Eşimin ailesinden nefret ediyorum?

Merhaba kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Ben eşimin ailesinden nefret ediyorum. Çünkü nişanlılık ve düğün arasındaki süreçte hiç bir şeye ellerini sürmediler bence. Eşimin babası emekli köyde de 1-2 tane tarlaları var. Düğün sürecinde sadece 120 gram bilezik aldı, benim gelin bohçamı hazırladı ve bayramda bana 1 altın bileklik aldılar eşimin annesiyle babası, geriye kalan her şeyi biz eşimle yaptık borçlanarak, eşyalar düğün salonu gelinlik damatlık vs. İkimizde memuruz bu arada. Eşime ailen hiç bişey yapmıyor dediğimdeyse emekli adam bir birikimi yok 120 gram altın altın aldılar bunları yaptılar fazlasını yapamıyorlar diyordu. O zaman tarlalarını satsınlar diyordum kavga ediyorduk sürekli. Bu süreçlerin sonunda onlardan nefret eder hale geldim. Ha uzaktalar senede 10 gün görüyoruz. Evime yediğime içtiğine aldığıma laf etmez karışmazlar bana da bi laf etmezler ama bu nişanlılık sürecinde yaşananlardan sonra nefret ediyorum ve eşimle sürekli tartışıyoruz bi akıl verin ne yapabilirim?

Eşimin ailesinden nefret ediyorum?