla 5 buçuk senedir birlikteyiz.Aramızda bir söz nisan yok çünkü askerliğimi aralıkta yapıp gelicem kısa dönem ondan sonra düşünüyoruz kız arkadaşımında yaşı 22 zaten Ramazan dolayısıylada pek görüşremiyoruz kız arkadaşımında hasta haftasına yaklaşıyoruz dün öyle sohbet ederken yani seni seviyorum fakat yanına geldiğimde artık heyecanlanmıyorum dedi..çok seviyorum senin için ölürüm diyor yani ama heyecan yok bende sanki diyor eskisi kadar?

yani bunun nedeni kafama takıldı acaba aramızdaki ilişki mi bitiyor yada ramazan olduğu için pek görüşemiyoruz hayatımız rutin gidiyor ondanmı yada hasta olucak yani hey hey leri üzerinde olduğu içinmidir ?
Güncellemeler
+1 yıl
walla dediginiz gibidir insallah askere gitmeden oncede takio insan. bana 2 gün mesajlasmayalim diyelim bugunden pazara kadar pazar goruscez mesala belki ozaman gorusmedigimiz icn bisiler olabilir diyor bende bunu hani diyorum ksm liseli cocuk muyuz biz 5.5 sene gecmis geldigimiz seviyede bunlari konusmamaiz lazim. fakat sanirim rutinden en yakin zamanda düzelir umarim.
Seni seviyorum ama artık heyecanlanmıyorum, diyor. Nedir bu heyecan bilmecesi?