• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Kişilik & Karakter

Bu tür insan evlenir mi?

çağla-4577
çağla-4577 Takip Et
Xper 3 Yaş: 20
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor
Bir erkek 36 yaşında ve aşırı alıngan ve kindar ayrıca OKB (takıntı) hastalığı tedavisi görüyor özel psikiyatriste gidiyor ilaç da kullanıyor sizce evlilik yapabilir mi yaparsa da evliliği yürür mü?
Bu tür insan evlenir mi?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Hasta Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evlenir mi değil evlenmemeli. Kimseye mutluluk veremez bu kişi bu yüzden bu kişinin genleri de aktarılmamali. Sadece bu örnek üzerinden ülkede kısırlaştırma keşke yaygın olsa, çok kişi var kimisi çok çirkin kimisi çok tipsiz kimisi böyle ya da başka şekil. Bu insanların yaşam hakkı elinden alınmamalı ama üremesi evlenmesi engellense keşke daha düzgün görünümlu ve aklı başında bir halk oluşabilir bu şekilde ama mümkün mü hayır

0
    9 Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

İyi de bu insan ilaç kullandığının hasta olduğunun farkında olmasına rağmen niye bir tane kızın canını yakıyor evlenmeye kalkıyor o kızla o kızın günahı ne yani aylarca kızla çıkmış kızı ailesiyle tanıştırmış nişan yapmaya kalkmış sonra da kıza Ben seni sevmedim ayrılıyorum demiş Bu normal mi sence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Normal değil işte, normal olmayan birinden de normal şeyler beklemek yanlış olur bu yüzden bu kişi asla evlenip kimsenin başını yakmamali dahası asla üremesine de izin verilmemeli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aslında kıza iyilik bile yapmış iyi ki vazgeçmiş de kızın başını yakmamış

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Peki sence başka bir kızla evlenir mi annem asla evlenemez diyor çünkü bu hasta diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Diyorum ya evlenmemeli, bu vazgectigo kız gibi kimseyi ağına düşürmemeli, biriyle bu yola girdiğini gördüğünüz zaman siz bile onu uyarmalısiniz bile bile gerçeği kimse gizlememeli. Bu insan kimseyi mutlu edemez engel olunmalı biriyle yakınlaşmasina. Annenin dediği olsun zaten yazık olur yoksa bunun hayatıma girene

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Haklısın canım da Niye madem kızın başını yakmaya girdi kızı bir hafta içinde ailesiyle tanıştırmış gitmişler düğün yeri ev falan bakmışlar Yazık değil mi kız ne kadar üzüldü Ayrıca kıza her gün aşığım aşığım demiş Sonra da ben seni sevdiğimi zannettim ama yanılmışım demiş Bunu herkese yapar değil mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet yapabilir ama kız da bir haftada nasıl bu aşamaya gelmeyi kabul ediyor akıl var mantık var. 1 hafta değil birkaç ayda bile olmaz bu işler en az 1 yıl görüşmek incelemek tartmak izlemek lazım bu doğru kişi mi diye. Bana biri 1 hafta değil 1 ayda bunu dese güler geçerim yangindan mal mı kaçırıyoruz diye. 1 haftada kimse evlilik hazırlığına girişmez eğer bu durum varsa işte altında bir bit yeniği aramak lazım

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Kızım durumu iyiymiş evi falan var acaba ondan mı kıza sormuş Bu ev senin üstüne mi kız da hayır Annemin üstüne deyince kıza mesafe koymuş Belki de ondandır ama o kadar Alıngan ki bir kelime söylemiş kız canım tatlı istedi demiş hiçbir şey yok bu evde Demiş çocuk kızdan soğumuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Valla sabaha kadar anlatsan da boş, bu adamdan kimseye yar olmaz, umarım kimsenin başını yakmaz

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

10

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.

Evlenilmez hayır

1
    0 Yorumla
  • doganburak65
    doganburak65 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

O adamın yaşaması mucize. Durduk yere ne kimseye annelik yapmaya nede sorunlu biriyle uğraşmaya gerek yok

0
    8 Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Ailesinin her dediğini yapıyor ama

Yorumla
    • doganburak65
      doganburak65
      +1 yıl

Aynı şey değil. Evlilik sorumluluk gerektirir. Bahsettiğiniz kişi sağlık sorunlarından dolayı kendi sorumluluğunu bile alamayacak durumda

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Her olayı kafasına takıyormuş ilaç kullandığını söyledi doktor bu teşhisi koymuş daha önce de evlenmeyi düşünmüyormuş sonra bir kızla çıkmış aileleri falan tanıştırmış tam evlenecekken Kıza demiş ki ben seni hiç sevmedim kusura bakma Yanılmışım seni sevdiğimde özür dilerim falan demiş Ne düşünüyorsun?

Yorumla
    • doganburak65
      doganburak65
      +1 yıl

Pek sağlıklı biri değil. Evlilik için uygun biri değil.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Niye madem Madem aylarca kızı oyaladı sonra vazgeçti bir insan aylar sonra birini sevmediğini fark eder mi bana mantıklı gelmiyor sana geliyor mu

Yorumla
    • doganburak65
      doganburak65
      +1 yıl

Adam iyi değil. Kızın onunla evlenilemeyecegini görmesi gerekirdi zaten.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Adam çok yakışıklı kızı da 20 gün içinde ailesiyle tanıştırmış hemen gitmiş Kızın ailesi ile tanışmış öyle bir inandırmış ki Sonra demiş ben seni sevdiğimi zannedip sevmemişim bir insan aylar sonra fark etmesi normal mi ya aklım almıyor Bir de olgun olması gerekiyor Yani 36 yaşında değil mi

Yorumla
    • doganburak65
      doganburak65
      +1 yıl

Adamın o kadar hastalığı var. Sağlıklı bir karar beklemen hata.

Yorumla
  • umut088
    umut088 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

36 yaşında olanla ne alakan varsa. Ne tür takıntısı varmış? 😂

0
    32 Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Her olayı kafasına takıyormuş ilaç kullandığını söyledi doktor bu teşhisi koymuş daha önce de evlenmeyi düşünmüyormuş sonra bir kızla çıkmış aileleri falan tanıştırmış tam evlenecekken Kıza demiş ki ben seni hiç sevmedim kusura bakma Yanılmışım seni sevdiğimde özür dilerim falan demiş Ne düşünüyorsun

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Hmm, bu da dengesizmiş. İnsan sevdiğinden ve duygularından da mı emin olmaz mı? Ben de eskiden takıntılıydım, ama durup dururken değil. Benle çok alay edenler oldu. Ama artık rahatım, insanları seviyom. İnsanlar aslında kendi aynandır ve fazla koz ellerine vermeyeceksin. Kendi hatalarım da tabii ki oldu.

Ama galiba bu şahıs çok ağır bir vaka. İlaçlık durum yok, iyi bir psikoterapi görmesi lazım.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Bir insan aylarca sevgili olduğu Hatta evlilik noktasına gelip aileleri tanıştırdığı bir kızı sonradan sevmediğini fark ettiğini söylüyor Sence normal mi

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Anormal, gerçekten hasta.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Annem diyor asla evlilik yapamaz Bir de tanıştıkları ilk gün ilaç kullandığını söylüyor Bu yaşına kadar evlense çoktan evlenirdi Demek ki bir anormallik gördüler diyor

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Ne tür ilaç kullanır?

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Onu bilmiyorum ama özel psikiyatriye gidiyor birkaç tane ilaç kullanıyor okb hastasıyım dedi Hatta buna ablası bizzat psikolog arıyordu zaten demiş kıza ben hiç evlenmeyi düşünmüyordum seni görünce Kararımı değiştirdim sonra da kızla aileleri falan tanıştırıyor aylar sonra hiç kavga falan etmemelerine rağmen ben seni sevdiğimi zannetmişim ama sevmemişim deyip ayrılmış kızdan ne düşünüyorsun?

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Bence uzak durulması lazım bu adamdan. Ne istediğini bilmiyo. Hele hele bir kadına karşı öyle davranılmaz. Benim gibileri can atıyo bir sevgilisi olsun diye, kadına kul köle oluyolar. Bu da kadın bulmuş beğenmiyo, tipsize bak.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Adam yakışıklı bir yerde memur olarak çalışıyor ama aileleri niye işin içine katıyor Yazık değil mi kızın ailesini üzdü onun ailesi ne durumda bilmiyorum ama çok takıntılı düğün yerine kadar baktılar nişan yapacaklardı sonra Kıza demiş ara verelim Kız da biraz sinirlenince bir ay kızı aramayıp engellemiş kız da hesap sorunca ben seni sevdiğimi zannedip sevmemişim demiş mantıklı geliyor mu

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Benim eski eşimin kuzeni olmasın bu? 😂 Tam o da öyleydi, hiçbir zaman emin değildi hiç bir şeyden, ben de kendi kendimi kandırırdım bir gün aşkını kazanacağım diye. Bir de herşeyi kötü algılardı, iylik yaptınmı bile ardında bir kötülük ve plan sezerdi.

Yürümez bence. Ne kadar yakışıklı olursa olsun. İnsan gerçekten aşıksa asla soğumaz, o aşkı ölümd kadar içinde taşır.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Bence bir insan evlilik noktasına geldiği bir insandan hiçbir kavga tartışma yokken sevdiğinden yanılması hiç normal değil bence evlenme g*** yok Risk almak istemedi çünkü daha önce evlilik hiç düşünmüyormuş bir de kızın durumu çok iyiydi evi falan vardı kıza Bu ev senin üstüne mi demiş kız annesinin üzerine olduğunu söyleyince çocuk uzaklaşmış ondan Kaynaklı mı bilmiyorum

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Bu galiba servet avcısı, her yerde blok ve men edilsin.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Tamam da ailesiyle niye tanıştırdı niye nişandan döndü

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Dengesizin önde gideni 🤣

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Kız çok Ah ediyor Hatta ona büyü falan yapmayı düşünüyor

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Hahaha, bizim burada bir Paşazade var, kadın kılıklı bir falcı ve büyücü adam. Onun büyüleri tutarmış. 😆

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Ben büyüye inanmıyorum benden fikir istedi çok namını duydum Medyum Kaan Soylu Han ama fiyatını bilmiyorum onu araştırıyor şu anda acı çekiyor birkaç tane kızı Instagram'dan takip ettiğini görmüş bir de madem böyle dengesiz niye bunu yapıyor

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Offf, gülmekten patlıyom. Kaan soylu Hanmış, Oğuzhan mı bu? 😂😂 Ben de öyle saçmalıklara inanmıyom. Allah o kıza akıl fikir versin, kurtulsun.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Adam kızdan ayrıldıktan sonra ınstagram'ını bir açmış bir kapatmış yıllık izine çıkmış şehir dışına erkek kankalarıyla onlar da bekar yaşları 35'in üstünde acaba kızın nispet mi yaptı ama diyor bir hafta içinde 5 kere profilinin gizliliğini açtı beş kere de kapattı ne düşünüyorsun?

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Adam besbelli ilgi çekmeye çalışıyo, bunu Kaan Soylu Hana götür onu bir üflesin, kendine mutlaka gelir. Yav sen ne biçim birşeysin, sabahtan beri güldürdün beni. 😂

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Neyin ilgisini çekmeye çalışıyor anlamadım Sence kıza Nispet yapıyor olabilir mi Ama gerçi kızı da bırakan o anlamadım 50 kere sordu bana Profilini neden açıyor neden kapatıyor gezip tozlu yerleri görmüş kız

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Galiba böyle, bir istiyo kız görsün, sonra aşkı söndüğünde kapatıyo, ve yeniden aşık olduğunda yeniden açıyo. Yani bir şalter gibi, şik şak şik şak. Psikopatooo. 😂

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Sosyal medyasının neredeyse hiç kullanmıyordu kızdan ayrıldıktan sonra açtı 10 kere açtı 10 kere durum paylaştı gizliliğe açtı tekrardan kapadı

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Ya, sen galiba dalga geçiyon. İnanacağım gelmiyo. Beni mi kastediyon yoksa gıı? Eşim bana sosyal medyayı bırak arkadaşlarımla görüşmeyi bile yasaklardı. Yani benim öyle psikopatlarla alakam yok.

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Müzik dinlememi ve dizi seyretmemi bilr yasaklardı, kadınlar var diye.

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Yani eski eşim OKB hastasıydı.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Yani Bunun amacı ne bu kıza ayrıldıktan sonra nispet mi yapıyor bir yerlerden bir şekilde görsün diye kızı engellemiş gerçi ama olabilir mi

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

S... olsun gitsin psikopat.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Bu tür insanların evlilik yapması zor değil mi Annem Mesela benim böyle tipler asla evlilik yapamaz diyor çünkü çok alınganlar en ufak laf söylediklerinde karşındaki kadına bırakırlar diyor benim arkadaşım bununla konuşurken kırmamak için bin takla atardı ama başka kız sabredemez değil mi

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Peki eski eşimin hareketlerini nasıl buluyon? Bir dizide kadın çıktımı TVye bakmamı yasaklardı, sonra erkek çıktımı bakabilirdim yine. Yani kafamı bir eğ bir kaldır, şik şak. Böyle bir hasta kadınla evlenilir mi sence?

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Ya tabii ki o da normal değil ama bu o kadar alıngandı ki ve ailesine derse onu yapıyor sizce bir kız buna evet der mi

Yorumla
    • umut088
      umut088
      +1 yıl

Alınganlığını bıraksın o zaman, kadınlar utangaç, alıngan ve kırılgan tiplerden zaten hoşlanmaz. Kendisi sadece kaybeder. Senin tek yapacağın o kızı ondan ve Kaan Handan uzak tut.

Yorumla
  • pirpirella000
    pirpirella000 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Takinti istemsizce gelen tekrar eden dusunce bendede vardi aldirmiyom artik zordu

0
    0 Yorumla
  • hangxyy
    hangxyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 40%
    +1 yıl

Sen bilirsin ama iyice düşün evden kaçayım derken daha kötü hale gelme

0
    0 Yorumla
  • irrigate1993
    irrigate1993 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 69%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı.

basta biri takıntılık hastalığıda var bütün hayatı kendine zehir edersin

0
    0 Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenirse evlensin bize ne. Böyle biriyle ben evlenmezdim ama.

0
    0 Yorumla
  • Benzersiz_zevkler
    Benzersiz_zevkler Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Bence yürümez ya da biraz daha tanımaya çalış yoksa ilerde pişman olabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Önce tedavi olmalı kendini. yakma. sakin şimdi bildiğin bu bilmedikleri de evlenince ortaya çıkar başını taslara vurma

0
    0 Yorumla
  • Ozan124
    Ozan124 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Yok, ben sevgili olamazdim. Hatta arkadas da olamazdim eger alingan ve kindar ise.

0
    2 Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Okb hastalığı var ve psikiyatristek çıkıyor İlaç kullanıyor acaba onu kabul eden çıkar mı Yakışıklı ama o yüzden belki de kızlar gider ama annem diyor ki 36 yaşında insanlar bunda sıkıntı olduğunu düşünür gitmez diyor

Yorumla
    • Ozan124
      Ozan124
      +1 yıl

Benim icin yas arti 18 oldugu muddetce yalnizca bir sayi, bir onemi yok. Okb ile ancak arkadas olabilirdim. Ama fazla kindar ve alingansa arkadas dahi olmazdim.

Yorumla
  • Merdivenaltıyalancı
    Merdivenaltıyalancı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Ben okb liyim zor bir durum o yüzden kimseyle olmuyorum.

0
    7 Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Hangi ilacı kullanıyorsunuz ve bu çocuk evlenme noktasına gelip de aylar sonra hiçbir kavga olmamasına rağmen ben seni sevmediğim bir fark ettim demesi sizce normal mi

Yorumla
    • Merdivenaltıyalancı
      Merdivenaltıyalancı
      +1 yıl

Ben klomipramin kullanıyorum. Ancak birini o şekilde bırakmasının okb ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum bence karakteri ile ilgili bir durum olabilir.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Yani aylarca kızla sevgili olup ailesiyle tanıştırıp evlilik yoluna girdikten sonra sevmediğini fark etmesi yalandır değil mi

Yorumla
    • Merdivenaltıyalancı
      Merdivenaltıyalancı
      +1 yıl

Ya yalan ya da gerçekten çok dengesiz biri. Bence dikkatli ol. Düzelebilir ama biraz zor.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim Cevap verdiğin için ama kızın ailesine vaati verdi umut verdi Yazık günah değil mi kız ne halde şu anda bir de özür dilerim Sen çok iyi bir kızsın her şey gönlünce olsun Ama ben seni sevdiğimi zannetmişim Yanılmışım demiş kızdan ayrıldıktan sonra da sosyal medyasının gizliliğini bir açıyormuş bir kapatıyormuş hiç Instagram'a aktif kullanmayan bir insan acaba kadın nispet mi yapıyor

Yorumla
    • Merdivenaltıyalancı
      Merdivenaltıyalancı
      +1 yıl

Şöyle söyleyeyim kızı sevmemiş olsa bile ondan ayrılmak istediğini söylediğinde kız da fazla üzerine düşmediyse bu da takıntı yapmış olabilir. Zaten okb falan olunca böyle şeylere daha çok takıyor insan o yüzden kıza nispet yapıyordur veya başka birisi işe görüşmüştür kafası karışmıştır ben seni sevmememişim falan demesi ondan da olabilir. Bu tara biriyle olunmaz ben de biraz dengesiz biriyim mesela bazı insanları bir istiyorum bir istemiyorum bazılarını da takıntı haline getiriyorum. Yani hastalığın da etkisi vardır ama bence kişiliği de bu. O kıza üzüldüm ama bence herkes yoluna baksın.

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Madem kızı sevmedi ailesiyle sevgili olduktan bir hafta sonra niye tanıştırdı sürekli kıza evlenelim diye baskı yapmış gitmişler ev bakmışlar Düğün Salonu bakmışlar kızı köyüne götürmüş bütün akrabaları ile tanıştırmış aileler tanışmış

Yorumla
  • Limonkokuluuu12
    Limonkokuluuu12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence karşısındaki insana bağlı ya. Her konuda onun yanında olursa yürutebilirler kadının burada etkisi çok fazla kadına bağlı.

0
    0 Yorumla
  • SpunkyChick1
    SpunkyChick1 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 978 cevap paylaştı.

Yapsa da yürümez bence.

1
    0 Yorumla
  • more000
    more000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.

Başına belamı alacaksın

0
    0 Yorumla
  • Hakan28Giresun
    Hakan28Giresun Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı.

yürümez, sıkıntı yaşatır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Maalesef biyere kadar yürür
    Sonrası hüsran

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aslaaaa yürümez hasta biri çünkü

0
    0 Yorumla
  • Defnmmmmmmmm
    Defnmmmmmmmm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Evlen de başına bela olsun

0
    4 Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Ya Niye öyle olsun bu insan evleneceği kıza aylarca çıkıp evlenme noktasına gelince ben seni sevdiğimi zannetmiştim Yanılmışım deyip terk etmiş aileleri Yazık değil mi Bunu Bir insan neden yapar ya da gerçekten sevdiğini zannetti mi bana mantıklı gelmiyor ben bir insanı bir saat içinde sevip sevmediğimi anlarım

Yorumla
    • Defnmmmmmmmm
      Defnmmmmmmmm
      +1 yıl

dalga gecmisler adamla

Yorumla
    • çağla-4577
      çağla-4577
      +1 yıl

Hayır adam Madem sorunlu olarak görüyorsunuz adam evlenmeye kalkmış bir kızla aileleri falan tanışmış nişanlanacakken adam böyle yapmış okb hastası yani

Yorumla
    • Defnmmmmmmmm
      Defnmmmmmmmm
      +1 yıl

Evet saçma sapan isler işte

Yorumla
  • İrrae
    İrrae Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenmesin. Uremesin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yürümez

0
    0 Yorumla
  • askadami2543
    askadami2543 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Evlenilmex

0
    0 Yorumla
  • Derin_2527
    Derin_2527 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Tedavi olup gelsin

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bu tür insan evlenir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Böyle insanla evlenilir mi? 8 cevap verildi
Böyle bir insanla evlenilir mi? 8 cevap verildi
Böyle biriyle evlilik olur mu? 5 cevap verildi
Böyle biriyle evlenilir mi? 10 cevap verildi
Böyle biriyle evlenilir mi? 5 cevap verildi
Böyle biri ile evlenilir mi? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En son kiminle göz göze geldin?
  • Bir ilişkide en büyük tehlike üçüncü şahıslar mı yoksa çiftin kendi hataları mı?
  • Gönül eğlendirme peşinde misiniz yoksa ciddi ilişki mi arıyorsunuz?
  • Bunların hangisini beslemek isterdin?
  • Hiç imkansız birine aşık oldun mu?
  • İliskilerde iki baskin taraf/ iki pasif taraf iliskisi iyi olur mu?
  • Kışın çizme giymeyi seviyor musunuz?
  • Size bir emanet bırakacak olsaydım, bunun ne olacağını soyleyim mi?
  • Bakışlarınız sizi ele verir mi konuşmadan da kendinizi böyle anlatabilir misiniz?
  • Yazılım mı guncellersiniz daha çok, hayatınızı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨