Güncellemeler
1 yıl
eşimin insanlardan öğrenmesinden korktum. Ona anlattım. 1 haftadır küsüz benimle konuşmuyor. 1 haftadır ne para veriyor ne eve bir şey alıyor sürekli de bağırıyor. Benim param olduğunu öğrendi ya artık eve tek kuruş getirmiyor. Sabrediyorum şimdilik düzelir diye düzelmezse bosanicam hala gencim. Gençliğimi benim paramı yemek isteyen cimri bir adamla heba etmek istemiyorum. O bana küserek baskı uygulamaya çalışıyor. Baski sonucu da ona para verecegimi düşünüyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
söyleme, anlattıgın gıbı bır durum varsa söyleme bılmesın senın evın sonucta aılenden kalmıs
Bir gün yakalar diye korkuyorum
yaklasın ne olacak senın evın senın mulkun sonucta, sıkma canını bır sey olmaz
Öğrenirse ne olmasından korkuyorsun ki söylemiyorsun yani o eve gecmek mı istemiyorsun
Ya huzursuz olacağım. Ben esimi tanıyorum evim olduğunu bildiği an sürekli dırdır edecek 7/24 EVIMIZI ne zaman satiyoruz der. Satmazsam da bana kinlenecek. Ya evi öğrense 18 bin gelirim olduğunu bilse bana hiç para vermez alışverişe çıkarmaz eve hicbir şey almaz benim almamı bekler
Bunu onunla konuşabilirsin bu ev bana ait satılmasını istemiyorum diye bu konuda herhangi bir tartısma istemediğini de belirt sonuçta aile yadigarı senin fikirlerine saygı duymak zorunda. Birde senin paranı yiyicek kadar düşmüş mu
Söyle ama sattıramaz. Satmam dedikten sonra kimse sattıramaz.
Ya satmam da o zaman bana kinlenecek huzursuz olacağız
Söylemeyip öğrendiğinde de huzursuz olacaksınız. Ailem benim için ev almış de. Kirada de. Öyle bilsin. Kesinlikle satmayacağını konuşmalarınla ara ara net tavrını koy
Söyleme satttırma satmasın ev ya da arazi satan net maldır
Tapusu üstünde mi? E devletinin şifresi yoksa kimse de söylemezse öğrenmez heralde
Tapusu ustumde ve e devletime ulaşamaz hiç
Söyleme bence. Sen misal şu an ondan bişey gizlediğin için vicdan yapıyorsun da o satarken vicdan yapmicak. Böyle düşün xkkdk
Ya biliyorum öyle bir elimden alır ki o evi. Evi satmazsam bile bana kinlenecek. Ne biçim hayırsız insansın borcum var ve yardim etmiyorsun diyecek. Bak eşim yaşlı falan olsa evi satip borcunu öderdim ama benim eşim genç 28 yaşında ve gayet güzel giden bir ticaret işi var ben olmasam da borcu kendi kendine ödeyebilir bütün gençler borçlanıyor normaldir. O yüzden 1 senedir sakliyorum evi ondan
İyi yapıyon. Valla çok haklısın. Erkekler bi para edecek bişey görmesin hemen satıyorlar bozuyorlar birşeyler yapıyorlar. Geneli böyle. O ev de senin garantin işte belli olur mu yarın birgün ne olacağın. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama boşanmakta var sonunda. O yüzden söyleme senin mal varlığın sana kalsın
Aynen ailem de bu yüzden o evi verdi. Babam dediki benle annen sürekli senin yanında olamayız kardeşlerin de yok dedi. O yüzden o evi aldılar bana kimseye muhtaç olmayayim diye. Gidip de borç için falan satmam. Anca allah korusun açlıktan falan ölmek üzereyken satarım onun dışında satmam
Öğrenirse de uydur bişey ya babamın borcu var eve ipotek konulacaktı o yüzden tapusunu bana verdi ev yine babamın falan de nolcak ajjsjsm babanı da organize edersin edemez misin
Bilmiyorum o şekilde olur mu bir fikrim yok
Söyle ama sattırma evi
Ya satmasam bile bana kinlenir anladın mı? Benim borcum var ve satmadin diyecek
O zaman hiç söylemen çaktırma 😂😂
Söyle yalan üzerine evlilik olmaz
Yalan söylemedim
Söylememek nedir
Bilmek zorunda değil babamin parası o
Sizde güven yok zaten Allah kolaylık versin
Boşa aynen
Çok canımı sıkıyor ya. 8 bin param var ben o parayı aileme vermiyorum ya da altın biriktirmiyorum. Ben o 8 bin lirayı kendime harcıyorum eve eşya alıyordum. O 8 bin lirayı öğrendiği günden beri sevinecegine benimle konuşmuyor. Eve ekmek bile alması 1 haftadır. Bana para vermedi. Istiyor ki o 8 binle eve eşya alayım ekmek alayım. Aynı evde yasayalım ama yememiz içmemiz ayrı olsun benden sorumlu olmasın istiyor. Gerçekten şu anda sabrediyorum belki düzelir diye ama düzelmezse boşanacağım yani gerçekten
Kendine ne harcayacaksın saçmalığa bak
O sende kalır boşanma olsa bile onu karıştırma hic
Söyleme elinden alir
Evliysen gizlemen yanlış
Gayet de gizlerim ona ne yani onun parası değil. Babamin parası ne hakki var?
Söyleme o zaman
söyleme boş ver
Söyleme bacım
Bence bi ağzını ara