Kocamı her tartısmada aşağılıyorum aılemın yanında da onun aılesının yanında da kım kavgamıza karıssa aşağılıyorum kocamı çünkü benı her kavgada haksız ilan edıyor ve benı benden vazgeçmekle tehdıt edıyor artık sıkıldım bu durumdan ve sürekli beynımdr kötü şeyler kuruyorum onun yapacagına daır ve ona yansıtıyorum kavga ediyorum sen böyle şöyle yapıyorsun dıge benden söğütlü bu durumd?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılEvvela tarafsız şekilde şöyle belirteyim karı koca arasında kavga hırgür vs olur bunlar inlar edilemez gerçkler ama bu tür durumlarda olgun kalabilmek en büyük erdemdir zordur o anlarda ama başarmak erdemdir kanaati daha çok kazandırır ama öte halde aynı tarz veya benzeri karşılık vermek anlık hakverenler yarın birgün tepende boza pişirir hatta yüzüne vururlar haklı dahi olsan seni kötülerler ayıplar araya fesatlık boş konuşmalar her türlü şey çıkar ev bark dağıldıktan sonra hepsi yoluna bakar olan bir yuvaya olur eşler arasındaki olan şeyleri aileler görmemeli şahit olmamalı ilerideki tehlikelerin ekilen tohumu olur başbaşa kaldığınızda dilediğiniz gibi ifadeler temaslar olur ama aile ve başkaları gördüğünde öyle şeyler oluyorki hainlik bile edenleri çıkıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanızın, kişiliğine göre değişir bu durum. Şayet ben , bana saygısız bir kadınla evlenmem bile. Şöyle ki eşinizin karizması yüksek ve kadını yönetebilen alfa erkekse , seni çok rahat boşar. Zira böyle erkekler, çok yoğun talep görduğünden; seni boşaması zor değildir. Kendi yaşından 10 yaş küçük bir kadını dahi, baştan çıkarıp evlenmek isterler ki bu siteden bir ayda iki kadın benzer olaydan şikayetçi. Erkek de çok şanslı olup kadın hemen boşanmaya razı olmuş.
Lakin erkeklerin çok azı alfa erkek olmakta. Büyük çoğunluğu, hanımcı beta erkek. Beta erkekler; Kadını tarafından ezilen, aldatılan ve saygısızca davranılan erkeklerdir. Kadına da hiç bir şey demezler. Çok azı, şiddete meyillidir ve aldatıklarında öldürler ; affetmezler. Yani beta erkek türü, hanımcı ezik olduğundan; başka bir cesur ve baskın kadın tarafından elinden alınmak istenmedikçe, kesinlikle boşamaz. Aldatılsa bile affeder ;bu ezik sözde erkekler. Kanımca senin eşin de beta. Bu yüzden bir kadın, elinden almak istemedikçe ; boşamaz. Maddi durumu iyi değilse, kimse elinden almaz. Çünkü kadınlar, kendisini yönetilen erkek ister ; ezebildiği zayıf erkeği ise sadece maddi durumu iyiyse kabul eder. Maddi durumu iyi olması şöyle : ortalama on yaşında evi olacak +30.000 üstü maaşı olacak
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin bir pik noktası var. O noktayı aşarsan, elinden kurtulamazsın.
Geçen bir video izledim yabancı bir ülkede.. Kadın sürekli yanındaki adamı aşağılıyor, hatta vuruyor felan. Adam korkuyor vs..
Ama adamın sigortası atınca, kadının saçından yakaladığı gibi evire çevire dövüyor araba kullanırken..
Erkeklerin gücünü sınamayın.. Onlar sizin evlatlarınız değil. Gücünüz yetmez..
00 Yorumla
Eşinin senden soğumasından ziyade, iletişim dilinizi değiştirmeye çalışmalısın. Sorgulayın bunu neden yapıyor? Ve siz bunu neden yapıyorsunuz?
Kendinize saygınızın olmadığı bir yerde kalmak neden istiyorsunuz?
Kendi kendinize çözemiyorsanız bir destek almalısınız.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
75Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılSallamasyon gadası
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSoğur evet
00 Yorumla Günümüz evliliklerinin en büyük problemi ne yazık ki çiftler arası saygı yoksunluğu. Gayet farkındasınız ki ne sizden köy olur ne eşinizden kasaba ancak gördüğüm kadarıyla mecburi bir evlilik sürüyor. Siz aç kalmaktan, çocuksuz kalmaktan, kendinize yetememekten korkuyor, size göre yanlış olan bir adama katlanıyorsunuz. Yine siz, aynı adama olur olmadık yerlerde hakaretler ediyorsunuz. Aslında sisteminiz oturmuş. Siz hakaretten vazgeçin ve kabullenilmiş çaresizliğin tadını çıkartın :) Ne desek boş, bu devran böyle sürecek.
37 Yorumla- +1 yıl
Oda benınaılesıne ezdırıyor babas benı dövdü
- +1 yıl
Kımse bana sahıp çıkmıyor
- +1 yıl
Mesleegm de yok kaçarak evlendım bebek var
- +1 yıl
Ben anı sınır patlaması yaşıyorum
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin hatan erken evlilik yapmakla olmuş zaten, madem sürekli kavgalı bir evlilik olacaktı neden buna evet dedin ki ya da bunun için çabaladın
Ben bunu anlayamıyorum işte, kızlar 18 bastımı hemen kendilerine evliliğe atmaya çalışıyorlar sanki tek kurtuluş yolu bu gibi sonra da kötü bir adamın içini bile bilmeden evlenince ortaya çıkıyor ve bu şekilde en büyük hataya adım atıyorlar
Ben kaderimde ki insanı bekliyorum ve şu an öncelikle mesleğimi geleceğimi kurmaya odaklıyım, evimi aldıktan sonra evliliği düşünüyorum14 Yorumla- +1 yıl
Kaçarak evlendım ve eşim benı hamıle hamıle babasına dovdurdu kendısı de dövdü benı aılesıne ezdırıyo
- +1 yıl
On defa gıttım ama boş kımse sahıp cıkmoupr annem babam ayrı ne yapsam bebekle
+1 yılAslında cevabını seninde bildiğin güzel bir soru sormuşsun bu sorunu yaşayan evli çiftlere örnek soru niteliğinde tebrikler öncelikle✨Eşini ailesinin yanında azarlar aşağılar küçümsersen en ufak kavgayı onların yanında dahi yapıyorsanız adam senden soğur ve aileside seni çirkef gelin ilan eder. Evlilik bu acı tatlı günler olacak eşinle birebir tartışacaksanız tartışmanız lazım sürekli iyi olmakta sorunlu çift olmaktır. Eşine de bu konuda rahatsız olduğunu aileler yanında sorunlarınızı dillendirmemeniz gerektiğini söylemelisin. Sizin yarın bir gün aranız iyi olur ama ailelerin aklında hep kavgacı geçimsiz olarak kalırsınız eşinle birbirinizi seviyorsanız aşılmayacak konu değil🌺
10 YorumlaBir kadın erkeğini rezil de eder vezirde eder diye bir laf vardır. Sen rezil eden tarafı seçiyorsun. Ve bunu yapma sebebin tartışmalarda haklı çıkamamak.
Erkekler gururlu ve onurlarına düşkün varlıklardir. Bu tarz onur kırıcı davranışlarla aranızı daha iyi yapamazsın.
Oturup, önce bir şapkanı önüne koy. Gerçekten haklı misin? Bu tartışmaların sebebi ne? Sorunun köküne in. Sonra al kocanı karşına olgunca tartışmak için değil çözmek için konuş. Ne istediğini, nelerden muzdarip olduğunu söyle, ve hatalarını dile getirerek özür dile.
Unutma, erkekler nasıl biçim verirsen o şekli alırlar. Karşında halihazırda senden vazgeçmeyi dile getirmiş bir partnerin var. Egonu bir kenara bırakarak olgunca davranmayı öğren.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisini yapıyorsun biliyor musun aynı durumdayız ne ailesinden ne de kendinden bir değer görebildim şimdi sürekli herkesin içinde tartışıyoruz ve birbirimizi aşağılayıp duruyoruz ben ondan soğuduğuma göre o da benden soğuyordur diye düşünüyorum sizin durumda da soğuyordur
12 Yorumla- +1 yıl
Evet oda benı dövüyor aılesı ıcın babası gıyımıme karışıyo yememe içmeme gezmemr karışıyor kocamı dolduruyor kıcam gelıp benı dövüyor çok aılecı ve bana para vermıyor ihtıyaclarımı karsılamıyo bende de sabır bır yere kadar yanı
Cevap sahibi+1 yılOf sizde durum daha da kötüymüş Allah yardımcın olsun seninde benimde bizim gibi olanların da kocan yokken ailesi ile iyice yüz göz ol tartış veya hiç konuşma bildiğini yap
+1 yılDikkat et.. soğumak bile az kalır. Sohbet.. muhabbet biter. Gerekli haller dışında iletişim kurmak isteyebilir. Cinsel anlamda da ona çekici gelmemeye başlarsın. Evliliğinde tarif ettiğin gibi davranan bir kadın profiline hiç bir erkek sarılmak istemez. Peki.. neden böyle davranıyorsun? Böyle davranmana sebep olan şeyleri ortadan kaldırman lazım. Evliliğinde mutsuz olursun.
03 Yorumla- +1 yıl
İlk önce Türkçe ve sonrada saygı öğren. terbiyesiz.
- +1 yıl
Ve ilk önce sen kendini onun yerine koy. Aynı ortamlarda.. o sana.. senin bugün ona davrandigin gibi davransa ondan soğurmuydun? Sorduğun sorunun cevabını bu şekilde daha kolay bulursun. Eminim akşam yanina dahi yatmazdin.
- +1 yıl
Benı dovuyo
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabiki soğur… Şöyle car car kavga etmeyi şirretlik etmeyi marifet sanmayın. Ağır ol, hanımefendiliğini koru her zaman. Tepki koymanın tek yolu kavga değildir. Karı koca arasındaki mevzu ailelere taşınmaz onların yanında tartışılmaz. Evinizde yap yapacağını
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun.
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAferin böyle devam et erkeklik gururunu kır sürekli adamın sonra o da dışarda başka bir kadın iki iltifat edince indirsin yelkenleri hemen suya kapsın kocanı vah vah dersin.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılSenden soğumakla kalmaz ailene ve ilişkinize dair saygısı kalmaz bu durum çekilmez olur. Bu cinsel hayatınızada yansır tatminsizlik içerisinde ayrılığa doğru geçiş başlar. Bu problemi çözmelisin umarım mutlu olursunuz 🙌🏻
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılzaten soğudukları için bunları yaşıyorsun... en önemlisi böyle şeylere izin verdiğin için..
kızma ama sen eşek olur isen sırtına binen çok olur.. olma eşek
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Yani soğur tabiki, bir erkek için aşağılanmak çok kötü bir durumdur heleki bir ortamda , gururu ayaklar altına alınmış olur hemen soğumasa bile zamanla uzaklaşır.
10 Yorumla
+1 yılhak edene hak ettiğini vericeksin soğursa soğusun başka erkek mi yok zaten erkeklere köpek gibi davranınca daha çok kıymet veriyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle oda benı aılesıne ezdırıyo
Doğal olarak bir süre sonra soğur, bu evlilik bitmiş bile çiftlerin birbirine saygısı kalmamış.
12 Yorumla- +1 yıl
E napak katlanmak lazım
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu şekilde ailesinin yanında aşağılarsan soğur tabikide. Karşılıklı anlayışı olmanız ve sorunları dışarı yansıtmadan kendi içinizde çözmeniz lazım
00 Yorumlaİyi yapıyorsun bu yolda devam ed.
Sonra biri gelir kocanı kandırır, sonra da aldatıldım diye soru açarsın. Devam devam.
02 Yorumla- +1 yıl
Canım benım oda benı dövüyo bana para vermıyo
+1 yılSoğumuştur büyük ihtimalle. Her evlilikte tartışmalar olur ama bu sizin aranızda özel bir durum , bunu yalnızken sakince aranızda konuşup halledebilirsiniz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Keşke yapmasanız.
Sınırdır geçer ama o sözler unutulmuyor ve evlilikler kolay kurulmuyor.
Bence oturup konuşmayı deneyin, rahatsız olduğunuz durumlardan bahsedin00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haklı. noktalarin vardır ama aranızda çözmeye çalışın bunları. Ben diliyle anlat hissettiklerini ailelerde girerse iş daha da büyür kimse evladına. laf edilsin istemez..
00 Yorumla
+1 yılBu hem sizi hem onu küçük düşürür. Kendinizi üzersiniz ayrıca. Bence başbaşa sağlıklı bir şekilde bu durumu konuşun
10 Yorumla
+1 yılAkılsızsınız ikinizde. Birbirinize saygınızı kaybettiğinizde bu ilişkinin bir daha düzelmeyeceğini bilmeyecek kadar hemde 😏
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnasına bacısına sövüyorum benden soğur mu , bazen suratına dışkı atıyorum benden soğur mu , geçen bıçakladım benden soğudu mu acaba
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocanda karekter yok. Soğumaz.
karekterli olsaydı ilk aşağalandığın da gereken tepkiyi verip haddini bildirridi sana.00 Yorumla kocanın yerinde olsam şimdiye koşa koşa uzaklaşmıştım senden.
02 Yorumla- +1 yıl
He canım oda benı dövsün aılesı dövsün aılesı gıyımıme karışsın yememe içmeme karışsın kocam onları savunsun onların sözüyle benı dövüp etsın bana para vermesın ihtıyaclarımı karsılamasın ben kötü oluyom
Erkek kadınla birebirkenn ne kadar aşağılanırsa problem çıkarmaz ama başka biri ki hele bu ailesiyse bence bunu yapmaktan vazgeç soğur senden
00 Yorumla
+1 yılKadın sığınma evine git çok cahilsin zaten bu kafa ile seni binbeter hale getirirler
02 Yorumla- +1 yıl
Nıye
- +1 yıl
Sebebini yazdım ama algı yok. Çingeneliği bırak sen bu kafa ile ne diye kocaya kaçtın aw daha kendini ifade edemiyorsun farkında mısın? Kadın sığınma evine git ama senin derdin kocasız kalıp kafayı yemek zaten. Kocaya kaçma sebebin de buymuş zaten. Biraz edep, adap öğren. Kendini geliştir biraz sonra şikayet edersin.
+1 yılBi gün o da seni öyle bir yere aşağılar ki o zaman hiçbir şey yapamaz. Seni sevdiğinden sesini çıkarmaz ama sabır da biyere kadar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Ailelerin yanında niye tartışıyorsunuz ki zaten. Hani aşağılamak zaten ne zaman olursa olsun sıkıntı da, öfke kontrolü lazım bi' tık.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki soğur tam tersi eşini yüceltmelisin sen eşine nasıl muamele edersen insanlarda eşine karşı öyle olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Çok mu zor saygıyı kaybetmeden kendini savunmak, düzgün bir üslup ile tartışmak?
01 Yorumla- +1 yıl
Çok ezdıırdı benı aılesıne
+1 yılEwet ewet, dewam. KS çakalları ayrılıp gelmeni bekliyo zaten.
04 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Boşanınca da it çakal peşinde koşarsın işte
- +1 yıl
Kım benmı
- +1 yıl
Ja
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım sen kaçarak evlendin ama senin sevgin bitmiş adamdan soğumuş sun
03 Yorumla- +1 yıl
Pekı neden bıraz uzak kalınca benı aldatır diye kırk takla atıyom
- +1 yıl
Var
+1 yılKaçarak evlendiğin için Kocan zaten seni siklemiyor ki
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılKadınlığından uzaklaşmış bir kadın, her zaman kavgacı bir kişiliğe bürünür. Sorun iki tarafta da var. Cahillikten başka sebebi yok bu durumun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizden bi yol olmaz, çocuğunuz yoksa yapmayın ve boşanın
05 Yorumla- +1 yıl
He senmı karnımı doyurcan
- +1 yıl
Ee sen de hem ayranım dökülmesin, niye aşağılıyon adamı o zaman
- +1 yıl
Ee oda benı savunmuyor aılesıne karsı küçük kardesı bılle benı ezıyo üstüme gelıyor
- +1 yıl
Ablacım ya bitiricen, ya homurdamıcan.
- +1 yıl
Ufff
Siz boşanim zaten saygı kalmamış daha da çok Gençsiniz ama yürümez böyle
01 Yorumla- +1 yıl
Param yok evım yok meslegım yok nadıl Bosanam
+1 yılTam bosanmalık kadinsin. Allah kocana yardim etsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Kocada suç var. Alfa bir erkege denk gelsen bu hareketleri yapabilir miydin bakalim
- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSoğumasa da soğuması gerekir. Umarım da soğur
10 Yorumla Dominant kadın
Köle ruhlu koca
Harika bir evlilik…10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben bile soğudum şu an. Niye aşağılıyorsun adamı günah
10 Yorumla
+1 yılHayır daha çok aşık olur sana …. Bırak aileleri baş başayken bile aşağılamamanngerek
00 YorumlaHem sorun saçma cevabı zaten belli hemde senin Türkçe'ni ben önce yazı yazmayı öğren.
00 Yorumla
+1 yılHiç sağlıklı değil ilişkiniz. Bir an önce bitmeli.
00 Yorumla
+1 yılSite popülasyonu hergün 40 yıl geriye gidiyor
00 Yorumla
+1 yılİçimdekilerini yorumlarda toparlayıp yazan herkese teşekkür ediyorum beni kurtardığınız için 😂😘
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kim olursa olsun senin eşin ahm*k bı Kadın/Erkek eşini küçük düşürür Akıllı olan ise yüceltir.
Ne kadar kötü olsada evinizde tartışmamız daha mantıklı baskasinin yanında değil..00 Yorumla
+1 yıltekmeyi yersin birgün kocanda ne gurursuz ne pısırık adammış
00 YorumlaKocana Allah sabır versin başka biri olsa atardı kapıya seni
00 Yorumla
+1 yılHerkesi sogutur bu tarz iliski. Sevgi eksikligi veya anlayissizlik var bence aranizda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNarsist eşi arastirin. Sizin boyle davranmaniza esiniz sebep olmus. İlk baslatan o. Bence hic asagilamaya calismayin. Bu sekilde tehdit ediyorsa siz boşayin.
00 YorumlaSen dua et seni terk etmiyor. İnsan gibi davran adama
00 Yorumla
+1 yılBu düpedüz şeytanlık haksız olmak başka aşağılamak Başka
00 YorumlaBen bayılırım libidom yükselir sado mazoşistim. kadınlara mesaj ilgileniyorsanız.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karşı tarafla bir sıkıntı yokta senin psikolojik sorunların var. Doktorunuza başvurabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBu ne saçma durum ve ne saçma soru? Siz bir psikologa gidin.
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten şaşırıyorum. Bir insan soru sormak için soru sormaz ki bu kadar saçma soru hiç sormaz. Trolll olsa böyle saçma trol olmaz. Yazık.
+1 yılAdam olsa hakkını verir ama yapacak bişey yok. ADAMINA denk gelmemişsin.
00 Yorumla
+1 yılYok aşık olur sana 😂
Belki çoktan kafasında bitirmiştir bile.
00 YorumlaSen ve senin gibiler gram zerre sevgiyi haketmiyorsunuz. Bu kafayla da ölene kadar sevgisiz kalirsin
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya haklı ve ciddi saygısızlık kusuru işliyorsun Başkası olsa çoktan seni boşardı buna emin ol Belli inançlısın ayrıca kusurda burdan var Hakkına giriyorsun bunuda ifade edeyim.
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem