kocamla uzun bir ilişkiden sonra evlendik ama ne yazık ki hiç bir şey hayal ettiğim gibi olmadı ve ondan çok soğudum her zaman ailesi onun için ön planda ve arkadaşlarımızın yanında beni rencide ettikçe ben ondan daha da soğuyorum konuşmak hatta yüzünü görmek bile istemiyorum ve aynı şeyleri ailesine karşı da hissediyorum belki ayrıl diyenler olacak aranızda ama bebeğim var ona kıyamıyorum bu durum psikolojimi alt üst etti ne yapmalıyım yardım edin lütfen hayatım resmen zindan gibi hiç bir şeyden zevk alamıyorum ve nefret içimde gezinip duruyor
Cevabın nedir?
Ne varmış bebeğin varsa.
Bu gün kadınlarımız öldürülüyorsa, şiddet görüyorsa, sosyal ve ekonomik baskı görüyorsa hep toplumun götünden uydurduğu klişeler yüzünden.
* Aman babasız çocuk büyütülmez (Hiç bir ebevyni olmayıpta büyüyenler var yurtlarda)
* Aaaa kocandır o senin, olurmu kızım öyle şeyler, ne ayrılması hadi evine (diyen salak anneler)
* Evlenip boşanmış kadına açık kapı gözüyle bakılması, hepsinin vurdurmaya hazır beklediğinin düşünülmesi (abazalıktan odun gibi yanan çük beyinli hemcinslerime gelsin bu)
* Ailem dağılmasın, yuvam bozulmasın napayım hayat işte (Eğitimsiz özgüveni eksik kadınların replikleri, sebebide onu iyi yetiştirmeyen, eğitimini almasını sağlamayan ana baba)
Bunun gibi bir sürü şey sayabiliriz. Bu ve benzeri sebeblerden dolayı kadınların hayatları zindan ediliyor. Sana hödük gibi davranan kocan belki dışarda cıvırlara kibarlıktan kırılıyordur.
Sevmiyorsan içinde nefret varsa hayatını zindan etme ! Belki kocanda aynı şeyleri düşünüyor...
Tabi objektif düşünmek gerekli, onun penceresinden bak birde. Belki de onu memnun edecek bir eş olmadığın için bu şekilde davranıyor olabilir.
İki tarafında tüm kartlarını iyice okuyup tahlil ettikten sonra hayatını yönlendir. Sonuç ne olursa olsun şunu unutma, kendi mutluluğun çok önemli 'Bu hayata bir kere geliyorsun, istediğin gibi yaşa' tekrarı yok !!!20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle sohbet edeceğin herşeyi paylaşacagın biri varsa onunla konuş bu seni psikolojik olarak rahatlatacaktır daha sonra önce bir iş bulup ayaklarının üstünde durmaya çalış gerekirse ailenin yanına git onlar seni sahiplenecektir ama güvenilir bir dosttan mutlaka destek al derdini anlat ona
02 Yorumla
Soran+1 yılherşey herkese anlatılmıyor ne yazık ki çalışıyorum zaten bende burada paylaşıyorum işte
Sana bir şey deyim mi okurken ben gıcık oldum. Madem işin var önce ona muhtaç olmadığını göster özgüvenini göster. Kendine bakım yap biraz sakın ha kendini ezdirme kocana o seni aşağılarsa sende onu aşağıla seni keybetme korkusuyla baş başa bırak. Hatta gerekirse kendine çiçek hediye yollat. Kızarsa ve senden bilirse kim olduğunu bilmiyorum senin göstermediğin ilgiyi ve sevgiyi gösteren başkaları var ama ben seninle evliyim dersin. Ayrıca sen onun çocuğunun annesisin onun ailesi sen ve kızınız diğer ailesi ikinci planda ama bunu onunla konuşma hatta bir süre onunla konuşma ve ilgilenme işe git süslen püslen bebişini al dışarı çık arkadaşlarınla bir şeyler yap ona hayatının ondan ibaret olmadığını göster götü kalkmış bacım kocanın bunlar ilgiden sevgiden anlamazlar
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgösterıyorsa göz dağı ver. topla eşyalaını gıt baba evıne. ıkı gun sonra almaya gelırse anlarsın nıyetını. arayıp sormazsa zaten umrunda değilsindir evlılığı uzatmanında bır anlamı yok. alamazoyle kafasına gore bebeğı. bebek olan bırını babaya vermezler
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum ama şu an izin hakkım yok
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
49Cevap
Karısını, sevgilisini, kız arkadaşını neyse başkasının yanında hönkürürcesine azarlayan rencide eden tiplerden tiksiniyorum bildiğin. Adam olduklarını zannediyolar. Sabır diyecem bebek varmış diye ama o da bir yere kadar, sonuçta mutsuz bir aile de büyümek istemez bence..
10 YorumlaEnnn iğrendiğim şey bak bu. İki insan yüzü görünce hemen rencide etmeye, kötülemeye başlayan erkek. Babamda anneme yapıyordu. Ben gördükçe ben soğuyordum babamdan, annem nasıl soğumasın? İnsan eşinin gönlünü hoş tutmaya çalışır ya. Ailesi de önemli ama sende onun ailesi oldun artık seni de düşünmeli orta yol bulmalı. Haklısın ben sana haksızsın demem, diyemem.
00 Yorumlabu eşinizle aranızda iletişimin olmadığını gösteriyor. meseleyi direk aileye bağlamanız biraz da sizin önyargı ve peşin hükümlü olduğunuzuda gösteriyor. Eşinizin hakknızda eleştirel yön buluyorsa bunu düzeltmeye çalışın eşinizin eleştirel yönü var ise bunuda sadece başbaşa kaldığınızda uygun bir üslupla söyleyin ve onu yaptığı gibi yapmaıdğınızı laf arasında hissettirin. Bende iletişiminizi yeniden kazanmak için eşinizle birlikte aile tarapistine gitmenizi öneirirm.
00 YorumlaOncelikle senin kesin kararlar alman gerekiyor. Onunde iki yol var ya bunlari sineye ceker katlanirsin ya da bosanir hayata yalniz devam edersin. Bebegim var diyerek mazerette bulunma. Cunku cocuklar mutsuz anne babayi iyi tanir ve hisseder. Kocan alistigi seyleri birakmaz seni sindirmeye calisacaktir. Guclu ol ve asla geri donme. Yalniz degilsin
04 Yorumla
Soran+1 yıleşim boşanmak istiyorsan sen bilirsin diyor kapıyı gösteriyor açıkcası kızım bende kalır falan diyor sinirleniyorum ama ben kızımın büyümesini istiyorum mutsuz olmasını istemiyorum başkalarının hayatlarına özensin istemiyorum
Soran+1 yılondan soğudumu soğuduğumu ailesiyle beni dengede tutumadığını dile getirdim sen ailemi kıskanıyorsun diyor hergün ızdırap
ben şunu derim yeni evli çiftlerde ilk 3 yıl zor geçer çünkü erkek korkak olur neden. belli ortam var aile bagımlısı olan erkeklerde bu baskıcılık daha çoktur. ve eşini ailesinin yanında sahip bile çıkmaz onlar agır basar. arkadaşlarını tercih eder. derimki sana bırak nasıl isterse öyle olsun zamanla anlar ama pişman olur. sen allahın sana verdiği en güzel şeyle ugraş. tatlı bir evlat vermiş ne mutlu sana zaman en iyi ilaçtır allaha havale et yeter
11 Yorumlaçocuk varsa cocuga yazzk ayrlma ama şu aileyi ön planda tutma kndi aile içi içn çok sıkıntilı bunları onunla koniş pek degişmyeck ama ne diyim alllah sabır versin yardmcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yıldefalarca konuştum onları kıskanıyormuşum
+1 yıliçler acısı bir durum. umarım aileniz yıkılmaz.
yaşınız kaç? kaç yıllık evlisiniz? çocuğunuz varmı? çalışıyomusunuz?
bunları merak ediyorum. yani kendi açımdan bir değerlendirme yapmak istiyorum.
sakıncası yoksa yazabilirmisiniz.02 Yorumla
Soran+1 yıl29 yaşındayım kamuda çalışıyorum 2 yıllık evliyim ve 7 aylık kızım var
- +1 yıl
biraz çocuğun sorumluluklarından dolayı zorlanmış olabilirmisiniz?
bebek henüz küçükmüş. en zor günleri şu anda farkındasınız demi.
bence bebek birazdaha büyüyünce. eşinizle birbirinize ayıracak daha fazla zamanınız olacak ve herşey düzene girecek.
+1 yılBana özelden yaz. Aynı duyguları taşıyan bir erkekle aynı fikirleri paylaşmak istersen. Çünkü benim buna ihtiyacım var. Kesinlikle aynı duygular kopyam gibisin. Yardımcı olabiliriz psikolojik ya da fikir olarak.
00 Yorumla
+1 yılbiraz ayrı durmanız lazım- ailenin yanına 1 hafta 10 gün kalmaya git, ben nerde hata yapıyorum de unutma ne kadar bağırırsan bağır, susan birisini yenemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılevde iki yabancıyız zaten çok mecbur kalmadıkça konuşmuyoruz bile
+1 yılEşinle konuşman gerekiyor. En nefret ettiğim şeylerden biri de budur. Başkasının yanında eşini çocuklarını yanı kısaca ailenden birisini kötülemek kızmak. Kesin konuş eşinle..
08 Yorumla
Soran+1 yıleşimle defalarca kez konuştum benim huyumu biliyorsun o zaman beni sinirlendirme diyor
- +1 yıl
Sende onu rezil et. Ne yaptığını kendisine farkettir. Kusura bakma ama tam Hıyar mış kocan. Böyle davranırsan devam edecektir. Sen onu rezil rüsva et aiesinin yanında. Niye yaptıgını sorarsa. Huyum değişti de.
- +1 yıl
Aynı taktiği sen uygula anladın mı?
Soran+1 yıliş daha da kötüye gider diye korkuyorum
- +1 yıl
Peki her zaman böyle mi olacak? Yani bu kadar anlayışsız sa illa bir yerde ipler kopacaktır. Korkmamalısın. Kocan bile olsa evde sana herşeyi desin sen ona de ama. Mİllete etiket etmeye gerek yok.
Sonuçta seninde bir gururun var. O eğer bunu farkedemiyorsa sen farkettir. - +1 yıl
Ben de normalde bunları söylemek istemem. Ayrılırsınız falan çok üzülürüm. Senin için ve küçük çocuğun için. Ama böyle devam ederse de bir gün ipler kopar.
Yine en iyisini sen bilirsin...
Soran+1 yıldefalarca kez düşündüm her gece ayrılıcam diye karar veriyorum ama bebeğimi görüne erteliyorum gittiği yere kadar diyorum düzelsin diyorum düzelicek hiç bir durum da yok ne yazık ki
- +1 yıl
Senin korkun boş. O senden daha çok korkar. Bir erkek için kadınının evi terketmesi kadar kötü bir durum yoktur. Ben evi terket veya ayrıl demiyorum. Öyle davran anladın mı?
Yani eşininde biraz kendine çeki düzen vermesi lazım. Sonuçta eşisin Doğacak çocuğunun annesisin.
Sürekli böyle davranırsa alışır. Alıştırma seni ezmesine.
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurada bulacağın tek cevap '' gel ben seni iyi ederim '' cevabıdır, yanlış yerde yanlış cevap arıyorsun...
00 Yorumla
+1 yılBir kere problem başladıysa adamın her yaptığı sana batmaya başlar. Sen bunu yansıtınca bu seferde senin her yaptığın adama batmaya başlar, böyle devam edersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten öyle
- +1 yıl
düzeltin o zaman. Çok zor değil
Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı. Evlenir evlenmez doğurmayın arkadaş ne aceleniz var. Şimdi boşanmış rahat rahat kahvaltını edip keyif yapıyor olurdun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum... :S
Karşına oturup sakin bir zamanda kavgasız gürültüsüz canımlı cicimli öperek koklaşarak sakin sakin konuşmayı denesen? ;)02 Yorumla
Soran+1 yıliçimden ona yaklaşmak gelmiyor ki işten eve gidince mutsuz oluyorum normalde insanın en mutlu olduğu yer ailesinin yanı evidir ne yazık ki ben de tam tersi
- +1 yıl
Ama bunları konuşmadığın için oluyor bunlar :S
Neden konuşmak istemiyorsun isteğin yok? sevmiyorsun tahammül bile edemiyorsun da ondan :S
Halbuki sorun olmaya başladığı günlerde biriktirmesen anında küçük sorunları çözsen şimdiki gibi DAĞ gibi büyütmesen :S
Neyse görmek konuşmak istemediğin kadar istemesen bile bir şekilde konuşmayı dene durup duruken değil ama başbaşa afedersiniz nasıl söylesem sevişeceğiniz gün daha başlamadan sokul yanına canım benim falan de işte şu şöyle olsa bu konuda beni üzüyosun ama hayatım de ters tepki verirse sende celallenme sakin de ne bu sinir de hiç bişey konuşmayacakmıyız bir tanem biz de alttan alarak hallet bu işleri nortmal günde değil bak sıcak aşk erotik olduğu zaman aç sıkıntını... Birde kadın olacaksınız yahu DİŞİLİĞPİNİ KULLAN BE ARKADAŞ YAHU :@
+1 yılBöyle hayat devam eder mı? Gıt aılenle kal bebeğe de acıma neden acıyosun? Ilerıde ergenlıgını evdeki kavgalarla mı gecırsın yoksa anne baba ayrı mı? Hen kendı psıkolojını de düşün, baktın sevmıyo ayrıl gıtsın.
00 Yorumla
+1 yılAvukatla gorus. Eger ailesine duskunse, psikolokl gorussende fayda etmez. Allah yardimcin olsn canım
00 YorumlaBence oturup konusun aranızda ki sorunları halledebilirsiniz, bebek var sonucta
00 Yorumlaabla kendisine soyle bana böyle davranma diye konusucaksın konuştuktan sonra yine böyle davranıyorsa... anladın sen
02 Yorumla
Soran+1 yıldefalarca kez konuştum boş ne yazık ki
- +1 yıl
abla ne yazıkkı erkeklerın cogunlugu böyle evlenmeden once farklı evlendikten sonra farklı
devlet memuruysan boşan çocuğuna tek basınada bakabılırsın veya kocana bır anda çıkış patla şaşırsın ya da soyle yap sende onu arkadaşlarının yanında rencıde et arkadaşlarının yanında ona patla cıkıs ters psıkolojı ona bı kacgun yuz verme ayrı yat
+1 yılbir süre kendi içine kapan ve sabret. onlardan bağımsız yaşa bebeğin ile ilgilen ve eşinden bişey bekleme ilgi vs.
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an o durumdayım zaten hiç muhatap bile olmuyorum onu ailesine bıraktım
- +1 yıl
zaman gösterecek ne olacağını ya hatasını fark edecek ya da daha beter ama sen beklenti içinde olma iyi olacaksa da kötü olacaksa da yoksa daha da üzülürsün
+1 yılSevmesende kocan neticede. Ya bebegin icin katlan ya da herseyi goze al ayril. Neticede hayat senin. Sonuclarina katlanacak olan sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılne yazık ki söylediğiniz gibi hayatta hiç birşey insanın istedği gibi olmuyor
- +1 yıl
Aynen oyle. Hakkinizda hayirlisi olsun.😶
+1 yılanlıyorum bebeğin için boşanmak istemiorsunda peki böyle daha ne kadar devam edebilirsin sonunda iyice psikolin bozulacak
01 Yorumla
Soran+1 yılgittği yere kadar götüreceğim bakalım hayırlısı
Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Uzun ilişkilerin sonu evlilikle bitiyorsa cok nadir zaten mutlulukla yasanıyor o evlilik. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılben de bunu kanıtlamış oldum gerçekten öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtur konus esinle tatile falan gidin ya da ne bileym kacamaklar yapin bir sekilde beraber esinle vakit gecir ona tekrardn asik olmayi dene olumlu dusunki olmlu olsn
02 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor olmuyor ne yazık ki küçük bir lafı bile batıyor büyüyor gözümde herşey
Cevap sahibi+1 yılPeki tuhaf oluck ama biri buyu yaptrms olabilrmi bktrdnmi?
+1 yılBurada fermuarini çekemeyen kişiye bunlar sorulmaz gidin uzmanla çözüm bu konular aile uzmanları ile çözülür
02 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle haklısınız tabi ama bir umut işte arayış
- +1 yıl
Sakin... Arayisinizi sağlık danışmanı uzmanlarıyla yapın
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu hayatta hiçbir şey insanın mutlu hissetmesinden daha önemli değil. çocuğun sorunlu bir ailede buyuse daha fazla sorun olmaz mı?
00 Yorumla
+1 yılKapı gösteren adamın hayatında 2. Bir kadın daima vardır unutma.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. oturup konusun boyle gıtmeyecegını dıle getırın calısıyorsanızda ona bagımlı degılsenızde işiniz dhaa kolay..
00 Yorumla
+1 yılBize soylicene kendisine anlat bunlari belki duzelir
01 Yorumla
Soran+1 yıldefalarca kez anlattım ama boş duvar taş anlıyorsa o da anlar
bir gün al karşına durumu anlat zaralarını bilgisi olsun sonra devam edıyorsa zaten sevmıyordur demektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılben dile getirince o kadar alakasız şeyler söylüyor ki yani normal bir konuşma bile tartışmaya dönüşüyor hemen normal yollarla konuşmak imkansız
Aile & Toplum konusunda 12,7b cevap paylaştı. aılen sana sırt cevırıyorsa , zından olan bu hayatı yaşamaya mecbursun !!!
00 Yorumla
+1 yılEsinle konuşmayı dene bence, konuşarak çözülmeyecek birşey yok hayatta
04 Yorumla
Soran+1 yılinanın konuşmak çözüm olmadı hiç
- +1 yıl
Çalışıyor musun?
Soran+1 yılevet çalışıyorum
- +1 yıl
O zaman vakitlice ayrıl yolunu çiz bebek büyümeden
+1 yılSen evli durdukca bebeğin psikolojisi daha çok bozulur
00 Yorumla
+1 yılİşte benimle aynı kişi ama iki oğlum var ayrilamiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılinsanı bağlayan sorumluluklar olunca iki arada bir derede kalınıyor sizinde söylediğniz gibi
- +1 yıl
bana yazarmısınız bir cvb
+1 yılKatlanacaksın sıkılıp bunaldıkça paylaşacaksın sıkıntını bir yerden sonra çözüm buluruz
04 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmak fayda vermiyor bende artık konuşmamayı seçtim konuşturmuyorum
- +1 yıl
Burada çözelim birlikte
Soran+1 yılama nasıl
- +1 yıl
Bulunur bir yol elbet karagün kararıp kalmaz ya
medeni insan gibi konuş karısı olman ona o hakkı vermez kölesi değilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılama o bunları anlamayacak kadar cahil bende onun bu özellikleri görmedğim için körüm
Soran+1 yılalışkanlık var ama aşık değilim yani tahammül edemiyorum ona
Gizli Üye(36-45)+1 yılHergün eve sarhoş gelip karısını kemerle kırbaçlayanların olduğunu düşün ve katlan.
04 Yorumla
Soran+1 yılama iyi örneklerde var onları düşününce üzülüyorum o da laflarıyla kırbaçlıyor
Cevap sahibi+1 yılGüzel kardeşim, kendinden iyilere bakarsan hep imrenip durursun. Evlilik çok önemli birşey bir kere karar veriisin şansına ne çıkarsa ondan sonra neredeyse dönüşü olmaz. Başkalarının yanında seni rencide etmesi gerçekten çok iğrenç bişey. Konuşsan laf anlamaz mı bu yontulmamış odun? En azından başkasının yanında beni küçük düşürme desen?
Soran+1 yıldiyorum sen benim sinirli bir insan olduğumu biliyorsun ona göre davran diyor mesala bir konu hakkında konuşuluyor çok bariz düşüncesi saçma geliyor bana ordakilere de mesala diyorum ki ben senin gibi düşünmüyorum sen yanlış düşünüyorsun diyor ki sen eşeksin o yüzden hani böyle çok basit şeylere bile tahammülü yok yani
Cevap sahibi+1 yılAnladım öyle yap sende düşüncesini beğenmesen bile ses çıkarmayıver. Hiç birşey kaybetmessin. Belkide adam neden hiç birşey söylemiyorsun diye dikkatini çeker. Sende o zaman da hakaret ediyorsun diye yüzüne vurursun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle yaşamayı öğreneceksin
annem 3 çocukla yıllarca nasıl dayandıysa öyle şimdi biz büyüdük kimse anneme laf söylemez babam dahil00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene Danış emin ol o sana bir yol gösterecektir
02 Yorumla
Soran+1 yılailem onunla evlenmemi istemedi ben zorladım onları da şimdi utanıyorum onlara bunu anlatmaya yüzüm yok ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılAz önce trt 1 de tıpkı senin gibi bir bayan aradı tek fark çocukları yoktu bulabilirsen TRT1 iyi fikir adlı program ı nı izle bu gün ki bölümünü belki yardimı dokunur
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Esine dedin mi bu yazdiklarini
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ben bir şeyi gizlemem ailesine karşı olan hislerimi de söyledim ben onları kıskanıyormuşum
+1 yılAdam ne burcu çok merak ettim.
10 YorumlaBir de ona sormak lazim senden sikatlyetcimi diye
11 Yorumla
Soran+1 yılillaki şikayetçi olacaktır ama o bana bir adım atsa... yok yani samimiyetsiz
+1 yılCanım Allah' yardımcın olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun
+1 yılo evlilikle ömür bitmez
02 Yorumla
Soran+1 yılbitmiyor bitmiyor
- +1 yıl
Çocuğum diyorsun ama kendine yazık ediyorsun. Çocuğunla kendine yeni bir düzen kurabileceksen ayrılman en sağlıklısı.
Hoop konuma geldik. Ne kadarlık evlisin
00 Yorumla
+1 yılBebeğin İçin Dik Duracaksın Bacım..
02 Yorumla
Soran+1 yılmücadelem onun için inşallah
- +1 yıl
ALLAH'A, Dua Et, Şüphesiz ALLAH (C. C.) Zorda Kalan Kullarına Yardım Eder.
+1 yılBoş ol boş ol boş ol! 3 kere...
01 Yorumla
Soran+1 yılbebeğim var onu bu duruma sokmayı göze alamıyorum
+1 yılayrıl kızım nden zorluyon boş boş
00 Yorumlabu hissettiklerini eşinle paylaştın mı hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyor ama umursamıyor ne yazık ki
srn1903koc ekle aynı dert bendede var
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum hemen çocuk yapmayı
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten çocuk olduktan sonra ailesi bize yerleştikten sonra başladı problemlerimiz
- +1 yıl
Ulan ailesinin sizde ne işi var özel hayat diyr bişey kalmamışki zaten
+1 yılcıkmazda olmak cok zordur gercekten
01 Yorumla
Soran+1 yılevet zor çözüm bulamamak herşeyden medet ummak hele sonu düşünmek...
en iyisi destek almak
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl destek psikolojikse onun içn verdikleri ilaçlar insanı deli ediyor ve bağımlılık yaratıyor
einle otur konus bı kez daha
02 Yorumla
Soran+1 yılo konuşmadan anlamıyor at gözlüklü insanlar vardır ya benim doğrularımı kabul etmek zorundasın mantığında
Konusmayi denedin mi hic
00 Yorumla
+1 yılkonuşmayı dene olmazsa profesyonel yardım alın
00 YorumlaSeverek evlenmişsin bacım ne değişti evlenince?
02 Yorumla
Soran+1 yılailesi geldi bize ve birdaha gidemediler ve sadece anne babası değil her gün işe gidiyorum kardeşiyle eşide bizde yorgun yorgun nefret ettiğim insanlarla zaman geçirmekten nefret ediyorum demek ki herşeyin bir zamanı varmış bizim zamanımız da geçmiş diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışıp kendi ayaklarının üstünde dur
01 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyorum bana diyor ki ben istemesem çalışamazsın emek etmissin diye de birşey söylemiyorum bu da engllemiyeceğim anlamına gelmez diyor
+1 yılseni cok iyi anliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPes etme, bebeğin için savaş !
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMod on!
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatını zindana çevirme boşan gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılboşanmak dile kolay geliyor ama ne yazık ki icraata gelince bazı şeyler insanı tetikliyor içim içimi yesede midem alt üst olsada katlanmak zorundayım düşüncesi oluyor
Cevap sahibi+1 yılozaman böyle çekmeye devam edeceksin sevmedigin biri için
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği