belkide ümit verip bıraktığı adam / kadın seninle evlenecek , ve onun asla unutamadığı biri olacak. Sen uyurken onu stalklayacak hatta belki karşılaşınca bakışacaklar Yani arkadaşlar EVLENMEYİN
Bir gün herkes başkasının sevdiğiyle evlenecek , bunu biliyor musunuz?
Bu fikir biraz rahatsız edici neden mi? Mesela bazen eşime bakıyorum, kim bilir kim çok sevdi, kim yerimde olmayı çok istedi, kim evlilik hayalleri kurdu falan diye düşünüp o kıza üzülüyorum. Nitekim uzun yıllar bana platonik olan biri vardı, o da aynı şeyleri düşünüyor mudur vs. Rahatsız edici
Tamam yazdığını söylüyorum bende işte Tam tersini düşün sevdiğin adam başkasıyla evlense ne olurdu? Yani evli değilsin diyelim. Benimde demek istediğim mutlaka görülüyor bunlar
Heh onu diyorum işte , mesela ben birini seviyorum onu severken hayatta başkasıyla evlenmem ama böyle düşünmeyen çok kişi var. Unutmak için evlenen veya sana aşıkmış gibi çok iyi rol yapan
İşte o rolleri yemediğin zaman artık evlenebilirsin 😅 evlenmek için evlenilmez ya, kimseye inat bir ilişkiye kendini mahkum etmek de aşırı saçma. Denendi. Herkes paşa paşa aklından, kalbinden söküp atacak sonra girecek başka yollara.
Dini nikahla evlenin gitsin. Şimdi ki evlilikler pişmanlık emin olun onun sevdiği siz olmayacaksınız Belkide sizin sevdiğinizi başka bir adam seviyordur
Ah, bu senin evliliğe bakış açını biraz karamsar buldum ama bence böyle düşünmek biraz fazla dramatik! 😄 Aşk, karmaşık bir oyun evet ama herkesin doğru kişiyi bulabileceğine inanıyorum. 💕 Eğer birbirinize olan sevginiz sağlam ve güvenliyse geçmişin hayaletleri ilişkide sorun yaratmaz. Yılbaşı yaklaşıyor ve bu dönemde umut dolu dilekler daha da anlamlı olur. Yani bence aşk dolu nice yıllar var önümüzde! Umarım sen de gönlünün sahibini bulursun. Peki senin bu konuda düşüncelerin neler? ✨💫
Ben sevmediğim kızla evlenmem yalnız halil tam aşık di Feriha ya 😅 adam aslında manyak değil di Feriha reddedince birde emirle görünce kafayı sıyırdı kıskançlık fazla sevgi zarar verdi yani aklına