AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
10 yaslarimda, babamin uzkatan akrabasinin ogluna, onun yasi 9 du :))) Bana buyuyunce ben seninle evlencem demisti. Sonra buyudu, unuttu. Ama biz baska yere tasinmistik. Meyse bir gun gorustuk ama hic umdugum gibi cikmadi, ben uzaklastim
5 sınıfta sınıf arkadaşıma aşıktım yüz vermiyordu bir başka arkadaşta bana aşıktı bende ona yüz vermiyordum insan kaç yaşında da olsa gönül veren değer verenlere ilgili göstermeyip şımarıyor
maalesef bizi seveni biz sevmiyoruzi llaaci cekecez cnku
Evet maalesef öyle değer vereni seveni tercih etsek kıymet bilsek daha mutlu olucaz insanların kaderi
Ben çok aşık olmuştum falan... çok güzeldi çok önemliydi... onsuz olmak kötüydü falan... hepsi yalanmış ben gerçekten aşık olmadığımı kızım olduğunda anladım. Ben kimseyi böyle sevmemişim...
Kimse bu kadar özel değilmiş
Ben de bağlanma problemi var :D aşık olamıyorum ben o yüzden de birini üzmemek için yalnız takılıyorum
25 yaşında aşık oldum ilk öncesi oldu ne de sonrası olmadı bir daha da
Neden olmadi?🥺
Aramızda yaş farkı vardı ve o benim çok daha iyilerine layık olduğumu düşündü hep oysa ki en çok o yakışıyordu benim sevda duyguma
Kaç yaş fark vardı ki
10 yaş fark vardı ama dediğim gibi bu fark benim açımdan önemli değildi o ise benim çok daha iyi birisine layık olduğumu düşündü hep
10 yas kucukmuydun kendisinden
Evet aynen öyle
Seni sevseydi gercekten bunu sorun etmezdi aradan yillar gecmis neden hayqtinizi sizi terkedip giden birileri icin ziyan ediyorsunuz gercekten deger mi buna
Bu cevabına yorum yapan bir hesabı hanımı soru sahibi engellemiş sanırım. Senden hoşlanmış yazmamı rica etti.
Ne demek istediğinizi anlayamadım doğrusu, kim benden hoşlanmış?
Nigtwaalk bu hesabın sahibi. Yazmak isterseniz mesajınızı bekliyormus gizli olduğunuz için bulamamış profilinizi
Evet, dün bu kullanıcı adına sahip bir kadın görüşümün altına yorum yaptı şimdi baktım profiline mesaj atılmıyormuş ama takip ettim onu
Yani yazmak isterseniz mesaj atın kendisi sanırım mesajınızı bekliyor
😂😅 Onun mesaj kutusu kapalı bu yüzden ben ona mesaj atamıyorum, ona mesaj atabilmem için beni takip etmesi lazım, ya da ben onu takip ettim az önce isterse kendisi mesaj atabilir çünkü ben mesaj atamıyorum ona mesaj kutusu kapalı olduğu için
Bana takip isteği gelmedi yazmış emin misiniz istek attığınıza
😄😄 hadii acidm size engeli kaldiriyorumm❤
Durduk yere niye engelledin sen kadını şimdi? 😅 Ayrıca sen benim yomumu da silmişsin fark etmedim zannetme 🤣
😂😂bosvr smdi sn bunlari kadn mesaj bkliyor bak buyuk bir ask dogabilir belki sevenleri ayirmak olmaz❤
Acıyacak bir durum yok kızdan rica ettim o da yanlış yere yazmış
Kimseden mesaj beklemiyorum. Konuşma yarım kalan bir yorum vardı o yorum için dedim burası için degil
Bir daha sevenlerin arasına girme kıskanç Leyla 😁 kıskançlık yapma 🤪
Ya ne sevmesi bi gidin Allah aşkına yaa
Yaz dediğim yorum da sen değilsin. Birinden bir şey rica ettim o da yanlış anlayıp yanlış yorumun altına yazdı durum bu yani
Aşk meşkle uğraşacak kafada değilim hepinizin içi rahat olsun. İyi akşamlar herkese
Tamam yav sakin ol sende ya aşkı sevgiyi bu platformda arayacak kadar düşmedi kimse burası o kadar da ciddiye alınacak bir mecra değil herkes işin gırgırında 😅
Gizli mavili uye gizliden cik oyle yaz attigin son emoji cok cocukca
Bir de senden hoslanmis yazmış hahaha şimdi fark ediyorum 😂😂 ulan sadece dedim ki engellendigim için görüşün altına yorum yapamıyorum bunu iletin. Bu kadar yani söylediğim. Onu da anlamamış bir de böyle yazmış 😂 bir de yanlış yere yazmış onu da azıcık zeka ya
Kimseden hoşlanmadım 😂 takip istediği de beklemiyorum mesaj da beklemiyorum yani Allah akıl fikir versin cidden😂
Bazen insan içindeki çocuğun dışarı çıkmasına gün yüzü görmesine izin vermeli kıskanç Leyla sana da tavsiye ederim, bu arada sende mi hoşlandın yoksa doğru söyle kıskanç 😅🤪
Aynen belli ki Leyla hoşlanmis senden de kıskançlığından beni engellemiş. Halbuki aranıza girmeye hiç niyetim yok yani size mutluluklar dilerim 😂
Hiçbiriniz umrumda değilsiniz açıkçası 😂
İmkanı yok kabul etmem bunu mümkün değil senin benden hoşlandığına dair canlı kanlı kanıt ve delilim var ama Leyla’nın hoşlanması tamamen benim varsayımım ama senin hoşlanman tescillendi artık bir kere 😅
😂😂 sende benim umrgmda degilsin canim cevap sahbinide al git baska yerde yazisin cikin benim sorumdan😂😂
@Nightwalk35 yaa sen ne canım hem benden bir şey istiyorsun hem de engelliyorsun
canım yaa
@Nightwalk35 ssen hiic konuşma bence m*alin tekisin geri zek*ali
Beni engelledin mi?
@Bilnmeyenbri mal mısın yaa kaç ay geçmiş takıntılı msın sen
@Nightwalk35 hayır konuşuyorduk
Küçüktüm baya televizyonda oynayan bir dizide, bir adama aşık olmuştum. Onun için kuran kursuna hızlı gider hızlı gelirdim dkdkskskkd.
4 veya 5 olabilir. Orduevinde açmıştım hatta aşkımı :)
Lojmanda da bi kız vardı, ona aşık mıydım bilmiyorum ama hep onla oynardık
1. sınıfta Furkan diye bir çocuklaydı Kayseri'de. Sonra annem okulumu değiştirdi. Bir daha öyle bir kıvılcım yaşamadım küçükken.
12 yaşımda
Komşu çocuğuna benden 1 yaş büyüktü
Timurdu adı dudaklarj güzeldi skjskwkmz
Üniversitede aşık oldum ama hayal kırıklığı çıktı.
16 yaşımda platonik aşık oldum sonra biraz büyüdüm ve dedim ki ben buna mı aşık olmuştum 😂😂😂
Ewt genelde hep oyle olur😊😅
14 düm galiba yani insanın en temiz duygularının olduğu zamanlar heycanlı masum kalbinin konuşduğu beyninin çevrimdışı olduğu zamanlar neyse ki mantık kendine gel dedi 😀 ama kötü bir anım yok iyi ki o diyebileceğim biriydi 😂
7 yaşında, 1. Sınıfın ilk günü 5 yıl boyunca her gün daha da artan bir şekilde sınıf öğretmenime aşık olmuştum. Hatta tüm harfleri öğrenip kelime oluşturmaya başladığımızda da defterimi onun adını yaza yaza doldurmuştum 😃
2003 yılının Ocak ayında bir alışveriş merkezinin kitap reyonunda elindeki kitabı 'ben de bunu arıyordum' diyerek çekip aldığımda aşkın ilk sinyali verilmişti... Hayatımın dönüm noktası da diyebilirim
11 yaşındaydım, komşumuzun kızı. Oyun oynarken bile içim kıpır kıpır olurdu. İlk defa biriyle aynı dünyayı paylaşmak istemiştim. Tabii çocuk aklıyla saf ve masum bir histi, ama unutulmazdı. İlk aşklar hep böyle, değil mi? 😊
sevgili bulamadım ki aşık oluyum kime aşık olduysam beni beğenmeyip tek ettiler
İlk aşkım evlendi çocuğu oldu ben onu hiç unutamadım hep bir yerde benim için...
Bir daha da çocukluk aşkında hissettiğim gibi hissetmedim hiç evet yaşadım.
Oldum ne güzeldi çok masumcaydi öğlen arası eve gelirdim oda yarı yolda beklerdiki benle beraber gidelim hafta sonu okul tatil olduğunda evimin yakınına gelirdi
Çocukluk aşkım olmadı hiç.. ilk aşkı 22 yaşında tattım.. evlendik, ayrıldık,, sadece ben seviyordum. sonra hiç aşık olmadım. guzeldi. o da umarım şimdi mutludur.. aşkını bulmuştur 🙂
Ayrıldıktan sonra bile bunu diyecek kadar sevdin mi
17 yaşımda ilk date de beni dudağımdan ve birdaha aramadım onu bitdi.
Okuldan arkadaşımın abisiydi. Yavaş şarkılardan nefret ederdim o bana sevdirmişti. Çok heyecanlıydım, yabancı olduğum güzel duygulardı. Hâlâ daha aklıma gelir ara ara
5 yaşında, anasınıfında. Benden daha hızlısı herhalde anne karnında.
İlk aşkım 7 8 yaşlarındaydı. Çocuk aklımla okula gitme sebebimdi.
5. sınıftayken. Beyza adındaki arkadaşıma. Hatta evini öğrenmek için takip ettiğimi hatırlıyorum. 😂
of çok aşık olmuştum torbacıydı yalancının tekiydi ne malmışım
19 yaşıma girmek üzereyim daha hiç yaşamadım
Çocuklu aşkım umrumda değil ama Ben bir kıza gönül verdim. Bana onun karşılığında Dünyaları verseler de ona değişmeyeceğim biri vardı. Bana bir kez gülmesi bile beni dünyanın en mutlu insanı yapıyordu. Benim için dünyada ondan daha değerli kimse yoktu.
Ancak o bunu bilmesine rağmen gitti.
Hala onu aynı şekilde seviyorum.
Çok sevmek bazen iyi değildir. Severseniz kararında sevin
Gittim arkama bile bakmadan.
Seni fenomen yapacaklar. Çok orijinal bir soru sormuşsun. Sitede daha önce sorulmamış, görsel ve açıklama seçimi mükemmel. O yüzden sorduğum soru, bildirim olarak üyelere geliyor. :D
İlk kez aşık oduğumda ortaokuldaydım ve gerçekten çok aşıktım O'na
Kreşteyken 3-4 yaşlarındaydım bir kaç fotoğraflarımız bile hayla duruyor nerdesiinn.. 😅
Yalan yok 17 yaşımdayken âşık olmuştum o da benim sınıfımda olan biriydi.
Ne bilim yav unuttum 😂
O benim ilk aşkım değil ama ilk aşkım
Bunu anca kızlar anlar 🥺
Anlamadım 😂
Sanırım 14-15 yaşlarındayken, sınıftan bir güzele tutulmuştum. Adı Fatma'ydı :))
Sekiz yasinda ilk defa asik oldugumu dusunmustum.
yıllar sonra KS de bu kadar samimi bir soru-görüş gördüm duygulandım... ben sanırm aşık olmadım
Anlatılmaz ki kısaca söyleyeyim
''Ben beklemedim, o da gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu... Ama kimse ölmedi''
#Hükümdar
6 yaşında şu an 27 yaşındayım ve hala aşığım platonik aşk ama benimkisi çünkü akrabam oluyor kendisi
13 yaşında oldum kendisi İzmir depreminde vefat etti
Basn sagolsn uzucu bir durum
Sagolun dostlar sagolsun🙏
14 yaşındaydım okul bahçesinde kızlar bi çocuktan bahsediyor ama sanki prensmiş gibi anlatıyor arkadaşım vesilesiyle konuştuk bana dünyanın en güzel 1 yılını yaşattı çocuktuk en masum yıllarımızdı sonra ani bi aile durumu bizi ayırdı geri döndüm 16 yaşında ama o adam değişmişti 18 yaşıma kadar düzelmesini bekledim ama anladım ki sevdiğim adam ölmüştü ve ben ona değil onun hayaline aşık mışım şimdi iki yabancıyız bir kere sarılıp öpmesi için dünyaları veririm
14-15 yaşlarımda arkadaşlık ettiğim kızın kuzeniydi. Çoçukla paralel okuyormuşuz. Baya aşık olmuştum ona, be onun da ilgisi olduğunu hissetmiştim ama çoçukla benimle arkadaş olmak için çabalarken çoçukken çok kötü davrandım, resmen çoçuğa travma verdim sayılır.10 yıl sonra geçen ay karşılaştık, arada karşıma çıkar bilmiyorum tesadef mü yoksa bir işaret mi.
Ben kuzenim sayılır birine aşık olmuştum onu gördüğümde mutlu oluyordum Bi kere ona baktığımda sanki kalbime bir his oldu. Büyüdük sevgili olduk ama uzun sürmedi. Ayrıldık
13 14 yaşlarda falandim
15 yaşında annemin ailesinin olduğu yere İzmir'e düğüne gittik orada tanıştık uzak mesafe ilişkisi yaşadık 4 yıl boyunca konuştuk, hayaller kurduk, ailelerimiz herkes biliyordu askere gidip gelince yüzük takmak istiyordu sonra ölüm haberimi aldığım çocuk… 2-3 ay oldu vefat edeli. kalbim hep sana kan ağlayacak mekanın cennet olsun canımın içi güzel gülüşlüm 😢 15.09.2024🪽
Ben tipsizim ve 6 yaşımdan beri bana hiçbir kız bakmaz diyorum. Aşık falan olmadım o yüzden. Hoşlandığım biri olunca hemen uzaklaştım o kişiden.
Bence kendine kötülük ediyorsun
@isimsizkiizz0099 Şimdiye kadar en az 25 kızdan hoşlanmışımdır 25 kere reddedilmiş ve hiç kabul edilmemiş biri olsaydım daha mı iyi olurdu peki?
Neden bu kadar olumsuzsun peki?
@isimsizkiizz0099 Olumsuz değil gerçekçiyim. Ben tipsiz miyim? tipsizim. Kızların baktığı tek şey ne? tip. Beni kabul ederler mi? Etmezler. Tamam işte bunun neresi olumsuzluk oluyor?
Ben orta 1 e gidiyordum o benim bir üst sınıfımdı. öyle aşıktım ki ona ama hiç sevgili olamamştık. Sınıfta resim panoları olurdu eskiden ben onun resmini almıştım oradan. Film gibi ama yıllar sonra taksimde yolda yürürken karşılaşıp birbirimize sarılmıştık. Sonra bir kaç defa daha buluştuk çocukluk fotografının bende olduğunu göstermiştim o da benim sınıfımdan benim fotografımı almış saklamış yıllarca. Sonra nasıl koptuk hatırlamıyorum. Ama benim hala erkekte en sevdiğim isim Burak❤️
6 yaşındaydım ilk okul 1. Sınıf ozamanlar adı güler olan bir kız vardı esmer yuvarlak yuzlu güzeller güzeli. Okul çıkışı onu evine kadar gizlice takip etmiştim ve okul sonrası her seferinde onun sokağında oynuyordum çocukluk aşkları güzeldi be keske asklarimiz cocuklar kadar mahsun ve günahsız olsa.
Ergenlikte çizgi film karakterlerine aşık olurdum sfdfsfdfs
😂😂
16 yaşında bir çocuğa aşık oldum yaşım 20 oldu hala unutamadım onun yüzünden kimseyi sevemiyorum.
25 yaşında oldum.
Aşık olduğum kız bana gerçekleri tek tek gösterdi sağolsun.
Onun için aşka tövbe estağfurullah diyorum.
Gercekler dediğin nedir?
Herkesin bildiği gerçekler.
O zamanlar saftim ben.
Onu görünce gördüğüm kadarıyla aşık oldum. Ama göründüğü gibi değilmiş yanlış anlamışım.
Hiç kimsenin göründüğü gibi olmadığını anladım.
Görüpte sevdiğim kız başka , sonradan öğrendiğim kız baskaymis.
Kimse göründüğü gibi olmadığını görünce insanların gerçek yüzünü artık hissedip görüyorum.
Herkesin aynı şekilde iki yüzlü olduğunu düşünmen ne kadar mantıklı peki?
Herkes öyle değil mi?
Sözüyle özü bir olan kaç kişi vardır şu âlemde.
Özde olan insanın suratına yansır. Özde olan şeyi kişinin yüzünde görüyorsan güzel bir şeydir.
Önemli olan ikiyi bir görmek.
İnsanın özünü bilipte yüzüne vurmaktan bahsetmiyorum ben.
Bilipte ona göre hürmet etmek güzel şeydir diyorum
İnsan kendini referans alır bir çok şeyde. Kendisi nasılsa herkesi öyle görür diye düşünüyorum. Ben ikiyüzlü değilsem ikiyüzlü olmayan insanlar da var diye düşünüyorum. Dünyada tek olamam değil mi
Evet tabiki öyle iki yüzlü olmayan insanlar var. Özü ile sözü bir olan.
Böyle insanlar az bulunur.
Ben şüphe ile bakmıyorum. Siz yanlış anladınız. Baktığım zaman kişinin temiz niyetli mi yoksa kötü niyetli mi anlayabiliyorum diyorum.
Özüyle sözü bir olmayan çok insan.
Size ne mutlu o zaman. Gönlünüzü temiz tuttuğunuz için Rabbim iki cihanda selamet versin 🤲 aminn
Soru sahibi engelledigi için cevap veremedim. Evet özü sözü bir olmayan çok insan var. Kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu ben de anlayabiliyorum. Sen başta kimse göründüğü gibi değil dediğin için bu yorumu yaptım
O zaman kusuruma bakmayın vaktinizi aldım.
Özü sözü bir olan çok az sayıda insan var o manada söyledim ben.
Teşekkür ederim sohbet için
Sanırsam 5 6 7 yaşlarındaydım Samanyolunda bi dizi vardı ismini unuttum orada bi çocuk oyuncu vardı ona olmuştum. Tekrarlarını izliyordum hep fbnnvn
6 yasindaydim. babamin arabasinda celik hercai kaset caliyordu o an hissettim. hic acilamadim ve seneler gecti trafikte annesiyle karsilasiyoruz devamli. sacma sapan bir hayat.
9 yıl önce aşık oldum ve 2 gün önce de nişanını izledim. Size başarılar; ben kaybettim.
Unut gitsin.
6 yaşında furkan vardı ön sıramda oturan. O çocukluk aşkımdı.
16 yaşında Batu vardı lise aşkım. Gençlik aşkımdı o.
aklım başıma gelince kimseyi sevmemişim :D
İlkokulda oldu onu çok sevdim esmer çoo yakışıklı bi çocuktu.
şu an doktor oldu galiba umarım çok mutlu olur
Ilki hatirlamiom ama en son 2 sene once oldum 🥰
Sene. 1991. çok. Uzun. Süre. Oldu. Şimdi. Aşk. saçma. geliyor. şimdi insanlar paraya. Aşık para. Biter. her şey biter. Paranın gücü. Her. Şeye. Yeter
Çocukluk aşkım vardı 2. Sınıfta başla okula gitmiştim o günden beri birbirimizin aşkıydık😅
😂😂 cok tatli ya ilkokuldyken asik olmk bnmde basma glmsti
☺️🩷
İlkokulda bi dans kursumuz vardı dersten bazen alıyorlardı bizi ben onunla eştim çok mutluydum çok hatırlamasam da mutluydum
Gerçek olarak 1999'da, platonik olarak 2017'de oldum. Bunlara rağmen tek bir sevgilim olmadı.
23 yaşımda, o günleri hatırlamak bile istemiyorum. Acı tüm vücuduma işlemişti. Bir erkeği sevmeyi onunla öğrendim ve onunla unuttum.