Kişi kendisi gibi birisiyle mi evlenir yoksa zıttı olan biriyle mi?
Yani iyi biriysek eşimizde mi iyi olur , yoksa kötü biriysek eşimizde mi kötü olur
Yoksa tam tersi mi
Kişi kendisi gibi birisiyle mi evlenir yoksa zıttı olan biriyle mi?
Yani iyi biriysek eşimizde mi iyi olur , yoksa kötü biriysek eşimizde mi kötü olur
Yoksa tam tersi mi
Yani zaten insan kafasının uyuştuğu fikirlerinin uyuştuğu birisi ile evlilik yapmalı evlilik dediğiniz kavram öyle ha deyince olabilecek bir şey değil zaten öyle laf olsun bir an önce evleneyim kafasıyla evlenen insanlara bakarsanız, belli bir süre sonra o evlilikten hayır gelmediğini görürsünüz sizce herkes kendisi gibi birisiyle mi evlenmeli kendiniz gibi birisini bulamazsınız muhakkak farklılıklar olur ama siz de tamamlayan insanlar olacaktır
Mesela ben bedensel engelliyim şimdi ben illa engelli biriyle mi evlenmeliyim?
Bence hayır, kimisi kendinde ki eksikleri bir başkası ile giderir. Aynı şekilde tam tersi başkasının açıklarını kapatabilir. Zıt kutuplar birbirini çeker misali😊 Ama bu kendi gibi biriyle evlenene engel bir durum değil tabi.
Evet insan en çok kendisine benzeyen kişi ile evlenir yani zıt kutuplar birbirini çeker konusu çok saçma ve gerçekçi değildir.
Sanmıyorum. Ama şuna eminim herkes olmak istediği biri gibi gösteriyor kendini ve çoğu insan evlenmeden önce kendini olduğundan çok daha başka biri olarak lanse ediyor. Bu yüzden çoğu evlilik, havası sönmüş balona dönüyor. Herkes dengini bulsa zaten böyle bir ortam olmazdı ¢
Eyw eig için
Cevap
11Cevap
Kafa dengini bulur ya da menfaati için evlenir kendi gibi birebir aynısı kişiyle evlenmez bu biraz bana yalan gibi geliyor öyle olsa şu an herkes ailesine ve evlendiği kişilere baksın ne kadarı mutlu ünlülere bakın ne kadar boşandı ya da pişman Merve Boluğur örneği mesela
Kendime mi benzer yoksa bana zıt mı hiç önemli değil. Ben sadece onu istiyorum. O olmayana da kendimi kapatıyorum.
Açıkçası bana benzeyen kişiler her zaman daha çok dikkatimi çekmiştir. Kafa olarak, düşünce olarak, özellikle mizah olarak
Nasip kısmet meslesi de bu soru nerden çıktı enişte mi var :D
🤭
haaaa şaşırdım mı hayır hayırlı olsun :D
Niye şaşırmadin?
çünkü benim dışımda herkes sevgili yapma peşinde :D
Ve sen buna inandın mi hayatimda kimse yok bende istemiyorum sadece sordum
hımmm inanmış gibi yapsam :D belki bir gün olur senin haa :)
Hayatta tam tersi çok fazla evlilik görüyorum. O sebeple kesinlikle böyle oluyor diyemem.
Yorumsuz. Kaderi planda ne yaziyosa o
Tabikide 😊🤗🤗
Genel olarak öyledir aslında ama olmayadabilir
Kendim gibi birine tahammul edemem
Kendi seçimi
Tabikide hayır
Evet evlenir
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?