- Gizli Üye(25-29)1 ay
18 yaşımda aşık oldum. 5 yıl içimde sakladım. Sevgilisi oldugunu gördüm ondan ayrıldıgını gördüm. Ayrılır ayrılmaz başkasıyla nişanlandığını gördüm. Nikahlandığını gördüm. Evlendiğini gördüm. Sonra evliyken o ilk ayrıldıgıyla birlikte oldugunu onu metresi yaptıgını gördüm. Evliyken metresini çevremle tanıştırdıgını da gördüm. Sonra o metresle benide aynı ortamda bulundurduğunu gördüm derken 10 gün sonra hem evli hem metresi varken bana ilanı aşk ettiğini gördüm. Neyse gel zaman git zaman bir yıl daha konuşmadım. O esnada boşandıgını vs duydum. Aramızda hep bir yaşanmamışlık oldugu için hep kaçtıgımız bişey oldugu için bi bırakayım noluyor dedim neyin kafasını yaşadıysam ilişkiye başladım. Ve ağzıma sıcı”ldı.
benle birlikteyken sürekli eski sevgilileriyle konusmalar.. bir değil iki değil ha. Alkollüyken Cinselliklerini konuşmalar. Beni götürdüğü otele çağırmalar. Ha sonra ayılınca vazgecmiş diye aldatmamıs sayılmısmıs bedenen aldatmamıs cünkü. Sonra sözler vermeler adını bile duymayacan yeterki affet demeler ama o eski sevgiliyle iki üç kez benden gizli buluşmalar. Aramızda herzaman ama herzaman bir üçüncü kadının olması. Onun buna izin vermesi derken 5 yıl süren saçma bir ilişkiyi bitirmem….sorsanız ilk aşk değil mi? Zamana göre evet o toksik sürekli ayrıl barış kirli ilişki ilkti.
ama ondan ayrıldıktan sonra…
kısacası bir ADAM’ı tanıdığım o an.
ismi gibi aydınlık, ışık. Işığım…5 yıllık ilişkimde bir kez bile bir kolye bir hediye alınmadı bana. Sorsanız annesine ablasına altınlar alırdı. Ama bana? Hiç….
daha 10 gündür birlikteydik bana altın bileklik aldı. Her dogum günümde ağlatılırdım ben. Yüzümü güldürdü. Hediyesi ayrı. Yemeğe götürmesi sürprizi ayrı. Tatile kaçırması ayrı…
ilk aşk benim için budur. Kıymetimi bilen GÜVEN VEREN, Beni üzmekten korkan. İlgili olan sevdiğimdir.
ki zaten küçükkende ilk aşkımdı. Bağlama kursundayken uzaktan uzaktan kalbimde kelebekler uçuşarak ona bakardım. Kısmet bugüneymiş. İyiki. İyiki ve iyi ki. İlk aşkım aşkı gerçekten yaşadığım bu aşkımdır. Diğeri sadece bir yanılma yaşanması gereken bir saçmalık, kendimi bulmam için kendimi kaybetmem gereken bir döngüydü belkide. Işığım, sevdiğim, hep seveceğim beni baş üstünde tutan, gönlümün erkeği, ilk Aşkım♥️60 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
ilk kez birine 10. sınıfta aşık olmuştum. çocuğu uzaktan görüp beğeniyordum okulda, sevgilisi vardı o zamanlar geri duruyordum falan derken 10. sınıfın yaz tatilinde yaklaşık bir ay konuştuk. çocuk zaten isteksizdi ben zorluyordum hep bir anda konuşmayı kesti. 11’e başladık nasıl heyecanlıyım beni görecek belki tekrar konuşuruz diye. öyle olmadı tabii umursamadı bile. niye böyle olduk dedim psikolojim iyi değil dedi geçiştirdi benden ümit bekleme dedi. 11’de sevgili yaptı gözümün önündeydi hep izledim. derken 12’ye geçtik ben hala deli dehşetim buna sınav senesi bir de. bu bana okulda bakmaya falan başlıyor böyle ümit veriyor resmen baya. yazdım ettim yine olmadı yine red yedim. günlerce ağladım içim dışıma çıktı ders çalışamıyordum yani. sonrasında bölüm değiştirmiştim onun sınıfına düştüm. o sıralar da eski bi sevgilisi varmış lise 1’de ona geri dönmüştü baya sevgili olmuşlardı sınıfta hep kızdan bahsediyordu. işte sınıf hocamıza o kızın sınıfını söyleyip beni buraya gönderin hocam ya diyordu. lise bitene kadar aynı muhabbet dönüp durdu hep. hep izledim uzaktan, hiçbir zaman da beni istemedi. üniversiteye gittim anca unuttum. hala da içimde bir uktedir kendisi…ondan sonra kimseye bu denli yoğun şeyler besleyemedim herhalde.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Aşık olamadım 🥺
211 Yorumla- 1 ay
Eminm sana platonik asik olan cok olmustur ama👍😊
- 1 ay
😅😅 reddedilme korkusundan cesaret edememisler
- 1 ay
Az agir ol biraz naz yap meraklilar gbi 😅😅
- 1 ay
Rca edrmmm
- 1 ay
Neden aşk açısından mı korkuyorsun
- 1 ay
@dorukderler Yok kardeşim aşık olmaktan korkmuyorum da öyle biri çıkmadı hiç
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 13 felan 😂
250 Yorumla- 1 ay
Ideal yastaymissin
- 1 ay
😅😅 5 yasnda kara sevdaya dustugunu soyleyenler var senin yine normal yas sayilir
- 1 ay
Abisi @Semih6934 birini bulak 😂😂 evlendirek onu tuuu sana bide kankasi olacksin
- 1 ay
@leyla2100000 Hahaha 😂😂
- 1 ay
😅😅 @Semih6934 es adayi kriterlerini soyle @BayBrawo yla burdan sna uygun gelin adayi bakalim 😂
- 1 ay
@leyla2100000 Buradan özellikle aramıyorum 😂
- 1 ay
@Semih6934 😂😂 o zamn kendin bul
- 1 ay
@leyla2100000 Ya nasip 😂
- 1 ay
👍😂😂@Semih6934
- m1 ay
@leyla2100000 sen varken başkasını niye arıyoruz 😂
- 1 ay
@leyla2100000 İyi günler 😂 Kankam dememiş say 😂
- 1 ay
😂🤗 abisi @ByBravo @Semih6934
Bu liste disinda 3 katli villa son model araba istanbuldaki adalardan 3 nu istiyorum sartlar uygunsa buyrun gelin😂😂 - 1 ay
@leyla2100000 Babadan dededen zenginiz ama sorun şu ki ben henüz o kadar zengin değilim 😂😂
- 1 ay
@Semih6934 senbilirsin bn yine acidimda fazla bisey yazmadim😂😂
- 1 ay
@leyla2100000 Hadi diyelim senlan evlendik cebimde para kalmaz ki benum 😂
- m1 ay
@leyla2100000 bunlara karşılık ne vaad ediyorsun peki 😂
- 1 ay
- 1 ay
@Semih6934 listeyi gorunce aklin basindan gitti
- 1 ay
😂😂😂
- 1 ay
@leyla2100000 Bak doğru valla 😂
@ByBrawo Bu aşırı ötesi doğru knk 😂 - 1 ay
- m1 ay
Hayır senin kuzenleri çoğaltman lazım aksine 😂 harem kurmanız lazım @Semih6934 kankama 😂
- m1 ay
@Semih6934 evet 😂
- 1 ay
@ByBrawo @Semih6934 bos tantana yapmayin sartlarimi. Kabul ediyorsaniz bekliyorum 😂😂
@Semih6934 @ByBrawo ya hak veriysnda o kadar bogazi nasil doyuracksin😂😂 - 1 ay
@leyla2100000 İlerde bakarız ona 😂 Evlatlar ne güne duruyor ki bugün onlara yarın bana 😂
- 1 ay
@Semih6934 😂😂 abi ne a... ciktn sen yaa birden fzla kadin nee🤣🤣
- 1 ay
@leyla2100000 Şaka yav şaka gül diye 🤣
- 1 ay
@Semih6934 efendi dedik kabul ettik kadn lafini duyunca icnden canavar cikti🤣🤣🤣
- 1 ay
@leyla2100000 Şaka maka öyle bir muhabbet oldu 😂 Ama asla öyle açgözlü biri olmadım bu gerçek
- 1 ay
@Semih6934 biliyorum yorumlrindanda anladigim kadariyla gayet efendi duzgun birine benziyorsun 😂😂 girgirina soyledim bnde umarim seni. hakedecek duzgun bir insan cikar karsina🙏🙏😊
- 1 ay
@leyla2100000 Bu dediklerim sitede çalmadan oynayan tayfaya aslında 😂 Sana demedim 😊🙏 Amin cümlemiz için hayırlısı olsun inşallah
- 1 ay
@Semih6934 ustme alinmadm zatn 👍👍🙏😊
- 1 ay
@leyla2100000 Eyvallah güzel insan cansın 👍😊🙏
- 1 ay
@Semih6934 tesekkur edrm sende @ByBrawo ikinizde cok guzel insanlarsiniz 🙏🙏 arkadas bkler bna musade😅😅🤗
- m1 ay
@leyla2100000 hadi izin verdim gidebilirsin 😂
- m1 ay
@Semih6934 harbiden ha şaka maka harem kuruyordun az kalsın kanka 😂
- m1 ay
@Semih6934 niye la şöyle bir ortam fena olmazdı sanki 😂😂😂
- m1 ay
@Semih6934 😂😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, o çocukluk aşkı yok mu, insanı en masum duygularla buluşturan! 🌟 Ben de belki 5 yaşındaydım ve mahalledeki bir çocuğa deli gibi aşık olmuştum. Tabii o zamanlar aşk dediğimiz şey, yan yana oturup toprakla oynamaktı. O kadar masum ve tatlıydı ki... Şimdi geriye dönüp bakınca gülümsüyorum. 😊 Peki, senin ilk aşkın nasıl biriydi? Belki de hatırlamak eğlenceli olabilir! ❤️✨ Yılbaşı yaklaşırken aşk dolu bir yıla hoş geldin demek çok güzel olacak! 🥳🌟
42 Yorumla- 1 ay
Olum sen yapay zekasın kendine gel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
- u1 ay
İlk 1992 yılında aşık olduğumu sanmıştım. Yani 15 yaşındaydım ve platonik ti fakat tuhaftı bazen konuşuyorduk. O başka kızlarla sevgili oluyordu 😂 Evlenme teklif etti kabul etmedim.
57 Yorumla- 1 ay
😂😂 hem capkin hem ciddi dusunuyormus cok tatli ya😂
- 1 ay
Nesi tatlı yaaa başka kızlarla sevgili oluyordu ben üzülüyordum hep😂 son üzülen o oldu💅 ve hiç pişman değilim
- 1 ay
Kaybeden o olmuss surunsun diyiym o zamn 😂😂
- 1 ay
Valla en son ikinci evliliği de son bulmuştu 😅
- 1 ay
🤗😂😂👍
- 1 ay
Aynı ben ajans benimki daha evlenmedi ama Du bakalım
- 1 ay
Deyılmi😂😂😇
- 1 ay
16 yaşında olmuştum dört yıl bu duyguya esir olmuştum ilkti ve sondu sanırım sonrasında bu duyguları o denli kimsede yaşamadım..
11 Yorumla- 1 ay
Nasıl oldu
- m1 ay
16 ya da 17 yaşındaydım ilk kez aşık olduğumda
10 Yorumla İlk 7 yaşımdayken aşık oldum.
İlkokul'a başladığım ilk haftaydı babam bir gün elimden tutup beni tanımadığım bir kızın yanına götürdü. Ellerimizi tutturup siz artık arkadaşsınız dedi.
Kızın ismi Serap'tı çok tatlı ve çok güzel bir kız'dı. Beni her gördüğünde gülümseyerek yanıma gelip beni yanağımdan öpüyor, her okul çıkışı el sallayarak veda ediyordu.
Havvasını gören Adem misali Serap'ı her gördüğümde heyecanlanmaya başlıyor, onu görmesem özlüyordum.
Bir gün en yakın arkadaşım olan Ahmet'e dedim ki;
- Ahmet sen kimi seviyon?
- Ben Öznur'u hihihi. Seeennn?
- Ben de Serap'ı hehehe. Babam tanıştırdı bizi beni hep öpüyo bide el sallıyo çok tatlı hehehe
- ehehehe Öznur'da bana bakıp gülüyo ehehe
Sonra gitmiş Ahmet bunu sınıftakilere anlatmış. Baktım herkes bana gülüp dalga geçiyor.
Eh ben de henüz, yaşınız kaç lan sizin çocuk mu var ulan karşınızda diyecek yaşta olmadığım için utandım tabii. Bir kaç gün okula gitmedim. Meğer o arada Serap bunu öğrenir.
Okula döndüğümde, hiç unutmam yağmurlu bir gündü ve Serap yanında bir arkadaşıyla öfkeli bir şekilde yanıma gelip, beni okulun bahçesinde duvara sıkıştırıp;
- Duyduklarım doğru mu sen beni seviyomuşsun öyle mi?
Bidaha böyle bişey duyarsam seni öğretmene söylerim dedi ve gitti.
Öyle üzülmüş ve de korkmuştum ki henüz 7 yaşımdayken hem sevgiyi, hem üzüntüyü, hem korkuyu, hem de birisi tarafından sevilmeme duygusunu ta ruhuma kadar hissetmiştim.
O günden sonra Serapla bir daha hiç konuşmadık.31 Yorumla- 1 ay
🌸🌸❤❤
Şuanki tarihi gözönünde bulundurursak ona aşık olduğum tarihten bu zamana 5 yıl geçti. Lise 3. sınıfta onu görmüştüm ve ona aşık olmuştum. Adı Ayşe'ydi. O kısa saçları, yüzü, minyon boyu ve herşeyi şu an bile aklıma geliyor. Ona her seferinde çaktırmadan bakardım ama bunu beceremez kendimi ele verirdim. Pek çok defa böyle oldu ve kendisine baktığımı görünce o da bana bakardı. Ben de sanki ona hiç bakmıyormuş gibi davranırdım. Bu olaylar böyleyken bilmiyorum onun da benim yakın çevreme girip beni gözetlediği, bana pekçok defa baktığı da olmuştu. Artık o da benden mi hoşlanıyordu da bana cesaret vermek için mi yapıyordu yoksa ben mi kendi kafamda bunu yanlış yorumluyorum acaba benden rahatsız olduğu için mi yapıyordu? Bilmiyorum. Ama o zamanlar kendimi düşününce, o zamanlar tam bir ezik olduğumu nedense düşünüyorum. Bu arada şunu da belirteyim uzaktan falan bakıyordum derken bunu kötü niyetle yapmıyordum arkadaşlar. yanlış anlaşılmak istemem. Tüm bu olaylardan sonra birkaç yıl geçmesine rağmen hâlâ aklımda ama. Tam olarak unutamadım. Ama denilecek bir şey yok. O şimdi farklı bir hayat yaşıyor ben farklı bir yerde farklı bir hayat yaşıyorum.
12 Yorumla- 1 ay
Hikayeniz cok guzel
Aynı mahallede büyüyorduk..
Şans işte ilkokula yazılırken sınıflarımız aynı düştü evlerimiz çok yakın olduğu için birlikte gidip geliyor sürekli oyun oynuyorduk. Git zaman gel zaman biz hiç ayrılmadık samimi oldukça aramızda bir çekim oldu.
Ne ben ondan başkasını ne de o benden başkasını gördü sürekli sanki sadece biz ikimiz vardık. Gel zaman git zaman biz birlikte olmaya başladık uzun yılların verdiği tecrübe ile artık sevgili olmanın dışında aile gibi olmaya başladık. Üniversite yılları geldi birlikte hem çalışıp hem okuyorduk para biriktirmeye başladık.
Ben böyle olmaz diyip bir an önce askere gitmek istedim.
Abisi babası şeker gibi insandı da annesi işte Ah..
Tam bir Karadeniz kadınıydı neyse.. O okula giderken sütünü fındığını harçlığını eksik etmez gider gelirken ben alırdım okuldan. Bir gün şu askerlik mevzusunu aradan çıkartalım da evlenelim artık dedik şan işte ya benim askerlik Doğuya düştü tam da barış sürecinin olduğu zaman 9 Ay dağda görev yaptım o dönemde bilenler bilir EYP Çok yaygındı her yere döşediler sayısız sızma ve çatışma yaşadım baz istasyonlarını yakıp iletişimi koparttılar 8 ay sesini bile duyamadım. Üstün başarı ve erken terhis alıp 1 ay eve erken geldim daha uçaktan iner inmez üzerimde kamuflaj ile kendi evimden önce ona gitmek istedim..
Benim o 1 ay erken gelmem onun düğününün olduğu güne denk geldi..
Neyse çok fazla detaya girip uzatmayayım Psikolojim bozuldu hastalıklar vs derken işte bende bir başkası ile evlenmek zorunda kaldım.
Şimdi ise aynı yaşta onun kızı benim ise oğlum var :) Umarım kaderler bize benzemez..05 Yorumla- 1 ay
Cok uzucu bir hikaye bu tur aci gercekler insanin hayatinda telafisi olmayan yaralara radikal degisikliklere yol acabilir. Insanin odak noktasinda yaptiigi bir insani baska birinin hayatinda oldgnu bilmesi herkesin kaldirabilecegi bir durum degildir.
Keske sizin gbi guzel seven insanlariin karsisina sizi hakedecek insanlar ciksa.
- 1 ay
Evlenip hayatini kurmussun hala aklinda o varsa hayatindaki insana yazik olur derim
- 1 ay
👍👍
- 1 ay
İlk orta sonda aşık olmuştum 13 yaşındaydim sanırım. kendisi bana çıkma teklifi etmişti. İlk aldığım teklifti. okul dışından biriydi tanımıyordum. Reddettim korktum. Sonra kendisine ilgi duymaya başladım pişman oldum kabul etmediğime. Her gördüğümde heyecanlandırdım. Midemde kelebekler uçuşuyordu. Ama arkadaşlarımdan duyuyordum çapkın biriymiş. Neyse umursayamiyordum ama hala aynı duygu içim kıpır kıpırdi ona karşı. Sonra lise 3 te başka biri bela oldu başıma istemedim ben işte bundan hoşlanıyorum dedim. Dinlemedi 2 yıl peşimden koştu mahalleye evimin yakınlarına felan geliyordu. Artık biliyordum az çok onun huyunu suyunu. Neyse üniversiteye başladım doğum günümde yazdı. Sonra ben 4 yıldır platonik aşık olduğuma açılmaya karar verdim. Çocuk değişik davranmaya başladı bana ego yaptı sanırım. Peşinde koşturmaya vs çalışıyordu bende diğerini seçtim en azından seviliyorum dedim. Bunu ona da söyledim ters köşe yaptı zoruna gitti sanırım pişman oldu. Neyse her şey güzeldi. 4 yıla 1 ay kala terkedildim. İlk ilişkim ilk acım. Aşık değildim ama seviyordum onu. Herseyi mahvetti keşke bende hiç kabul etmeseydim hayatıma almasaydım o şansı vermeseydim. Çok kötü günler geçirdim onun yüzünden. Dilerim Allah bana yaşattirdigini ona da yaşatsın...
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
15 yaşında falandım. Furkan adında benden 3 yaş büyük bir çocuk vardı üst sınıflardan.(Allah uzun ömür versin Furkan) Öyle beğenirdim ki onu. Görünce kalbimin sesi kulaklarımı çınlatırdı. Sevgilim olsun istemiyodum sadece dursun ben onu izliyim istiyodum. Çok yakışıklı geliyordu bana. Sonra benim bu ilgimi fark etti ve egosunu tatmin etmek istedi. Bana yazmaya ümit vermeye başladı. Facebooktan yazısıyorduk her gece. Sonra sevgilisi oldu onunla her ayrıldığında bana yazardı. Ben de canım gibi bişey olmamış gibi konuşurdum. Bir gün bana sordu bi insan neden tanımadığı birine aşık olur dedi. Aslında egosunu okşayacak bir cevap duymaktı tek amacı. Ama benim aydinlanmama sebep oldu. Yazışırken onu yeterince tanımıştım. Duygusuz bencil bi çocuktu. Ve artık onu sevmek istedigimi fark ettim ve bir anda sevmeyi bıraktım. Sonraaa sevgilisinden ayrıldı ve bana yazmaya başladı ama nasıl yazmak. Yürümüyor koşuyor mübarek. Okullarımız ayrılmıştı farklı bi semte tasinmistim yine de haftada birkaç kez okul çıkışıma gelirdi. En sonunda lütfen artık gelme ben sana karşı bişey hissetmiyorum dedim ve bir hikaye de böylece bitmiş oldu. Yine de ilk aşk tatlı bir anı olarak kalıyor insanın içinde. Önemli olan son aşktır çok şükür son aşkımdan yana çok şanslıyım 😍
10 Yorumla - 1 ay
İlkokulda aşık olmuştum ta 1. Sınıfta adı Pınar dı daha okulun ilk günü hiç unutmam kanım kaynamıştı çocukluk bu ya peşinden koşar saçını çekerdim hatta yanağından öpmüştüm bi defa annesi görmüştü şakadan kızmıştı bana😂 kara kura bi kızdı yanaklarında gamzeleri vardı kıza hayrandım resmen 8-9 yaşlarındaydım 5. Sınıfa kadar sevmiştim kızı 5. Sınıfın son ayları evimiz taşındı okulumda değişmişti bida da görmedim ta ki 19 yaşıma kadar 19 yaşındayken sokakta ailesiyle gördüm onu pekte değişmemişti kendi kendime çocukken bunu niye sevmişim ki demiştim kız survivor sementa gibi çünkü kap kara bişe baya zenci gibi 😁ah be ne masum yıllardı
11 Yorumla- 1 ay
😂😂
- 1 ay
İlk kez aşık olmuştum o da 6 Şubat depreminde depremde vefat eden eniştemin yeğeniydi. Aynı çadırda kalmak zorundaydık, ilk göz göze geldik anlamadım çevremdeki tüm karmaşa bir anda durmuş gibiydi. Tüm dertlerim sıkıntılarım yok olmuştu. Sonra abim vefat etti, aynı zamanda abimle de yakınlardı. Ben toparladım drdim o da toparlasın yanında olayım onun. Her şey çok güzel gidiyordu çok güzel bakıyordum ona. Bir anda ölümle tehdit etmeye başlamıştı. İstediklerimi yapmazswn öldürürüm diyordu. Dayanamadım çektiğim acıya emniyete gidip şikayetçi oldum. 2 gün sonra her şeyden haberi olan en yakın olduğum kuzenimle sevgili olduklarını öğrendim. İlk ve son aşkımdı. Unutamadım çok fazlw travma bıraktı, unutamadım çünkü en acı çektiğim dönemde gözlerine bakarak iyileşmiştim. Umarım yüzün gülmez..
11 Yorumla- 1 ay
Yazik boyle insanlara nasil bu kadar kotu olabiliyorlar sizin adiniza cok uzuldum maalesef ilk ask deneyimizi cok yasamissniz gcmis olsun🙏🙏❤🌸
şu an hala sevgilim olan kişi.. ilk aşkım, bütün duygularımda ilkim. ve sona kadar yürüyeceğim kişi. 3. senemize gireceğiz ocak ayı. zaman ne kadar çabuk geçti anlam veremedim. uzak mesafe ilişkisiydi hep ve öyle devam ediyor. başlarda buluşma bittikten sonra kopmak çok zordu. hala öyle. eskiden çok ağlardım bi süre sonra sanırım alışmaya başladım ya da nikotin alarak işi çözüyorum. ilk başlarda tek derdimiz bir sonraki buluşma ne zaman olacağıydı şimdiki kadar geleceğimizi planlamıyorduk. şimdi beraber çalışıp, para kazanmak için uğraşıp evlilik hayalimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. umarım en kısa zamanda ondan daha fazla uzakta kalmadan kavuşabilirim
30 Yorumla- 1 ay
Ahahah evet 5 li yaşlarımda vardı bir çocukluk aşkım karşı apartmanımızda oturuyordu benden büyüktü kuzenim vardı 30 lu yaşlarda o biliyordu baya karlı bir günde camına kar topu atmıştık beraber sonra annesi babası çıkmıştı kızı davet etmiştik oynamaya beraber oynamıştık hatırlayınca neşelendim
22 Yorumla- 1 ay
Nasl 30 yasndaki kuzenin oyun arkadasin miydi sen 5 yasindayken
- 1 ay
Ahahah hayır misafirliğe gelmişti beni gezdirmeye çıkarttı öyle
- 1 ay
İlk aşkları unutmak zordur 18 yaşına girdiğimde olmuştum benden 2 yaş büyüktü 3 seneye yakın birlikte olduk fakat sonrasında bitti sonrada hiç aşık olmadık hoşlanmadım bile başkalarından artık sadece alkol aldığımda özlüyorum ondan bana hatıra kalan şarkıyı açıp dinliyorum şu an evli inşallah mutludur
16 Yorumla- 1 ay
Yazik siz kendi hayatinizi ziyan edyorsunuz
- 1 ay
Öyle ama sevmiştim 🥹
- 1 ay
Peki sen hiç olmadınmı?
- 1 ay
Bu aşk değil takıntı oluyor
- 1 ay
@Nightwalk35 arkadsim kendi yorumunu yaparmisin benim sorumda neden cevap veyorsun ust uste bildirim geliyor
- 1 ay
Üst üste dediğin 2 tane yoruma görüş paylaştım alt tarafı. Cevabım da sana değildi zaten. Bildirimlerden rahatsız oluyorsan bildirim alma seçeneğini işaretleyebilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Ben baya kücüktüm sevdiğimi söylemeye utanmıştım bir gün böyle elimden geldiğince kağıtlardan ve topladığım çiceklerden kocaman bir buket benzeri bir şey yapmıştım. Onu verip sevdiğimi söylemiştim oda bende seni seviyorum demişti. Akşama doğru okul bitincede yanına gidip konuştuğumda ayrılalım artık ben başkasını seviyorum demişti 🤣🤣🤣 toplasan 2 saat sevgili kalarak galiba dünya rekoru elde ettiğim bir ilişkiydi 🤣🤣🤣 tabi şu an gülüyorumda o zamanlar çocuk aklıyla baya travma yaşamıştım
02 Yorumla- 1 ay
😂😂 ya cok tatliymss
- 1 ay
1986 yılı oyun oynamak için amcam gile giderdim alt komşuları vardı onla oynardık akşamda eve dönerdim bir gün seni kaçırıyorum diye alıp eve getirdim annesi arayıp bulamayınca aklına ben gelmişim gelip götürmüştü o aşk falan değildi sadece samimi bir oyun arkadaşıydı. 15 yaşında gerçekten aşık oldum ve o 2000 yılında evlendi uzak bir ülkede yaşamını sürdürüyor bu sene gelmiş gitmiş hayattan soğudum evlenmedim ve gerçekten birini sevemedim o zamanda şimdide karşıma çıkanlar oldu halende öyle ama gerçek duygular ile kimseye kanım kaynamiyor
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
İlk kez İsmaile olmuştum ilkokulda gizli gizli.. Sonra ortaokulu hatırlamıyorum ama asıl lise aşkım beni mahvetti ama beni tercih etmedi yapacak şey yoktu. Sonra evlendik ikimizde yani öyle sanıyorum onun adını facede arattım yıllar sonra. İki kızı vardı evlenmişti ve hiç tanıdığım gibi değildi çok şaşırmıştım o mu değil mi derken onu gözlerinden tanıdım sima aynıydı ama o çok değişmişti kel olmuştu ben bunu nasıl sevdim diye düşündüm bana işyeri kartvizitini vermişti onu hala saklıyordum çok olmadı daha yeni yok ettim oysa yıl 95 ten beri saklamışım
10 Yorumla - 1 ay
3 defa aşık oldum ilki ilkokulda diğeri ortaokulda sonuncusuda lise de ilkokulda ki sevdiğim aşırı güzeldi sarı saçlı yeşil gözlü filan fakat beni hiç sevmezdi nefret ederdi benden konusmama bile izin vermez hemen yanımdan giderdi ortaokulda ki kıza da açılmıştım fakat beni okuldan artırmaya çalıştı karne gününde yakın arkadaşlarımdan biriyle el ele giderken gördüm en sonuncu ise lise deki kız teklif ettim reddetti arkadaş olalım dedim hayır dedi herkesle konuşur sakalasir okulda sosyaldir fakat ben hariç beni gördüğünde yüzünü çevirip asar konuştuğumda ise terslerdi yani anlicağın aşkta bikere bile yüzüm gülmedi aşık olmamaya çalışıyorum artık
10 Yorumla - 1 ay
ben sinifimdan bi cocugu seviyodum cok tatliydi ya aklima geliyo yuzu ahshahsha
cok havali geliyodu bana, hep agirbasli erkek sevmisimdir. o yasta bile oyleydi ilkokul falan yani dusununn. arkadas gibi degildik oyle cok konusmazdik, futbol falan oynuyordu cok hosuma gidiyodu gidip ponpon kiz bile olmustum futsal turnuvalarinda. e o zaman cesur degildim soyleyemedim simdi olsa soylerdimm. sonra bi yerde denk gelmistik, adindan tanimistim fiziksel olarak o hali kalmamis tabi. hatta beyaz tenliydi onceden baya esmerlesmisti. oturduk konustuk iste baska siniftan adini hatirladigi gorustugu var mi diye sohbet ettik. simdi yurt disinda, bi takim ticari islerle ugrasiyor. oyle istee
00 Yorumla - 1 ay
Lisedeydim 1. sınıfta bı çocukla çok yakın arkadaş olduk ama çok samimiyiz neyse bu böyle gitti biz 11. Sınıf olan yaza kadar konuştuk yazında konuştuk her şey çok güzel ben onu çok seviyorum ama hani arkadaşlık değil bu bunu biliyordum çünkü istese canımı düşünmeden verebileceğim birisi vardı karşımda onun da benden hoşlandığını düşünüyordum sonrasında bu çocuk bı anda benle konusmayi bıraktı ben öyle dimdizlak ortada kaldım işte ozmab hayatın kaç bucak olduğunu hissetmiştim ilk kez aşk acısı çekiyordum ölüm gibi bişey di ama kimse ölmedi derler ya öyle biseydi işte geri kalan zamanda ise lise bitene kadar hiç yüzüme bakmadi eskisi kadar gülmedi ben gittim konuşmaya çalıştım aşık olduğumu söyledim reddetti hislerinin bittiğini söyledi ama ben 1 yıl boyunca her gün ağladım ve o gün bu gündür kimseyi sevemiyorum
110 Yorumla- 1 ay
@İlginçperiii yaşın küçük daha 22 de geçti benim lise sancım geçiyor yeni birini seviyorsun
- 1 ay
@DragonSlayer öyle de ne biliyim kaç yıl oldu 2 saniye tekrar göz göze gelsek ümitlerim tekrar yeşerir
- 1 ay
boş ver çok saçma geliyor yaş aldıkça geçip gidince duygular görünce sevdiğime bak diyorsun
- 1 ay
@DragonSlayer inşallah bı gün Allah nasıl eder
- 1 ay
Geçiyor geçiyor başkasını sevmeye zorla ama asla çok yakınlaşma geçici oluyor o genelde
- 1 ay
@DragonSlayer hala onu çok seviyorum ve bilmiyorum başkasıyla olmak istemiyorum off
- 1 ay
Geçiyoooorr yaşadım diyom aynısı la
- 1 ay
@DragonSlayer kesin yani fp
- 1 ay
Fp? Ne demek
- 1 ay
@DragonSlayer Pekgöz dmeemk götü bişey değil
17 yaşındaydım. Ne o beni tanırdı ne de ben onu. Ama ilk görüşte aşk bu olsa gerekti ki değişik bir hal almıştım. Onunla karşılaşmak onu görmek için gezdiği gidebileceği yerlerden geçiyordum onu gördüğüm an yolu mu değişiyor kaçıyordum. Bu hal uzun sürünce ona duygularımı anlatmaya karar verdim ama o zamanın popiler ulaşılmaz ve dalga geçebilecek bir tipti. Duygularımı sosyal medya aracılığı ile uzun bir mesajla anlatıp altına duygularımla alay etmenden korkuyorum ama senden bir karşılık bekliyorum ona göre önüme bakacağım dediğimde duygularında alaya alınacak bir şey yok ama sen kendi hayatına devam et demişti. İşte ondan sonrası daha başka şeyler oldu. Aradan 10 sene geçti ve ondan bahsederken kalbim bile kıpırdamıyor. Çocuktum toydum ama cesaretim bana önüme bakmayı öğretti 😇
10 Yorumlaİlk aşklar hep unutulmaz olanımdır; Diyerek söze başlamak istedim bu zamana kadar yani 2019 kadar hep birilerine aşık oldum kimisi benle değilde en yakın arkadaşıyla sevgili olmak daha mantıklıymış dedi kimi benle değil sınıf arkadaşımla çıktı neyse şu an bir birlikte büyüdüğüm beni kardeşi olarak gören biri var ama onunla olmaz.
Ve şu an 6 altı yıldır sevgilim var yani unutulmaz olan her şeyi onunla yaşadım yani bence ilkinizi unutulmaz yapanda sizsiniz sonluda unutulmaz yapan sizsiniz bence son olanda unutulmazdır.
10 Yorumlaİlk masum çocukluk aşkım ilkokul 3. Sınıfta iken di galiba o sene taşıdığımız için yeni bir okula başlamış tim sınıfta biri beni sevmiş sonra tabi çocukluk herkes duydu ben de onu sevdim falan çok masum duk ya ama sonra o yıl da onlar taşının ca bir daha hiç görüşmedik sadece 1 yıl aynı sınıfta okuduk yine de güzel bir anı
10 Yorumla- 1 ay
ben hiç aşık olmam diye düşünüyordum. Bir anda hiç tahmin edemeyecegim şekilde tesadüfen tanıştık sonra aşık oldum
çok zorlu süreçten geçtik
kader bizim yüzümüze pek gülmedi
ilişkimiz çok yıprandı. ayrıl barış ayrıl barış olduk sürekli
ağlamalar sinir krizleri mi dersin neler neler :))
ama o aradaki bağ o bir bakışı herşeyi çözmeye yetiyordu
çok tutuldum...
bir güneşte açılan kumral saçlarına beyaz teninin pürüssüzlüğüne tutuldum...
10 Yorumla - 1 ay
Ben sanayide çalışıyordum oda liseye gidiyordu çok aşıktım plotonikti dört yıl sürdü bir türlü konuşmadı ne evet dedi ne hayır dedi peşinden baya koştum
12 Yorumla- 1 ay
Snra ne oldu peki
- 1 ay
Bir şey olmadı yüz vermedi memure hanım olmustur büyük ihtimalle bir de simdikini ikiside olmadi
Ay çok güzel soru, orta 1 de aşık olmuştum o bir üst sınıftaydı. Her Teneffüste hep gözüm onu arardı. Adı hala aklımda. Onu sevdiğimi hiçbir zaman bilmedi.
12 Yorumla- 1 ay
Tesekkur ederim🙏🌸
- 1 ay
Annem bir ana okulunda çalışıyordu aşkta denmez işte bende tahminim 6 yaşlarındaydım çok iti anlaşıyoruz hep ikimiz ayrılıp aynı oyunu oynuyoruz yaz tatili geldi ve ailesi ile trafik kazası geçirdiğini vefat ettiğini öğrendim yıllarca çok etkilemişti beni Allah mekanını cennet eylesin
12 Yorumla- 1 ay
Aminn
- 1 ay
Aşk değil ki o sevmiş anlaşmış oyunlar oynayıp mutlu olmussunuz
- 1 ay
Ben 20 yaşında ilk aşık oldum ondan sonra da oldum oda hayatımda şu an zaten…
21 Yorumla- 1 ay
Ne guzell❤🌸
Mahalleden ama aşk mıydı bilmiyorum çocuklukta genelde imkansız gördüğüm kişilere asık olurdum.
12 Yorumla- 1 ay
Hayranlik coxuklar cok masum kendisyle ilgilenen yaknlik gostren hrkese hayranlik guven duyarlar bnuda ask saniyorlr
- Gizli Üye(18-24)1 ay
12 yaşlarında falan aynı mahalledeydik beraber oyunlar oynardık bazen esprili ve komik olması dikkatimi çekmişti o zamanlar normalde haberim bile yoktu kendisinden oyunlarımıza girdikçe yakın davrandıkça ilgimi çekti aşk mı denir o zamanlar bilmiyorum ama.
10 Yorumla - u1 ay
17-18 arası aşık olmuştum. Öyle kolay kolay sevebilen birisi değilim. Bir süre sürdü duygular. Sonra takıntı oldu. Bu kendimle olan bir sorundu. Tıpkı sonradan sevdiğim 2. kişi de olduğu gibi. Nihayetinde hepsini unuttum.
20 Yorumla 15 ya da 16 yasindaydim dersaneye gierken minubuste gormustum her gordugumde heycanlaniyordum sonra bir sekilde msn facebook bir sey bulmustum 2 3 ay flort etmistik. Ilk bulustugumzuda hic unutmuyorum utancimdan yuzune bakamiyordum cok degisik bi duyguydu , guzel duygulardi
00 Yorumla- 1 ay
9 yaşımda bizim sokaktan bir kıza oda benden 1 yaş küçüktü... camı açardı dışarı bakardı beni görmek için. bende evlerinin karşısında merdivende otururdum o cama çıksın da görebileyim diye. çocuklarla birbirimize kağıda yazılar yazar gönderirdik... devamı reklamlardan sonra ;)
00 Yorumla - 1 ay
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. İlk okulda silgisini kullandığım kıza aşık olmuştum😂😂
21 Yorumla- 1 ay
👍👍
- 1 ay
Aşık oldum mu bilmiyorum gadası çünkü kolay çocukluk yıllarım ya da ergenlik dönemim olmadı
22 Yorumla- 1 ay
Olmussundur gadasi. Hepimizin bazi donemleri cok zor gecti onemli oln sonrasi aykta durabilmek.🌸❤
- 1 ay
Kesinlikle 🙃
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İlk aşkımın mezarınin üstünde toprak kalmadı neyinden bahsedeyim😂😂😂
11 Yorumla- 1 ay
🌸👍😅
- 1 ay
İlkokulda başka sınıftan olan bir erkekten hoşlanıyordum ilk kez bu diyebilirim😅
12 Yorumla- 1 ay
Ahaahaa bnde ilk okuldayken snif baskanina asik olmustum teneffuslrde gizli gzli onu goztliyrdumm😅😊
- 1 ay
Oo sınıf başkanı olunca ayrı bi havası oluyor haksız değilsin 😂
- 1 ay
13 yaşında bilgisayar öğretmenime olan aşkım sayılır mııı? 🤗😂
12 Yorumla- 1 ay
Ask asktir sayilir😊😅
- 1 ay
O zaman odur ilk aşkım 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çocukken her yaşta ayrı kişiye aşık oluyordum ya :D ilki 6 yaşındaydı
14 Yorumla- 1 ay
😍🌸
- 1 ay
Sn sipsevdymissin 😅
- 1 ay
Evet cunku insanlara karsi guven kalmadi birini gercek anlamda sevmek saglikli bir iliski yurutmek cok zor nerdeyse
Aklını kaybetmekse koru körüne bağlanmaksa aşık olmak yok olmadim
15 Yorumla- 1 ay
Ama cocukluk aski. oyle bisey degil iste karsi taraftan bisey beklemedn saf temiz duygu dsncelerle oln bisey
- 1 ay
gonlune gore seni hakeden birnin karsina cikmasi dilegiyle 🙏🙏😊
- 1 ay
Umarimm🙏👍👍🤗
- 1 ay
O yaşlarda aşk olduğunu sanıyorsun ama sevilme ihtiyacı o. İlkokuldaydım sıra arkadaşımla tüm gün beraber olduğumuz yetmezmiş gibi eve varınca msnden birbirimizi arardık😂
20 Yorumla Evet,6 yaşında aşık olmuştum çok temiz, saf bir aşk tutlması yaşamıştım.
Cidden o zamanki zamanlarıma bakıyorumda çocuken aşkın ne demek olduğu daha anlaşılıyormuş.
20 Yorumlaİlk kez 16 yaşımda aşık oldum ve çok güzel ilerledi ve 19 yaşımda geldik evliliğime 2 hafta kala beni terk etti haylazda acısını çekiyorum beni terk etmesinin ardından 5 sene geçmiş olmasına rağmen hemde yani diyeceğim o ki aşık olmayın boş her şey
10 Yorumlaİlkokul aşkım vardı cidden ama o başkasını seviyordu. Helal olsun bacak kadat boyuyla sevgisini 8. Sınıfa kadar sürdürdü. Ama kızda o dışında herkesle oldu.😅
10 Yorumla- 1 ay
O zaman anlatayım hikâyemi ilk 5 yaşında televizyonda gördüğüm yaşıtım bir oyuncu çocuğa aşık oldum onun filmlerini izleye izleye büyüdüm hep onun gibi olmak istiyordum onunla buluşayım diye sırf ona aşık oldum diye şuanda konservatuar okuyorum böyle bir hikaye benimki
10 Yorumla - 1 ay
İlk okulda aşık olmuştum,
Sarışın, mavi gözlü idi.
İsmi Canan'dı...
Platonikti...
Saf, temiz ve masumdu...
Gizlice bakmaktan ibaretti...
Cesaret yoktu...
10 Yorumla Ben hiç aşık olmadım hep ya takıntı yaptım ilişkide ya da hoşlandım bağ vardı diyelim hep Bence insan bu hayatta bir kere aşık olur olmalı da gelip ben buna aşık oldum şuna aşık oldum diyemez yani aşk her zaman bir kişiden ibarettir Sevgi herkese besleyebilirsin Ama aşk ayrı bir şey tek bir kişiye beslersin o duyguyu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ahh ben aşk kadınıyım, öyle doğmuşum , küçüktüm mahalledeki bir oğlana platonik aşık oldum. O hiç fark etmedi, hayallerimi süsledi durdu taaaki oradan taşınıncaya dek 😅😅
10 Yorumla- 1 ay
İnsanın ilk arkadaş olarak tanıdıgı kişi vardır ya işte nişanlım ilk arkadaşımdı sonra sevdiğim oldu nişanlım oldu çok sevdiği vatanı ugruna şehit olana kadarda hep yanımdaydı
23 Yorumla- 1 ay
Cok uzuldum gercekten basiniz sagolsun
- 1 ay
🙏🙏🙏🙏🙏vatan sagolsun
- 1 ay
❤❤❤🌸
- Gizli Üye(18-24)1 ay
15 yaşında falandım ilk kez o zaman aşık oldum ilk kez birine karşı derin duygular besledim normalde asla erkekler ilgimi bile çekmezken onu nedeni bile bilmeden sevdim yeni bir eve taşınmıştık o da komşumuzdu o da çok çekingen biriydi ben de ona onu sevdiğimi bir türlü söyleyemedim o da seviyor gibiydi ama söyleyemiyordu sonra biz o evde 1 yıl yaşadık ve taşındık ben onu görmek için hep oralara uğradım ve bu olaydan tam yine 1 yıl sonra motosiklet kazası geçirdi durumu çok ağırdı ve tam o evden tasindigimiz gün ölüm haberini aldımm onu hâlâ seviyorum vaz geçmedim...
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
İlk aşk evet lise 2 ye gidiyordum. Gervekten insanı hayattan soyutlayan bir duygu. O zaman 16 yaşındaydim. Şu an 40 yaşındayım. bir daha aşık olmadim. Ama geçen ay bir adams karsi ilgi duymaya başladım sanırım bir aşk geliyor gelişinden belli. Fakat evliyim. Bakalım hayırlısı
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
23 yaşın ortasında, keşke hiç tanımasaydım. Sayesinde anksiyete, depresyon sahibi oldum. Delirmemek için ağır ilaçlar içtiğim yetmiyormuş gibi, sinirden şeker hastası oldum ve günde 5 kere insülin vurmadan normal hayata dönemiyorum. terapiye gidiyorum, kısacası hayatım mikildi ben de sonucunu ağır bedeller eşliğinde ödüyorum.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
ilk demeyelim ama ilk ciddi asik oldugum kisiyle gercekci gelmesede sosyal medyada tanistik ben 16 yasindaydim o benden daha buyuk oldugu icin 18 oldugumu soylemistim :) Şu an 20 yasindayim. vicdan azabindan dayanamayip soyledim ama hicc takmadi cunku cok hoslaniyordu oda tabi. biz hergun 6 saat falan konusurduk telefonda ama beni sadece bir kere gormustu fotoda. surekli goruntulu istiyodu ama ben hic aramiyodum ve bulusmadan konusmayi 5 ay surdurmustuk cok iyi hatirliyorum. bulusmuyodum cunku ozguvensizdim ergen kafasi iste begenmez diye oysa bulussam belki ozamandan belli olurdu kiminle evlenecegim 🤭 AMAA sonuc olarak olaylar gelisti konusmayi kesmistik bir yil sonra sevgili olduk Şu an nisanliyiz yaza dugunumuz var 💍
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Sene bilmem kaç bi kız vardı gamze ben bi mağazada çalışıyordum o okuyordu.. Servisle okula gider gelir bizim tükkanın önünden geçerdi. Her gün geçeceği saatte kapıda beklerdim 5 saniye kadar bakışırdık. Bi gün hiç beklemediğim şekilde bana aşkını itiraf etti sonra bi kere parkta buluştuk elim ayağım yitriyordu ama bu durum onun hoşuna gitmedi kaşarmış galiba karşısında da kaşar bekliyordu. O günden sonra aşk bize yasak oldu
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
10 yaslarimda, babamin uzkatan akrabasinin ogluna, onun yasi 9 du :))) Bana buyuyunce ben seninle evlencem demisti. Sonra buyudu, unuttu. Ama biz baska yere tasinmistik. Meyse bir gun gorustuk ama hic umdugum gibi cikmadi, ben uzaklastim
10 Yorumla 5 sınıfta sınıf arkadaşıma aşıktım yüz vermiyordu bir başka arkadaşta bana aşıktı bende ona yüz vermiyordum insan kaç yaşında da olsa gönül veren değer verenlere ilgili göstermeyip şımarıyor
12 Yorumla- 1 ay
maalesef bizi seveni biz sevmiyoruzi llaaci cekecez cnku
Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Ben de bağlanma problemi var :D aşık olamıyorum ben o yüzden de birini üzmemek için yalnız takılıyorum
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
25 yaşında aşık oldum ilk öncesi oldu ne de sonrası olmadı bir daha da
135 Yorumla- 1 ay
Neden olmadi?🥺
- Cevap sahibi1 ay
Aramızda yaş farkı vardı ve o benim çok daha iyilerine layık olduğumu düşündü hep oysa ki en çok o yakışıyordu benim sevda duyguma
- 1 ay
Kaç yaş fark vardı ki
- Cevap sahibi1 ay
10 yaş fark vardı ama dediğim gibi bu fark benim açımdan önemli değildi o ise benim çok daha iyi birisine layık olduğumu düşündü hep
- 1 ay
10 yas kucukmuydun kendisinden
- Cevap sahibi1 ay
Evet aynen öyle
- 1 ay
Seni sevseydi gercekten bunu sorun etmezdi aradan yillar gecmis neden hayqtinizi sizi terkedip giden birileri icin ziyan ediyorsunuz gercekten deger mi buna
- 1 ay
Bu cevabına yorum yapan bir hesabı hanımı soru sahibi engellemiş sanırım. Senden hoşlanmış yazmamı rica etti.
- Cevap sahibi1 ay
Ne demek istediğinizi anlayamadım doğrusu, kim benden hoşlanmış?
- 1 ay
Nigtwaalk bu hesabın sahibi. Yazmak isterseniz mesajınızı bekliyormus gizli olduğunuz için bulamamış profilinizi
- Cevap sahibi1 ay
Evet, dün bu kullanıcı adına sahip bir kadın görüşümün altına yorum yaptı şimdi baktım profiline mesaj atılmıyormuş ama takip ettim onu
- 1 ay
Yani yazmak isterseniz mesaj atın kendisi sanırım mesajınızı bekliyor
- Cevap sahibi1 ay
😂😅 Onun mesaj kutusu kapalı bu yüzden ben ona mesaj atamıyorum, ona mesaj atabilmem için beni takip etmesi lazım, ya da ben onu takip ettim az önce isterse kendisi mesaj atabilir çünkü ben mesaj atamıyorum ona mesaj kutusu kapalı olduğu için
- 1 ay
Bana takip isteği gelmedi yazmış emin misiniz istek attığınıza
- 1 ay
😄😄 hadii acidm size engeli kaldiriyorumm❤
- Cevap sahibi1 ay
Durduk yere niye engelledin sen kadını şimdi? 😅 Ayrıca sen benim yomumu da silmişsin fark etmedim zannetme 🤣
- 1 ay
😂😂bosvr smdi sn bunlari kadn mesaj bkliyor bak buyuk bir ask dogabilir belki sevenleri ayirmak olmaz❤
- 1 ay
Acıyacak bir durum yok kızdan rica ettim o da yanlış yere yazmış
- 1 ay
Kimseden mesaj beklemiyorum. Konuşma yarım kalan bir yorum vardı o yorum için dedim burası için degil
- Cevap sahibi1 ay
Bir daha sevenlerin arasına girme kıskanç Leyla 😁 kıskançlık yapma 🤪
- 1 ay
Ya ne sevmesi bi gidin Allah aşkına yaa
- 1 ay
Yaz dediğim yorum da sen değilsin. Birinden bir şey rica ettim o da yanlış anlayıp yanlış yorumun altına yazdı durum bu yani
- 1 ay
Aşk meşkle uğraşacak kafada değilim hepinizin içi rahat olsun. İyi akşamlar herkese
- Cevap sahibi1 ay
Tamam yav sakin ol sende ya aşkı sevgiyi bu platformda arayacak kadar düşmedi kimse burası o kadar da ciddiye alınacak bir mecra değil herkes işin gırgırında 😅
- 1 ay
Gizli mavili uye gizliden cik oyle yaz attigin son emoji cok cocukca
- 1 ay
Bir de senden hoslanmis yazmış hahaha şimdi fark ediyorum 😂😂 ulan sadece dedim ki engellendigim için görüşün altına yorum yapamıyorum bunu iletin. Bu kadar yani söylediğim. Onu da anlamamış bir de böyle yazmış 😂 bir de yanlış yere yazmış onu da azıcık zeka ya
- 1 ay
Kimseden hoşlanmadım 😂 takip istediği de beklemiyorum mesaj da beklemiyorum yani Allah akıl fikir versin cidden😂
- Cevap sahibi1 ay
Bazen insan içindeki çocuğun dışarı çıkmasına gün yüzü görmesine izin vermeli kıskanç Leyla sana da tavsiye ederim, bu arada sende mi hoşlandın yoksa doğru söyle kıskanç 😅🤪
- 1 ay
Aynen belli ki Leyla hoşlanmis senden de kıskançlığından beni engellemiş. Halbuki aranıza girmeye hiç niyetim yok yani size mutluluklar dilerim 😂
- 1 ay
Hiçbiriniz umrumda değilsiniz açıkçası 😂
- Cevap sahibi1 ay
İmkanı yok kabul etmem bunu mümkün değil senin benden hoşlandığına dair canlı kanlı kanıt ve delilim var ama Leyla’nın hoşlanması tamamen benim varsayımım ama senin hoşlanman tescillendi artık bir kere 😅
- 1 ay
😂😂 sende benim umrgmda degilsin canim cevap sahbinide al git baska yerde yazisin cikin benim sorumdan😂😂
- 1 ay
@Nightwalk35 yaa sen ne canım hem benden bir şey istiyorsun hem de engelliyorsun
- 1 ay
canım yaa
- 1 ay
@Nightwalk35 ssen hiic konuşma bence m*alin tekisin geri zek*ali
- 1 ay
Küçüktüm baya televizyonda oynayan bir dizide, bir adama aşık olmuştum. Onun için kuran kursuna hızlı gider hızlı gelirdim dkdkskskkd.
10 Yorumla - 1 ay
4 veya 5 olabilir. Orduevinde açmıştım hatta aşkımı :)
Lojmanda da bi kız vardı, ona aşık mıydım bilmiyorum ama hep onla oynardık
10 Yorumla - Devamını Gör (319)
Detaylı bilgi