Eşime 1 tane evim olduğunu söylemeli miyim?

Arkadaşlar ailem bana 1 tane ev verdi. Zaten ailemin tek kızıyım. Kardeşlerim yok. Çok iyi bir mahallede bir ev verdi ama ben eşime söylemedim çünkü eşim her şeyin kendi kontrolünde olmasını seviyor. O evin bana ait olduğunu öğrense o evi kendi eviymiş sanıp bana sattirabilir ya da o evi satip borcunu ödetmek isteyebilir. O yüzden söylemedim. Evi kiraya verdim aylik kirasi su anda 8 bin sözleşme var diye yukseltmedim ama ocakta 18 bin falan olur. Tek korkum o da tesadüfen öğrenmesi. Acaba söylesem mi yoksa söylemesem mi? Napmaliyim cidden kafam karışık?

Güncellemeler
1 yıl
eşimin insanlardan öğrenmesinden korktum. Ona anlattım. 1 haftadır küsüz benimle konuşmuyor. 1 haftadır ne para veriyor ne eve bir şey alıyor sürekli de bağırıyor. Benim param olduğunu öğrendi ya artık eve tek kuruş getirmiyor. Sabrediyorum şimdilik düzelir diye düzelmezse bosanicam hala gencim. Gençliğimi benim paramı yemek isteyen cimri bir adamla heba etmek istemiyorum. O bana küserek baskı uygulamaya çalışıyor. Baski sonucu da ona para verecegimi düşünüyor.
Eşime 1 tane evim olduğunu söylemeli miyim?