Aşk İlişkileri 1 ay Çok içime oturdu nasıl kaldırabilirim? Peripellonis Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Flörtle flört ediyorduk 1553. Flörtü olduğumu öğrendim karalar bağladım ince hastalığa yakalanıp çohhhh sevdim seni ciğerim solduhhhh moduna geçmemek için n'apabilirim? 🙄 Çok içime oturdu nasıl kaldırabilirim? Cevapla Flört Soruları Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ayarsizayar94 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Fatih Sultan Mehmet bile İstanbul'u fethederken daha az çaba harcamıştır eminim.Adam gerçek bir profesyonel bence🤝🏻Arkadaşa hediyem 🧠 olsun 1 1 Yorumla Peripellonis 1 ay Hıhıhı Bunu da anlamıyorlar bazen ama ben böyle gülüyorum 🙄 Yorumla
koklerdevrim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Eskilerin bir sözü vardır: "Koy g... tüne rahvan gitsin" derler, öyle yap 😋😍 2 1 Yorumla Peripellonis 1 ay Biliyorum biliyorum çok kullanıyorum 🙄 Yorumla
hunilibeba Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 61% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Adam kendi için bir fetih gerçekleştirmiş Ona şehrin anahtarını teslim et 2 4 Yorumla Peripellonis 1 ay Ordular ilk hedefinizi veremiyorum çünkü ben de karar veremiyorum alayına yürüyün 🤦🏻♀️ Yorumla ayarsizayar94 1 ay Allah sizi kızlar ya 😂Otobüsteyim gülemiyorum da ağız tadıyla Allah da sizi güldürsün emiiii 🤣🤣 Yorumla Peripellonis 1 ay Gülme zaten konu ciddi gülmeye mi geldik biz buraya mevlid ciddiyeti istiyorum 😾😾 Yorumla ayarsizayar94 1 ay Espri yaptınız sanıyordum 🥹 Yorumla
slay_queen_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Sen bu enerjinle bunu da atlatırsın bacım merak etme 😄 1 3 Yorumla Peripellonis 1 ay Nazar çekiyorum ben çok fena ya Maşallah desene 😂 Yorumla slay_queen_35 1 ay Maşallah maşallahh Yorumla Peripellonis 1 ay 🤭🤭 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ciddiye alma bile boş ver öylesini sen daha iyilerine layiksin 1 1 Yorumla Peripellonis 1 ay Aksi düşünülebilinemez 🤔 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belli ki sizi rahatsız eden bir durum ne diyelim Allah kurtarsın 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 206,5b cevap paylaştı. geçer bence film dizi izle kafanı dağıt 2 1 Yorumla Peripellonis 1 ay Derbeder oldum 🤧
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Unut gitsin napıcan başka 2 2 Yorumla Peripellonis 1 ay Diğmi n'apcam başka 🤔 Yorumla Semih6934 1 ay Yani napceksin arkadaşım stres dert öbür türlüsü Yorumla
m Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. 😂 aynısını sen de ona yapmalısın 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kalk ben oturcam deyince kalkmıyor mu😂😂 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. Saymış mı 1 3 Yorumla Peripellonis 1 ay Yoo ben saydım 1 çikilop 2 çikilop 3 çikilop diye 🤦🏻♀️ Yorumla Tempæst 1 ay Helal olsun 😂 Yorumla Peripellonis 1 ay Meğğğğsi Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Vay be 1553 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Yeni flört yap 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 ay İstersen konuşabiliriz 😅 Yorumla Peripellonis 1 ay Ne koni bakimından Yorumla Cevap sahibi 1 ay Flört gibisinden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fatih Sultan Mehmet bile İstanbul'u fethederken daha az çaba harcamıştır eminim.
Adam gerçek bir profesyonel bence🤝🏻
Arkadaşa hediyem 🧠 olsun
Hıhıhı
Bunu da anlamıyorlar bazen ama ben böyle gülüyorum 🙄
Eskilerin bir sözü vardır: "Koy g... tüne rahvan gitsin" derler, öyle yap 😋😍
Biliyorum biliyorum çok kullanıyorum 🙄
Adam kendi için bir fetih gerçekleştirmiş
Ona şehrin anahtarını teslim et
Ordular ilk hedefinizi veremiyorum çünkü ben de karar veremiyorum alayına yürüyün 🤦🏻♀️
Allah sizi kızlar ya 😂
Otobüsteyim gülemiyorum da ağız tadıyla Allah da sizi güldürsün emiiii 🤣🤣
Gülme zaten konu ciddi gülmeye mi geldik biz buraya mevlid ciddiyeti istiyorum 😾😾
Espri yaptınız sanıyordum 🥹
Sen bu enerjinle bunu da atlatırsın bacım merak etme 😄
Nazar çekiyorum ben çok fena ya Maşallah desene 😂
Maşallah maşallahh
🤭🤭
Ciddiye alma bile boş ver öylesini sen daha iyilerine layiksin
Aksi düşünülebilinemez 🤔
Belli ki sizi rahatsız eden bir durum ne diyelim Allah kurtarsın
geçer bence film dizi izle kafanı dağıt
Derbeder oldum 🤧
Unut gitsin napıcan başka
Diğmi n'apcam başka 🤔