Eşimin ailesinden nefret ediyorum?

eşimin ailesinden nefret ediyorum evleneli 3 sene oldu en başta bizim ev alma durumumuz yok diyip bizle yaşarmısın dedi kaynana kişisi sonra düğün arefesi ben pek anlamam altın işlerinden ve istemeyide sevmem diyince kocam olacak s. lak ciddiye alıp sadece bir söz bileziği birde 5i biyerde taktılar sonra ev almadılar tabiki (ama abisinin evi var) evlendik oturduğumuz ilk ev benim çocukken aile evimiz olan dedemin babam evlenirken ona aldığı ilk ev yani orası boştu orada oturduk sonra ev eski olduğu için yeni eve taşınmak istedim kiraya geldik eşimin ailesi hâla oralı değil bi ev alalım şunlara demiyor ama altlarında transit araba mevcut ticaret işi ile uğraşıyolar ama "paraları yok" yersen herneyse şimdide çıktımız evi kirayı verip bu evin kirasını karşılıcamızı öğrendiler slk kocam saolsun herşeyi ötüyor anasına. ne bir yardım ne bir şey hiç bişi yok o taraftan anca akıl verirler sülaleside dahil! evime gelmelerini ve iletişime girmelerini istemiyorum ama aptl kocam ailesine toz kondurmuyor. Ne yapmam lazım akıl verin kafayı yiyicem

Güncellemeler
5 ay
düğünde takılan altınlarla dükkan açıp onuda batırdı apt. l kocam beynsz şimdi dursaydı ev alırdık belkide
Eşimin ailesinden nefret ediyorum?